Přejít na výpis diskuzí
Video o Far Cry 4 připomíná možnosti otevřeného světa
21.8.2014 | Ladislav Loukota
50 příspěvků
-
Tak tak grafule je luxus, čimím. Todle bude peckovní pařbička.
-
-
grafule, luxus, peckovní, pařbička... ok
-
-
? Co je na tom špaťulinkého?
-
zapomněl jsi na čimím
-
-
Počkej na hw požadavky ty budou taky luxus ,bednu za 50k minimálně
-
-
Ps4 bro *14*
-
-
FPS na konzoli? ty asi máš rád bolest, viď? *4*
-
-
Proč? Co je na fps na konzoli? Vždyť se to hraje stejně jak na pc.
-
-
-
-
-
Se mi to zdá volajaké pojabané. Proč se nepokračuje ve stylu jedničky? Nedávno jsem ji dohrál a byl jsem překvapený, jak moc, dobrá hra to je. Sbírat kytičky, střílet zviřátka........pitchoviny
-
Ta první písnička ve videu mi připomínala jednu písničku z filmu TAXI 2. Samozřejmě jde o úplně jinou písničku, ale to je jedno. Asi bych lhal kdybych řekl, že mi nevadí, že je to jen přeskinovaná trojka, ale na druhou stranu jsem si trojku moc neužil, protože mi ta džungle prostě nešla k srdci. Z koupi hry za tisícovku byl výsledek maximálně deset unuděných hodin. Už od začátku mě hra naštvala, tím že dala hned na začátku mi za zadek kamarádského černocha, ale to je teď asi nějaký trend či co. Far Cry 4 budu hrát, ale v tom případě mi bude muset odpustit Ubisoft, že si hru stáhnu. Nechci se znovu spálit. U Far Cry jsem víc než nejistý. Dodnes si pamatuji, jak mě ten psychopat furt házel do vody. Měl jsem zavázaný ruce a musel jsem je rozvázat mačkáním určitých kláves. To se mi nedařilo. Takže jsem se utopil a musel jsem to opakovat. Jenže bohužel scénky nešly přeskakovat, takže jsem si psycho zážitek užívalo do zbláznění. A že jsem se z toho zbláznil opravdu...
-
-
Mačkání určitých kláves ti dělá problémy? *5*
-
-
Tak snad chlapci z Ubisoftu nepodělají další port z konzolí a čtyřka bude (na rozdíl od trojky) aspoň částečně optimalizovaná pro PC
-
-
Myslíš ty borce z pobočky v Kyjevě kteří se podepsali na Ghost Reconovi takovým způsobem že pro mnohé je PC verze do dnes nehratelná?! Obávám se že vkládáš své naděje do špatných rukou. Měl sem v plánu předobjednat ale raději si počkám jak to celé dopadne.
-
-
GR jsem hrál na PC a běžel bez problému, v pár lokacích propat z 60fps na 40, ale nic strašného.
-
-
-
ja sem ve far cry 3 na zacatku jak sem našel auto chtel jit kam chci a nepustilo me to tak jakej otevrenej svet ssem to hned vypnul
-
Jedničku jsem nehrál, protože jsem tehdy na škole neměl dostatečné PC. Dvojka a trojka mě bavila tak že jsem se později k nim vrátil (paskvil Blood Dragon nepočítám...) Počítám, že čtverka bude opět podobná a tak se nemůžu dočkat... I když dnes už jako "dospělý", pracující člověk co čeká rodinu :-)