Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nezměnilo se nic, jedničku dělal crytek a ubisoft má pouze práva na značku... crytek - far cry 1, crysis .... ubisoft far cry 2,3,4
  • oktavius66
    To myslíš jako vážně ? Tak to si ten litr rovnou strč do zadku, protože ti pro něho nikdo nepojede. Flash.66 nejsem já a to, že máme stejné číslo za naší "přezdívkou", tak to je bohužel shoda náhod. Nikdy se nevydávám za 2 a více osob, protože mi to příjde jako blbost. A jestli si myslíš abych si naflákal nějaké + a -, tak to je mi naprostý šumák. Já jsem pouze řekl svůj názor a to, že nějaký člověk se stejným číslem souhlasí nic neznamená. Jenom idioti se schovávají za jiné jméno aby si polepšili.
  • Proč? Co je na fps na konzoli? Vždyť se to hraje stejně jak na pc.
  • FPS na konzoli? ty asi máš rád bolest, viď? *4*
  • Nechapu proc se ta hra ubyra takovam smerem.Far cry prvni dil byl nejlepsi a k tomu i ceskej dabing parada ty hlasky apod. Od druheho dilu se to zmenilo a 4 dil je dalsi blbost.Kdyby se to rozvyjelo jak na zacatku je to jedna z nejlepsich her.Pekna grafika neni vse *4*
  • Jedničku jsem nehrál, protože jsem tehdy na škole neměl dostatečné PC. Dvojka a trojka mě bavila tak že jsem se později k nim vrátil (paskvil Blood Dragon nepočítám...) Počítám, že čtverka bude opět podobná a tak se nemůžu dočkat... I když dnes už jako "dospělý", pracující člověk co čeká rodinu :-)
  • posranej slon tyvl....
  • Klidně dvojce šanci dej, mně přišla atmosféra Afriky se všemi těmi žoldáky, krvavými diamanty, šílenými vůdci různých bojůvek skvělá. Respawny byly trochu otravné, ale dalo se to přežít (nebo objet)
  • TheGGG
    ? Co je na tom špaťulinkého?
  • respawn jako takovy je oka .. vycistene stanoviste se maji znova obsadit, klidne vetsi silou .. ale ne tak, ze stanoviste vylidnis a na odchodu uz ze zatacky prijizdi nove osazenstvo ... proste tomu dat cas ... treba: kdyz se 20 minut nikdo nehlasi tak poslu jednou auto z nejblizsiho stanoviste a pak poslat dalsi muze ze zakladny .. a vsem to ma trvat nejaky cas, maji realne jet z nejakeho mista a muzu je potencionalne potkat po ceste ... a kdyz zneskodnim prvni pruzkumne vozidlo tak ma hra adekvatne reagovat ... dyt to neni tak slozite (ani na vymysleni ani na realizaci)
  • Tak kam si pro ten litr můžeme zajet?? :D
  • XXHUGOXX
    Ale kdeže, COD Ghost mal náhodou skvelú (aj keď krátku) kampaň. Samozrejme vec vkusu. *4*
  • Se mi to zdá volajaké pojabané. Proč se nepokračuje ve stylu jedničky? Nedávno jsem ji dohrál a byl jsem překvapený, jak moc, dobrá hra to je. Sbírat kytičky, střílet zviřátka........pitchoviny
  • Osobně jsem FC2 hrál s jednou modifikací pro větší realismus (větší účinnost zbraní, maskovacího obleku pro stealth,...) a respawn mi nikdy problém nedělal, naopak tu hru považuju za dost podceňovanou.
  • TheGGG
    Ps4 bro *14*
  • zapomněl jsi na čimím
  • ja sem ve far cry 3 na zacatku jak sem našel auto chtel jit kam chci a nepustilo me to tak jakej otevrenej svet ssem to hned vypnul
  • Jack1947
    Sakra at už je to tady, konečně se projedem na slonovy s raketometem a s prsty v nose vystřílíme nepřátelskou osadu co je lepší no řekněte co? *7*
  • deridon
    grafule, luxus, peckovní, pařbička... ok
  • Počkej na hw požadavky ty budou taky luxus ,bednu za 50k minimálně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit