Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blablablablablabla STFU already!
    8 minut o tom istom!
    ako keby urobili nieco co este nikto pred nimi neurobil. ONI ROZMYSLALI O UNIVERZE!!! UNIVERZUM MA SVOJU HISTORIU! VAU!!!!

aj tak to vyzera jak sh1t. to ze kvlaita textur je evidentne priserna by mi az tak nevadilo ale ten komixovy pastelovy art style je pre mna dost velky problem. Som zvedavy co z toho nakoniec bude. Ale co z toho moze byt ked to ma pod palcom EA
  • Proč tak zaujatě kecají o něčem co nevypadá ani trochu realisticky. Neříkám, že by museli přesně kopírovat středvěké zbraně, šaty, nástroje, architekturu, ale mohli by vymyslet věci, které by existovali jenom v jejich představách a zároveň by, alespoň v představách nás laiků, šli sestrojit a použít - příklad ta zboj, nebo meč hned na začátku videa. Absolutně o ničem
  • DarkHawk
    Demo je luxusní, parádní RPG.
    • Kinet1c
      Chcel som byt protivny, chcel som nemat rad toto RPG, ale po zahrani dema, viem ze to bude velice dobre, az na to ze hlavny hrdina nehovori, ale to nehovori ani v skyrimu tak nie je problem, suboje su sice kus chaos, ale tam je to len asi o tom si zvyknut, grafika je nadherna a poziadavky uz teraz viem su PREHNANE :), rozbehate to na min 1280x720, na max detaily aj na starych strojoch a to myslim aj viac ako 5 rocnych, a ja osobne mam len 19" LCD takze tu je rozlisenie je len 1280x1024 ale behalo to plynulo, tak isto musim povedat, ze grafika, ano najprv som sa aj ja bal a hlavne stoho pramenila moja taka nedovera voci tejto hre, ze ta grafika skratka je ako vo WoW, ale NIE JE, kto tvrdi ze ano sa myli, ano je sice az priliz farebna, ale ani to tak nevadi, ba naopak, svet ako tam hyri farbami my nevadi, len nech to neprezenu vo full verzii lebo to bude, mozno az priliz, ked dungy budu ako vlastne iba tie 2 co boly v deme, tzn prvy skade unikas, kde si vstal z mrtvych :) a druhy co je uz vonku v prvej lokacii, tak tam clovek zisti, ze to az take pestrofarebne nie je a ze hra dokaze byt aj celkom temna, osobne preferujem viac RPG na bazi expov, tzn mam dobry pocit ked spravim nejaku ulohu a dostanem odmenu vo forme expov, pretoze si myslim, ze na vyssich urovniach su obcas len cisto peniaze (skyrim) kus na nic, skyrim som nedokoncil celkom este, prechadzam vsetko co sa da, ale viem povedat len tolko, na 56 urovni, mam tolko penazi, ze neviem co snimi, skratka za kazdy questik alebo quest dostanem IBA peniaze, ktore su na nic, v tejto pasazi hry, PODLA MNA, tak dufam, tu to bude mat vsetko zmysel, uz sa jej neviem dockat az my pride domov :)
      • MrSanta
        Ty woe, to je snad jedna věta *15*.
        Mě se KoA:R líbíl hned co ho poprvé předvedli. Jediné čeho jsem se obával, byl štít objevující se jenom v případě blokování. Na videu to vypadalo divně, ale když jsem to pak hrál, tak mi to ani nepřišlo. Do akčního stylu boje to zapadne náramně a nijak mě to nerušilo. Já kupuji hned při vydání. Teď se jenom rozhodnout od koho.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit