Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už nechci žít v realném světě.
  • ''Teď jen doufat, že pětka nebude podobně překomplikovaná jako GTA: San Andreas.''
    WTF...
    • Já doufám, že to bude minimálně stejně „překomplikovaná” hra (v SP) jako San Andreas, které hraju doteď.
    • Erien
      Komplikovaná? V čem? :D
      • No právě kluci...
        Jestli je řeč o SP tak nechápu a jestli je řeč o MP tak jak je psáno výše ,stačí jeden exe klient.
        • Erien
          Já myslel, že to píšeš ty sorry. No nevím jak to redaktor myslel :)
    • Taky jsem tomu moc neporozuměl,pro hraní MP v SA je nutný jen klient,to je vše.Nic komplikovaného.
  • Vzali to za spravnej konec to se jim musim nechat!
  • Taky bych chtel vědět co bylo na SA prekomplikovany......
  • ?????????????San Andreas že bola prekomplikovaná ???????
    Pánu autorovi, odporúčam začat hrávať Kámen / nužky / papír
    možno za pol roka bude schopný zvládnuť bombermana, každý sa raz učil chodiť.
    • RazorProduction
      Ladislav Loukota - ses posral ne ??? san andreas MP prekonplikovane ? *15*
    • cpát se virtuálními hamburgery ve virtuálním mcdonaldu je totiž strašně složité ;)
  • Fakt si přeju, aby to balo tak krásné, jak to teď vypadá *7* ... Fakt doufám, že jo.
  • 16 hráčů? to má být vtip? na tak ohromné mapě??
    • Miserius
      To bude omezení konzolema, na PC si budete moct za rok honit trička s vícero hráčema. 16 má i RDR nebo GTA4
      • Méně je někdy více. Otázka je, jak to zvládne sítový kod, aby to nebyla katastrofa jako s modama pro MP ARMY2. Pokud se sejde parta kamarádů (po TS/Mumblu) to může být více, než dost.
        Aby to neskončilo tak, že budou městem běhat děcka s raketometem a střílet všechno okolo...
        • Shaker
          i kdyby tak co... gameplay takovej, jakej si ho udelas je snad nejlepsi, co muze byt. Na mumble nebo tsku kamaradi jsou super, ale predstav si, ze jdes s bandou vyloupit banku a krome policajtu tam mas jeste druhou bandu, ktera se rozhodla udelat to samy :) Je to mesto, cim vic lidi do multiplayeru, tim lip. Vzpominam, ze na SA/MP byvalo treba 100 nebo 150 lidi a nikdy sem nemel pocit, ze bych se tam s nima nevesel.
  • GTA: San Andreas byl nejlepší díl celé série, nevím co to tu autor článku žvatlá za nesmysly.
    • Za mě to je GTA III. Tu atmosféru gangstery zkorumpovaného světa ještě netrumfnul žádný díl podle mě.
    • taky jsem mel nejradeji San Andreas. toto nejspise bude posledni gta na enginu pro ps3, x360, tak snad se rockstar vytahne jako tomu bylo u SA na predchozi generaci :-)
  • Pete.palis
    takhle vypadá pravá online zábava na min. několik desítek hodin! *14*
    • Kravicka
      desitek let ne ? :D
      • Mlátit se dokola v 16 hráčích zabaví na chvilku.. nikoho tohle nebaví vytrvale kor v tom konceptu, v jakém to zamýšlí v GTA V.
        • kennyB
          Jemže tohle nebude jen o tom mlácení se dokola s 16 hráči *3*
  • GTA jsem vždy bral a budu brát jako single, ale tohle vypadá prostě skvěle. Ani u třetího Maxe bych nevěřil, že půjde udělat velmi dobrý multiplayer. Po nemastné neslané čtyřce se na tohle začínám pomalu těšit. A na PC verzi si rád počkám. Času dost :)
    • Pokud PC verze bude, tak asi vsichni doufame,ze ve vice nez jen 16ti lidech.
      Chapu to omezeni hracu pro konzole,ale pro soucasne PC by k tomu duvod byt nemel a kdyz jde o online hru na velke mape, tak by mi 16 hracu fakt prislo malo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit