Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hokej... To je tá hra, jak tam v telke chlapíci naháňajú na korčuliach takú čiernu bodku?
  • Koho to zajima, kdyz to ti tupci nejsou schopni udelat na PC ?
  • Že by konečně správně udělali kolizi hokejky s ostatními objekty?
  • Asharak
    Budou se lámat hokejky? *14* *15*
    • Hokejky sa lamu uz od NHL 11 :))
      • Asharak
        Tak novým způsobem no, ovládání hokejky jak ovládání šperháhu ve skyrimu. Špatná kombinace = hokejka v ... *4*
  • NHL 07 prinesla skill-stick. NHL 11 zase propracovany kolizni engine. Ale NHL 13, to bude opravdu revoluce.

Na zcela novem enginu, s mnohem lepsi grafikou, prepracovanou hratelnosti a s vyrazne realistictejsim pojetim. Vychazi exkluzivne pouze na PC, revoluce vypukne 14. zari 2012. EA Sports, It's in the game! :o)))
  • Kajerik
    Jak víte že to nebude na PC? Hledal jsem všude a nikde jsem ještě nenašel na jaké to bude platformy. Ale stejně máte asi pravdu že to na PC nebude ale také náš můžou překvapit :)
  • Slendrian
    keby to tak dali na PC s nadupanou grafikou (myslim si ze by si ju PC hraci zasluzili za prasaciny ktore sa vykonavaji od roku 2005-2006 zakoncene nevydavanim hry na PC),volitelny PhysX ako bonus pre majitelov Nvidie(kde inde by sa fyzika zisla viac ako v sportovej hre), premakana AI, a napriklad aj spracovanie sampionatu atd. a ako DLC by som prijal polrocny upgrade supisky, olympijske hry a rozne veci ktore ludi nalakaju. To by sa mi splnil sen, a vobec by mi nevadilo v takomto pripade platit za DLC, ale ako sa hovori snivajte s nami :)
    • Mam xbox, takzeme tyhle problemy me netrapi, ale jenom k tem soupiskam - neni potreba zadny pulrocni update, cca jednou tydne je vzdy update a nejde ani tak o prestupy (ale ty taky), ale predevsim zraneny hrace a zmeny v sestavach (lajnach). AI uz docela promakana je, stejne jako celkova hratelnost... Na cem bych zapracoval ja ted po tech trech letech herniho vyvoje, tak na animacich a celkovem prostredi, nejde mi ani tak o grafiku, jako spis vsechno kolem.
      • Zas tak častý to myslim neni - před play-off byly asi dva nebo tři updaty v jednom měsíci, jinak to v průměru bývá jednou do měsíce. Nic se ale nemění na tom, že to vcelku stačí.
    • Slendrian
      a myslel som to tak ze by nevydavali kazdy rok celu hru, ale robili update pomocou DLC, to by mna osobne uspokojilo.
  • No ja by som mega chcel aby prepracovali fyziku a animacie samotnych hracov.... Lebo tieto animacky co su tam, su uz niekedy fakt k smiechu. Je pravda ze ked to clovek hra, tak pri tom pohlade "z vrchu" to nie je az take zle... Ale pri replayoch a tak...nic moc. Proste taky nejaky fakt prepracovany model pohybu hracov a kolizni model ako ma Fifa... To by bola pecka :)...
  • Do hry strčí impact engine z FIFy, to je přeci jasné.
  • Zdravím hokejové nadšence, nechcete si zkrátit čas než NHLko skutečně vyjde hraním výborné online hokejové manažerské hry? - od slovenských tvůrců. Váš tým jen čeká na založení *1*
    http://www.powerplaymanager.com/r205209

škoda že od 09 už nevychází na PC, velmi mi chybí... *9*
    konzole nevlastním a naposled sem si zahrál 12ku u kamaráda a už je to fakt někde jinde, nedá se srovnat se starou 09kou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit