Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kocy
    Jo kdyby ta "revoluční novinka" znamenala, že se vrátí k PC to by skutečně něco bylo...
  • Kvůli NHLku jsem koupil PS3 a vůbec toho nelituju, protože je tam spouty dalších her, které na PC nenajdu a když si něco chci zahrát na PC tak si to zahraju, ale stejně na to už není čas, takže celý rok vlastně vydržím pouze u NHL a momentálně 12ka je prostě parádní, nemám tomu co vytknout max. by mohli poladit brankáře ještě trochu a sem-tam AI u spoluhráčů a protihráčů, ale vůbec nemám tušení o tom, co by mohli ještě přinést tak moc revolučního, jako bylo to předtím. Možná by to chtělo ještě trošku větší vtahnutí do play-off atmosféry, přijde mi to moc stejné, zápasy v sezóně a zápasy v play-off akorát lidi mávají šátkem a to kdybych tam měl hrát by mě asi moc nenadchlo. Mohli by tam víc ukazovat statistiky, nebo nějaké jiné intra , vousy u hráčů.. myslím si, že v dnešní době už taková věc není problém. A NHL na PC, tomu už jsem přestal věřit v roce 2008, když vydávali pořád tu stejnou hru a prostě nikdo se nebouřil a většina lidí si to stejně ještě i koupila. Samozřejmě by to bylo super, protože jsem trošku úchyI na masky brankářů a výstroje, no a na PSku s tím nic nezmůžu, ale na pc by to byla jiná liga :)... musíme věřit
  • Panebože, ať to udělaj na PC!
    • To by najprv museli pre PC robiť poriadne hry a nie homosexuálne porty z homosexuálnych konzolí pre homosexuálnych hráčov *2*
      • zdeeneek
        Dalsi inteligent ze Slovenska. Vy tam nemate zadny herni weby, ze sem pise tolik slovenskych ctenaru ? Nic proti tomu, klidne sem piste, ale neskodilo by se aspon chovat slusne.
        • Eh sorry, toto nebolo myslené vážne, nezobrazilo mi časť postu, ktorú som dal do tagov *9* Malo to byť zosmiešnenie užívateľa fd...

Ale inak na národnosť ti mrdám *3*
          • zdeeneek
            Na narodnost taky ... kaslu - nebudu pouzivat to slovo, ktery jsi napsal ty ( mimochodem zvlastni, ze treba slovo pr**el do diskuze napsat nejde, ale m**at nevadi ;) )
    • To byste to jako PCčkáři museli ale kupovat originál a ne krást.
      • Shaker
        to bysme to hlavne museli chtit...
      • NHL se ale na PC nedělá kvůli pirátění, tam byly zhruba stejná čísla jako u jiných her. Problém byl v tom, že ta hra se prostě neprodávala, protože to bylo cca pět let úplně to samé, jen s mírně vylepšenou grafikou a další klon předchozího ročníku za stejné peníze prostě už nikdo nechtěl. Sportovní hry mají a vždycky mít budou mnohem vyšší prodeje na konzolích, proto se to rozhodli dělat jen pro ně, kde to má ještě trochu smyslu; dělat každoročně v podstatě totožnou hru za stejné peníze, to se pro PC prostě nevyplácí. To je pro tvou informaci, když už něco píšeš, měl bys znát nějaká fakta. Je klidně ale možné a pravděpodobné, že letos NHL na PC už vyjde. Jinak co se toho pirátství týče, tak to velmi rychle stoupá i u konzolí; za několik let to může být s PC zhruba na stejné úrovni.
      • Kocy
        Proč se NHL 09 na PC tak neprodávalo?
        Jednoduchá odpověď, protože to byla sra*ka... A navíc to bylo úplně samá hra jako NHL 06... Že se grafika a animace nezměnili by mi ani nevadilo... Ale inteligence AI? Od kdy se těžké obtížnosti říká "těžká" když v pohodě vyhraješ 30:0...
        Kdyby se EA Sports na to nevysralo, měli by skutečně hodně prodaných kopií!
  • já chci nhl na pc, jednou za pár let by to udělat mohli
  • Snad se někdy dočkají i PCkáři.
  • Mozna ze nema NHL takovy odbyt na PC jako kdysi ale povazte: pokud si NHL koupi fanousci hokeje v CR Nemecku Finsku Svedsku Rusku zkratka tam kde je hokej popularni tak mi nerikejte ze to nejsou velke trzby - Evrope sice stale prevazuje laska k PC a to je podle me dobre tak proc nekoho takto "odstavit" at si panove vezmou priklad z basketu od 2K
  • Cosi
    Budou padat láhve z branek? *1*
    • už padaj *3*
  • Mam sice X360 a kazdy rok kupujem NHL ale nechapem preco to nespravia tak jak FIFU minulorocnu na PC. Myslim ze vo svete je hokej tak isto popularny, a ked mozu uz konecne aj FIFU robit tak nevidim dovod :( Ak by to vyslo na PC okamzite predavam Xko. Take addony do NHL hmm to by som slintal moc. *2*
    • hokej neni uplně stejne populární jak fotbal! v americe je popularni hodne ale v evrope uz moc ne. kazdej ho piratil a nebo o to nebyl zajem.. dobre jim tak. jeste ze to mame na xbox aspon :)
  • JohnyTheZik
    Tesim se, to je jasny.. Ty zmeny tam jsou obri, 09-10-11-12.. zatim se vzdycky vyplatilo koupit.. Ja ted hlavne doufam, ze trochu upravej fyziku brankaru, ktery, ackoliv jsou podstatne zivejsi, jsou porad dost neprijemnej prvek - utocnik dostane crosscheck a spadne na brankare -> automaticky 2 min za nedovoleny braneni golmana. A nektery nepekny bugy, co se tyce puku v tyckach apod.
    jsem zvedavej, at se zadari :)
  • Revoluční novinkou bude odebrání flašky brankáře. V příštím ročníku pak její vrácení. *4*
    • nechápem prečo si nekúpiš na bazári za 100€ flashnutý xbox360 za 50centov kúpiš DVD-DL a nahodíš naň NHL a vyjde ťa to len 100,50€ zato nekúpiš ani low end grafickú kartu
      • Presne taky mam flashnutej X-box a stahuju VSE origos jsem jeste nekoupil :-)) ty kupuju jen na Pc bo to je levnejsi a ma to vetsinou CZ lokalizaci...A prej ze se pirati hlavne na pc ja piratim JEN na konzoli :-))
    • Mně přijde, že sem píšou lidi, co hrají akorát na PC, nebo spíš hráli, protože na PS3,Xboxu360 to prostě změny jsou a jsou znatelné a každý rok nelituju, že jsem do NHL šel. Bohužel na PC to bylo něco hrozného a ano asi by to byly změny tohoto stylu "můžete sestřelit brankáři flašku na 100 způsobů!". Jenže na konzolích je to prostě něco jiného a zatím nejde říct, že by tam udělali jen drobné změny, pokaždé je ta hra vymakaná a je tam něco nového, co Vás chytne. Někdy to třeba nejsou změny tak výrazné, ale čím víc hrajete tak tím se do toho dostanete a změn si všimnete a potom jsou rozdíly opravdu znatelné když si zahraju NHL 10 a NHL 12 na PSku, to je prostě nebe a dudy a když si zahraju NHL na PSku a NHL na PC..tak to je jak kdybych šel hrát hokej s klackem a šilcků místo lapačky a pak dostal kompletní výbavu a hrál bych někde na stadionu, prostě je to hrozně, ale hrozně velký rozdíl.
      • Hraji aktuálně NHL12.
        • takže sis v posledních 3 letech nevšiml třeba těchto změn: golmani konecne soucasti hry, kontrola puku, nova dynamika stretu, lamani hokejek, zpomaleni hry, nove mody... A spousty drobnosti? Jestli sis toho nevsiml, tak bud NHL12 nehrajes, nebo si divny :)
          • Mám ti vysvětlovat smysl smajlíku za větou nebo na něj přijdeš sám? *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit