Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zrovna u Far Cry mi nevadí, že to vypadá jako reskin předešlého dílu, protože vím, že to bude opět zábava na spousty hodin. Podobně to mají třeba i fanoušci takové série Boring Souls, kde dvojka je vlastně taky takový reskin jedničky, ale zábava je to (pro ně) stále stejná.
    • KIMCID
      *3*
  • z toho obrázku jsem dostal chuť jódlovat
    • KIMCID
      *1* *1*
  • oktavius66
    Je to strašně krásně barevné. Hlavně ta Šangri-La. Jako by to bylo z jiného světa. Ten ozdobený zlatý luk s drahokamy a ti domorodci. Vypadá to velice krásně. 3 mě bavila strašně moc a myslím si, že u 4 to nebude jiné. Už se nemohu dočkat na sbírání trofejí jako ve 3. Ta jsem dal Platinovou a doufám, že u 4 to zvládnu taky. Už jenom to cestování po takovém světě stojí za to. Taky se mi líbí, že už to není jenom 1 typ prostředí jako je džungle, Afrika, město atd. Tady leze jít do Himalájí, do Šangri-La, džungle a prostě se to mění. Rozhodně je to jedna z mých nejočekávanějších her letošního roku. Nic ve zlém, ale oproti téhle hře se může jít COD i BF zahrabat. Samozřejmě to jsou odlišné hry, ale v očekávání to určitě trumfne u mě všechno. Mimochodem, taky Vás pokaždé zamrazí v zádech, když se u každého videa na konci srazí ten barevný tygr s tím slonem a zazní gong ? *15*
    • právě jsem se poblil.
    • Moje slova, už se mrtě těším :-) a i kdyby to byla jen předělaná trojka do jiného prostředí, tak mi to vůbec nevadí, protože trojku pokládám za vůbec nejlepší věc, co v Ubisoftu udělali. Je tam toho tolik co dělat, a hlavně ta krásně propracovaná krajina plná tajemných a rozmanitých míst...prostě FarCry je pro mě božskou hrou
      • Krescz
        dam litr na to, ze Flash.66 a Oktavius66 je ta sama osoba
        • oktavius66
          To myslíš jako vážně ? Tak to si ten litr rovnou strč do zadku, protože ti pro něho nikdo nepojede. Flash.66 nejsem já a to, že máme stejné číslo za naší "přezdívkou", tak to je bohužel shoda náhod. Nikdy se nevydávám za 2 a více osob, protože mi to příjde jako blbost. A jestli si myslíš abych si naflákal nějaké + a -, tak to je mi naprostý šumák. Já jsem pouze řekl svůj názor a to, že nějaký člověk se stejným číslem souhlasí nic neznamená. Jenom idioti se schovávají za jiné jméno aby si polepšili.
        • Tak kam si pro ten litr můžeme zajet?? :D
    • Krescz
      ne
  • cestování v čase? :-D jo vím, že ve far cry 1 byli jakýsi mutanti ale cestování v čase do nějakého pohádkového světa? ....navíc k tomu ty nesmrtelní sloni :-/.... jinak prostředí se mě moc líbí, ale udělali z toho hru pro 10ti leté děti jak je již zvykem v dnešní době....
  • Mart9
    Existuje někdo, kdo po pár hodinách kvůli těm debilním respawnům nepřátel přestal hrát Far Cry 2, ale trojku si užil? Pro mě bude třetí díl asi jediná možnost, protože ve čtyřce pro změnu nevydýchám ty slony.
    • Osobně jsem FC2 hrál s jednou modifikací pro větší realismus (větší účinnost zbraní, maskovacího obleku pro stealth,...) a respawn mi nikdy problém nedělal, naopak tu hru považuju za dost podceňovanou.
      • respawn jako takovy je oka .. vycistene stanoviste se maji znova obsadit, klidne vetsi silou .. ale ne tak, ze stanoviste vylidnis a na odchodu uz ze zatacky prijizdi nove osazenstvo ... proste tomu dat cas ... treba: kdyz se 20 minut nikdo nehlasi tak poslu jednou auto z nejblizsiho stanoviste a pak poslat dalsi muze ze zakladny .. a vsem to ma trvat nejaky cas, maji realne jet z nejakeho mista a muzu je potencionalne potkat po ceste ... a kdyz zneskodnim prvni pruzkumne vozidlo tak ma hra adekvatne reagovat ... dyt to neni tak slozite (ani na vymysleni ani na realizaci)
    • Také mi přišlo ve trojce naprosto debilní např. zabíjet žraloka nožem když sem měl celý arzenál palných zbraní a težky kulomet na člunu. Místo toho abych se tím nervoval tak sem to prostě ignoroval a dělal věci které mě bavili a dávali aspoň trochu smysl. Uplně stejně budu ve čtyřce ignorovat slona. Stejně tak mi není po chuti vidění nepřátel skrz zeď, pokud to půjde vypnout nebo nepoužívat prostě to budu ignorovat. Ovšem nevidím to jako důvod proč si FC4 nekoupit.
    • oktavius66
      Far Cry 2 jsem dohrál snad 3x a to dokonce na nejtěžší obtížnost na PS3. Hrálo se to dobře a s žádným blbým respawnem jsem se nesetkal. 2 není špatná hra, je jen trochu stereotypická. Úkoly jsou o cestování přes celou mapu a vyvraždit tábor, nebo něco sabotovat a také sbírání léků na malárii. Ale na druhou stranu čím se blížíš více ke konci, tím více tě to baví. Jsou tam těžší mise, více výbuchů, více nepřátel a také více možností jak si to projet po svém. FC 2 se mi ale líbilo a jak říkám 3x jsem to nejméně dohrál.
      • Co to znamená "stereotypická"? Že v té hře je stereo zvuk pro ní tak typický, nebo jak?
    • No FC2 jsem nainstaloval a po dvou hodinách odinstaloval.....a FC3 jsem nainstaloval a hraju to sem tam dodnes :)
    • vice nez blbe slony mi vadi moznost povolavat zvirata hozenim flakoty masa ... 3ka byla oka, hodne hloupa, ale oka . blbe vyvazena prvni a druha polovina (druha polovina a druhy padouch vubec nemuseli byt) .. 2ka mela zajimavejsi zasazeni a atmosferu, ale zkazili to tema respawnama .. celkove bych bral vaznejsi, komornejsi, taktictejsi akci s durazem na pribeh a prozkoumavani sveta, ktere ma smysl (nejen kuli achievmentum) .. tj presny opak toho k cemu, zda se, inklinuji tvurci :)
    • Jo, mám to stejně. Ale dám FC2 ještě jednu šanci, protože si začínám uvědomovat, že když si odmyslím ty debilní respawny nepřátel, tak šlo vlastně o dost dobrou FPS, kterých na trhu zas až tak moc není.

Ale čtyřce ty slony na rozdíl od tebe klidně odpustím :)
      • Mart9
        Doporučuju té dvojce ani šanci nedávat. Já jsem tomu dal před nějakým časem druhou šanci, dokonce jsem měl zapnutý cheat na nesmrtelnost a stejně ty respawny byly tak otravné, že jsem to zase přestal hrát. Já od Far Cry čekám i možnost toulat se a užívat si krásné prostředí a ne, aby po mě každou chvíli střílel nějaký d e m e n t.

A trojku sis i přes zkušenost s dvojkou užil?
        • Maximálně. A to mě džungle nikdy moc nebraly.
          • Klidně dvojce šanci dej, mně přišla atmosféra Afriky se všemi těmi žoldáky, krvavými diamanty, šílenými vůdci různých bojůvek skvělá. Respawny byly trochu otravné, ale dalo se to přežít (nebo objet)
          • Jo trojka je úžasná *14*
  • posranej slon tyvl....
  • Jack1947
    Sakra at už je to tady, konečně se projedem na slonovy s raketometem a s prsty v nose vystřílíme nepřátelskou osadu co je lepší no řekněte co? *7*
  • XXHUGOXX
    Kašlem na to, že je to len preskinovaná trojka. Ja som totiž trojku ešte nikdy nehral. Takže sa rovno pustím do štvorky zasadenej do takého atmosférického a neošúchaného prostredia. Paráda. *4*
    • Já se přiznám, že to taky budu kupovat, i když je to od Ubisoftu. Prostě už jen to pobíhání po té krajině se mi líbí, samozřejmě se bojím toho generického obsahu, který byl v trojce, ale furt je to v singlu 100x lepší než CoD a BF.
      • XXHUGOXX
        Ale kdeže, COD Ghost mal náhodou skvelú (aj keď krátku) kampaň. Samozrejme vec vkusu. *4*
  • Nechapu proc se ta hra ubyra takovam smerem.Far cry prvni dil byl nejlepsi a k tomu i ceskej dabing parada ty hlasky apod. Od druheho dilu se to zmenilo a 4 dil je dalsi blbost.Kdyby se to rozvyjelo jak na zacatku je to jedna z nejlepsich her.Pekna grafika neni vse *4*
    • Nezměnilo se nic, jedničku dělal crytek a ubisoft má pouze práva na značku... crytek - far cry 1, crysis .... ubisoft far cry 2,3,4
  • No, me u 3 dilu bavil i multak. Byl zabavny, svizny a design map taky dobry......problem byl ale asi se sitovym kodem, protoze i kdyz mel clovek sebelepsi odezvu, tak kdekdo ve hre "lagoval" a moc se toho nedalo trefit. Sem tam se ale podarilo prihlaseni k rozumne skupince a clovek si to i uzil *1*
    Kdyby ten multak vychytali, tak si kvuli nemu ten 4 dil i koupim (ale vzhledem k tomu, ze se u 3 dilu moc multiplayeru nevenovali [nevychazeli poradne patche, kterymi by neco zavazneho opravili]), tak asi taky nejdrive sosnu a az po odzkouseni eventualne zakoupim. - Pokud by vyslo demo, tak klidne zkusim u dema, co a jak *4*
    • oktavius66
      Ano Multiplayer byl skvělý. Škoda, že byl tak všemi odsuzovaný. Sám jsem tam zvládl level 75. Líbilo se mi, že na konci každé mapy si dostal třeba extérní hardisk, fleshku a podobné, ze kterých sis potom mohl vyzkoumat skiny na zbraně atd. Jo a taky to dávání milosti nebo dodělání nejlepšího hráče.. Na Makarenu rád vzpomínám *3* . Jinak s těmi Lagy, to je bohužel pravda. Hodně krát jsem se setkával se sekáním, což hru trochu kazilo, ale jak píšeš: Sem tam se povedlo přidat k výborné skupině lidí, kdy byli ochotni tě vyléčit a spolupracovat a hlavně to nelagovalo. Jeden z MP u kterého jsem vydržel sedět a vylepšit se do největšího levelu. Poslední takový MP u kterého jsem dokázal se vyšplhat tak vysoko bylo COD4.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit