Přejít na výpis diskuzí
Video, obrázky a informace o Grand Theft Auto Online
15.8.2013 | Ladislav Loukota
76 příspěvků
-
Děláte si srandu? Další člověk co nevidí ten rozdíl?
Lidi probuďte se, jsem snad jedinej kdo to vidí? Detaily obličejů, textury atd.? A co např. animace pohybu a další maličkosti? To taky ne? *7* -
Fakt si přeju, aby to balo tak krásné, jak to teď vypadá *7* ... Fakt doufám, že jo.
-
Já myslel, že to píšeš ty sorry. No nevím jak to redaktor myslel :)
-
No právě kluci...
Jestli je řeč o SP tak nechápu a jestli je řeč o MP tak jak je psáno výše ,stačí jeden exe klient. -
Vzali to za spravnej konec to se jim musim nechat!
-
Komplikovaná? V čem? :D
-
Taky jsem tomu moc neporozuměl,pro hraní MP v SA je nutný jen klient,to je vše.Nic komplikovaného.
-
Ja uz se*u ted, kamo. Ten multak je krutoprisnej!!!
-
Neřekl bych že je teda o dost lepší spíš barevnější, což je dobře. Ono už GTA 4 mělo skvělou grafiku. Ale při velikosti mapy nelze čekat, že by se to stalo nejhezčí hrou.
-
Mrkni do bleskovek diskuzí, tam jsou už 3 strany jen o tomhle
-
''Teď jen doufat, že pětka nebude podobně překomplikovaná jako GTA: San Andreas.''
WTF... -
Koho zajímá grafika? Neříkám, že hra má vypadat 16bitově, ale grafika je na takové úrovni, že se jí zabývat nemusím, protože v tom světě plných možností a hratelných prvků a ještě k tomu v multiplayeru, z toho se vážení všichni pos****, to vám garantuji!
-
Paty dil ma o dost lepsi grafiku, nez ten predeslej. Pust si to porovnavaci video a uvidis.
-
OT: na www.humblebundle.com si muzete koupit po omezenou dobu tyto hry poze za 4,75 USD
Balík obsahuje tyto hry:
Dead Space
Burnout Paradise: The Ultimate Box (steam + origin)
Crysis 2 Maximum Edition (steam + origin)
Mirrors Edge (steam + origin)
Dead Space 3 (origin)
Medal of Honor (steam + origin)
Battlefield 3 (origin)
The Sims 3 + Starter Pack *1* -
To Gren Tef Tado má grafiku až na pár detailech stejnou jako GTA 4... Tomu říkám pokrok..
-
Už nechci žít v realném světě.