Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, mám to stejně. Ale dám FC2 ještě jednu šanci, protože si začínám uvědomovat, že když si odmyslím ty debilní respawny nepřátel, tak šlo vlastně o dost dobrou FPS, kterých na trhu zas až tak moc není.

Ale čtyřce ty slony na rozdíl od tebe klidně odpustím :)
  • Mačkání určitých kláves ti dělá problémy? *5*
  • Mart9
    Existuje někdo, kdo po pár hodinách kvůli těm debilním respawnům nepřátel přestal hrát Far Cry 2, ale trojku si užil? Pro mě bude třetí díl asi jediná možnost, protože ve čtyřce pro změnu nevydýchám ty slony.
  • Ta první písnička ve videu mi připomínala jednu písničku z filmu TAXI 2. Samozřejmě jde o úplně jinou písničku, ale to je jedno. Asi bych lhal kdybych řekl, že mi nevadí, že je to jen přeskinovaná trojka, ale na druhou stranu jsem si trojku moc neužil, protože mi ta džungle prostě nešla k srdci. Z koupi hry za tisícovku byl výsledek maximálně deset unuděných hodin. Už od začátku mě hra naštvala, tím že dala hned na začátku mi za zadek kamarádského černocha, ale to je teď asi nějaký trend či co. Far Cry 4 budu hrát, ale v tom případě mi bude muset odpustit Ubisoft, že si hru stáhnu. Nechci se znovu spálit. U Far Cry jsem víc než nejistý. Dodnes si pamatuji, jak mě ten psychopat furt házel do vody. Měl jsem zavázaný ruce a musel jsem je rozvázat mačkáním určitých kláves. To se mi nedařilo. Takže jsem se utopil a musel jsem to opakovat. Jenže bohužel scénky nešly přeskakovat, takže jsem si psycho zážitek užívalo do zbláznění. A že jsem se z toho zbláznil opravdu...
  • KIMCID
    *1* *1*
  • Já se přiznám, že to taky budu kupovat, i když je to od Ubisoftu. Prostě už jen to pobíhání po té krajině se mi líbí, samozřejmě se bojím toho generického obsahu, který byl v trojce, ale furt je to v singlu 100x lepší než CoD a BF.
  • z toho obrázku jsem dostal chuť jódlovat
  • XXHUGOXX
    Kašlem na to, že je to len preskinovaná trojka. Ja som totiž trojku ešte nikdy nehral. Takže sa rovno pustím do štvorky zasadenej do takého atmosférického a neošúchaného prostredia. Paráda. *4*
  • KIMCID
    *3*
  • Zrovna u Far Cry mi nevadí, že to vypadá jako reskin předešlého dílu, protože vím, že to bude opět zábava na spousty hodin. Podobně to mají třeba i fanoušci takové série Boring Souls, kde dvojka je vlastně taky takový reskin jedničky, ale zábava je to (pro ně) stále stejná.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit