Přejít na výpis diskuzí
Video o Far Cry 4 připomíná možnosti otevřeného světa
21.8.2014 | Ladislav Loukota
50 příspěvků
-
cestování v čase? :-D jo vím, že ve far cry 1 byli jakýsi mutanti ale cestování v čase do nějakého pohádkového světa? ....navíc k tomu ty nesmrtelní sloni :-/.... jinak prostředí se mě moc líbí, ale udělali z toho hru pro 10ti leté děti jak je již zvykem v dnešní době....
-
Existuje někdo, kdo po pár hodinách kvůli těm debilním respawnům nepřátel přestal hrát Far Cry 2, ale trojku si užil? Pro mě bude třetí díl asi jediná možnost, protože ve čtyřce pro změnu nevydýchám ty slony.
-
-
Osobně jsem FC2 hrál s jednou modifikací pro větší realismus (větší účinnost zbraní, maskovacího obleku pro stealth,...) a respawn mi nikdy problém nedělal, naopak tu hru považuju za dost podceňovanou.
-
-
respawn jako takovy je oka .. vycistene stanoviste se maji znova obsadit, klidne vetsi silou .. ale ne tak, ze stanoviste vylidnis a na odchodu uz ze zatacky prijizdi nove osazenstvo ... proste tomu dat cas ... treba: kdyz se 20 minut nikdo nehlasi tak poslu jednou auto z nejblizsiho stanoviste a pak poslat dalsi muze ze zakladny .. a vsem to ma trvat nejaky cas, maji realne jet z nejakeho mista a muzu je potencionalne potkat po ceste ... a kdyz zneskodnim prvni pruzkumne vozidlo tak ma hra adekvatne reagovat ... dyt to neni tak slozite (ani na vymysleni ani na realizaci)
-
-
Také mi přišlo ve trojce naprosto debilní např. zabíjet žraloka nožem když sem měl celý arzenál palných zbraní a težky kulomet na člunu. Místo toho abych se tím nervoval tak sem to prostě ignoroval a dělal věci které mě bavili a dávali aspoň trochu smysl. Uplně stejně budu ve čtyřce ignorovat slona. Stejně tak mi není po chuti vidění nepřátel skrz zeď, pokud to půjde vypnout nebo nepoužívat prostě to budu ignorovat. Ovšem nevidím to jako důvod proč si FC4 nekoupit.
-
Far Cry 2 jsem dohrál snad 3x a to dokonce na nejtěžší obtížnost na PS3. Hrálo se to dobře a s žádným blbým respawnem jsem se nesetkal. 2 není špatná hra, je jen trochu stereotypická. Úkoly jsou o cestování přes celou mapu a vyvraždit tábor, nebo něco sabotovat a také sbírání léků na malárii. Ale na druhou stranu čím se blížíš více ke konci, tím více tě to baví. Jsou tam těžší mise, více výbuchů, více nepřátel a také více možností jak si to projet po svém. FC 2 se mi ale líbilo a jak říkám 3x jsem to nejméně dohrál.
-
-
Co to znamená "stereotypická"? Že v té hře je stereo zvuk pro ní tak typický, nebo jak?
-
-
No FC2 jsem nainstaloval a po dvou hodinách odinstaloval.....a FC3 jsem nainstaloval a hraju to sem tam dodnes :)
-
vice nez blbe slony mi vadi moznost povolavat zvirata hozenim flakoty masa ... 3ka byla oka, hodne hloupa, ale oka . blbe vyvazena prvni a druha polovina (druha polovina a druhy padouch vubec nemuseli byt) .. 2ka mela zajimavejsi zasazeni a atmosferu, ale zkazili to tema respawnama .. celkove bych bral vaznejsi, komornejsi, taktictejsi akci s durazem na pribeh a prozkoumavani sveta, ktere ma smysl (nejen kuli achievmentum) .. tj presny opak toho k cemu, zda se, inklinuji tvurci :)
-
Jo, mám to stejně. Ale dám FC2 ještě jednu šanci, protože si začínám uvědomovat, že když si odmyslím ty debilní respawny nepřátel, tak šlo vlastně o dost dobrou FPS, kterých na trhu zas až tak moc není.
Ale čtyřce ty slony na rozdíl od tebe klidně odpustím :) -
-
Doporučuju té dvojce ani šanci nedávat. Já jsem tomu dal před nějakým časem druhou šanci, dokonce jsem měl zapnutý cheat na nesmrtelnost a stejně ty respawny byly tak otravné, že jsem to zase přestal hrát. Já od Far Cry čekám i možnost toulat se a užívat si krásné prostředí a ne, aby po mě každou chvíli střílel nějaký d e m e n t.
A trojku sis i přes zkušenost s dvojkou užil? -
-
Maximálně. A to mě džungle nikdy moc nebraly.
-
-
Klidně dvojce šanci dej, mně přišla atmosféra Afriky se všemi těmi žoldáky, krvavými diamanty, šílenými vůdci různých bojůvek skvělá. Respawny byly trochu otravné, ale dalo se to přežít (nebo objet)
-
Jo trojka je úžasná *14*
-
-
-
-
-
Ta první písnička ve videu mi připomínala jednu písničku z filmu TAXI 2. Samozřejmě jde o úplně jinou písničku, ale to je jedno. Asi bych lhal kdybych řekl, že mi nevadí, že je to jen přeskinovaná trojka, ale na druhou stranu jsem si trojku moc neužil, protože mi ta džungle prostě nešla k srdci. Z koupi hry za tisícovku byl výsledek maximálně deset unuděných hodin. Už od začátku mě hra naštvala, tím že dala hned na začátku mi za zadek kamarádského černocha, ale to je teď asi nějaký trend či co. Far Cry 4 budu hrát, ale v tom případě mi bude muset odpustit Ubisoft, že si hru stáhnu. Nechci se znovu spálit. U Far Cry jsem víc než nejistý. Dodnes si pamatuji, jak mě ten psychopat furt házel do vody. Měl jsem zavázaný ruce a musel jsem je rozvázat mačkáním určitých kláves. To se mi nedařilo. Takže jsem se utopil a musel jsem to opakovat. Jenže bohužel scénky nešly přeskakovat, takže jsem si psycho zážitek užívalo do zbláznění. A že jsem se z toho zbláznil opravdu...
-
-
Mačkání určitých kláves ti dělá problémy? *5*
-
-
z toho obrázku jsem dostal chuť jódlovat
-
-
*1* *1*
-
-
Kašlem na to, že je to len preskinovaná trojka. Ja som totiž trojku ešte nikdy nehral. Takže sa rovno pustím do štvorky zasadenej do takého atmosférického a neošúchaného prostredia. Paráda. *4*
-
-
Já se přiznám, že to taky budu kupovat, i když je to od Ubisoftu. Prostě už jen to pobíhání po té krajině se mi líbí, samozřejmě se bojím toho generického obsahu, který byl v trojce, ale furt je to v singlu 100x lepší než CoD a BF.
-
-
Ale kdeže, COD Ghost mal náhodou skvelú (aj keď krátku) kampaň. Samozrejme vec vkusu. *4*
-
-
-
Zrovna u Far Cry mi nevadí, že to vypadá jako reskin předešlého dílu, protože vím, že to bude opět zábava na spousty hodin. Podobně to mají třeba i fanoušci takové série Boring Souls, kde dvojka je vlastně taky takový reskin jedničky, ale zábava je to (pro ně) stále stejná.
-
-
*3*
-