Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    No já nevím, sice mě to láká, ale asi si to stejně nekoupím na svůj starý Xbox. Přijde mi, že pakliže bude velikost map skutečně tak obrovská, že limitní omezení současné generace konzolí je docela smutné. Když si vezmu v potaz největší mapy v Bf3 (berte s rezervou) a hraje tam třeba 128 hráčů a někdy i půl minuty nikoho nepotkám, tak se trochu bojím té velikosti a prázdnoty.....Asi stále doufám, že to vydají i na pc, protože, co si budeme nalhávat. Pc scéna dokázala udělat tolik skvělých věcí do herní série GTA, že bez ní by to nebylo ono. A o zaplacení se nebojím, když MP3 se zaplatil za měsíc prodeje na pc.
    • Jo jo asi je lepsi na tak velke mape vice hracu ale zase kdyz je 16 a 10 z toho jsou tvy kamosi a delate neco spolu nez tak kdyz je 64 a kazdy si dela co chce me laka vic nerikam ze na PC nikdo nehraje s kamosema ale na konzolove verzi mi to ten omezeny pocet nevadi kdyz budu hrat z nekym koho znam.
    • Miserius
      Svět je urcite obri, ale u kazdy takovyhle hry (GTA4, RDR atd...) multiplayeru je to tak ze se hraci sjedou a vsichni hrajou v okruhu par ulic a stejně dělaj něco dohromady... Maximálne tak v RDR jeden clovek loví mědvedy stranou, nebo bojuje s banditama až je na něj vypsaná odměna a všichni hráči zas jedou na něj...
      • Shaker
        neni pravda, jde jen o to, jaky daji vyvojari hracum prostredky... SA/MP je krasnej priklad
        • Jack1947
          Jenze u San andreas to bylo podmineno vytvorenim od komunity, hra jako takova byla bez mp. ( takze to neni brej priklad).
      • Veskoslav
        Po pravdě si asi stejně počkám tak 2-3 měsíce podle ohlasů komunity. Spálil jsem se bohužel u IV. dílu no.
        • Myslis zabugovanosti nebo te 4ka nebavila?
          • Veskoslav
            Tak hra nebyla špatná, sice to nebylo takové bláznoství jako Vice City či SA, ale nehrálo se to špatně. Problém byl ten, že první dva týdny mi to nešlo ani spustit, natož hrát....
            • Jack1947
              A ja si koupil GTA IV, prave kvuli MP (PC) abych nakonec zjistil ze si vlastne ani moc nezaparim...
              *9* Skoncil jsem u SP a to jak vsichni vedi, stalo za velke prd (HW) radsi X360 verzi nez tenhle nedodelek.
            • Veskoslav
              Jj o pc. Konzolovou verzi mám taky, tu jsem dostal jako dárek a neměl jsem ji komu dát. 2-3 měsíce počkám, pokud neoznámí pc verzi a pak 2-3 měsíce počkám po vydání pc verze:-D:) Takto jsem to myslel:)
            • Miserius
              Tak to ale mluvis o PC verzi ne?
  • 16 hracu?
    • Shaker
      EDIT: aha, nectu uz to tu bylo napsany
  • Tak co vyjde to na PC nebo nevyjde :-)
    • Věřím, že ano, na shop.tiscali.cz asi taky věří, protože je možné si to ve verzi pro PC předobjednat (za 955,-) viz http://shop.tiscali.cz/grand-theft-auto-v-10495
  • Hlavně by konečně mohli nějak vyřešit to, na co si na zahraničních forech stěžuje dost lidí.....mraky lidí! všechny se.re, že v GTA vystřílíš ulici, nedejbože se otočíš na 3 sekundy jinym směrem, podiváš se zpátky....lup a silnice je prázdná. Alespoň 5 minut by to mohlo zůstat v paměti. To mě na tý hře se.re odjakživa...sra.lo mě to v GTA, GTA 2, GTA3, GTA 4, určitě mě to bude prcat i v GTA 5. Dost lidí psalo, že by to prej neutáhli počítače.....prdlajs pánové. Sami R* připustili, že není až tak HW náročné, dát městu alespoň 5 minut na ukládání dat
  • "...vývojáři v něm slibují dynamický a perzistentní svět pro 16 hráčů." Ubohý. Čekal bych nejméně 200 hráčů a ne ubohých až nicotných 16 hráčů. Podle mě dost trapné. V mnoho let starém SAMP je možné hrát se stovky hráči na jedné mapě (serveru). Kdo zažil války gangů v SAMP pochopí, že desítky až stovky hráčů má něco do sebe...
    • Vic by ten low hw neutahl. *15*
      • tak tak je to jen omezení ubohých konzolí
        • Zabite ma no mam nazor ze konzoly to dost brzdia, aj vo vykone ktory vsak nieje taky dolezity no hlavne v ponimani ze hry su viac robene pre tupe a rozmaznane decka - siroke to spektrum ktoremu staci sexi vzhlad a WOW scripty / AVE vynimkam /

Jedine plus vidim vsposobe upgradedu PC-
          po vypusteni X box 360 a PS 3 stacilo postavit PC aby ho mierne prekonalo a peknych par rokov mi fici kazda hra :)
  • Na trailer k Grand Theft Auto Online s cz titulky se můžete mrknout na http://www.sledujcesky.cz/grand-theft-auto-online-trailer Plus se tam dozvíte, proč GTA zdrbli v jednom "diskuzním pořadu"
  • To Gren Tef Tado má grafiku až na pár detailech stejnou jako GTA 4... Tomu říkám pokrok..
    • Mnohem větší a různorodější prostředí (s hromadou drobných zlepšení i v grafice) a na stejném železe jako před pěti lety, revoluci nikdo soudný čekat nemohl.
    • Mahcake
      Děláte si srandu? Další člověk co nevidí ten rozdíl?

Lidi probuďte se, jsem snad jedinej kdo to vidí? Detaily obličejů, textury atd.? A co např. animace pohybu a další maličkosti? To taky ne? *7*
      • Miserius
        Radši je neřeš, tohle jsou většinou PC "hráči" a pokud někdo hraje hru jako GTA pro grafiku, tak stejně neni normální *1*
        • Další retardovaný konzolista. Podle jeho výroku kdo hraje na PC není hráč viz. ' PC "hráči" ', úsměvné.
        • Aha, neni to o grafice. Proto se vztekate kdyz na ni ma nekdo narazku. *15* To dava smysl. Vic premyslet, min si s*at na hlavu. *12*
          • Miserius
            Tady se nekdo vzteka? Spis se ti snazi kazdej vysvetlit ze to nehraje zadnou roli... Ja nevim ze vas to trolleni bavi kdyz vam to ani nejde...
            • Si to prosim precti znova a pomalu. Cely. p..... tvrdi ze v grafice neni rozdil. Mah... tvrdi ze tam rozdil je. Ty tvrdis at to neresi, ze gta se nehraje kvuli grafice a ze grafika se neresi. To ale nepasuje k tomu co psal Mah... on totiz grafiku resi. Ja upozornim na konflikt, tvarite se ze jste na stejne strane, ale kazdej s jinym nazorem. Uz to chapes? *7*
            • Miserius
              No, neustalym urazenim tu ze sebe blba zatim delas jen ty *15* *3*
              A zapomněl sis dát plus / jo tak už dobrý, hodnej
            • Co kdyby sis precetl co Mahcake pise nez zacnes tvrdit ze nic takovyho nepise. *7* Bys pak ze sebe nemusel delat blba. *3*
      • V tech 800x600 a 20 fps to stejne nepujde poznat. *6*
    • Koho zajímá grafika? Neříkám, že hra má vypadat 16bitově, ale grafika je na takové úrovni, že se jí zabývat nemusím, protože v tom světě plných možností a hratelných prvků a ještě k tomu v multiplayeru, z toho se vážení všichni pos****, to vám garantuji!
      • God-of-War
        Ja uz se*u ted, kamo. Ten multak je krutoprisnej!!!
    • God-of-War
      Paty dil ma o dost lepsi grafiku, nez ten predeslej. Pust si to porovnavaci video a uvidis.
      • ty jsi dobre slepej a o dost *1*
      • Erien
        Neřekl bych že je teda o dost lepší spíš barevnější, což je dobře. Ono už GTA 4 mělo skvělou grafiku. Ale při velikosti mapy nelze čekat, že by se to stalo nejhezčí hrou.
  • OT: na www.humblebundle.com si muzete koupit po omezenou dobu tyto hry poze za 4,75 USD
    Balík obsahuje tyto hry:
    Dead Space
    Burnout Paradise: The Ultimate Box (steam + origin)
    Crysis 2 Maximum Edition (steam + origin)
    Mirrors Edge (steam + origin)
    Dead Space 3 (origin)
    Medal of Honor (steam + origin)
    Battlefield 3 (origin)
    The Sims 3 + Starter Pack *1*
    • ty mínuska jsou od lidí co to prodávaj za 200,- na aukru?
    • Miserius
      Mrkni do bleskovek diskuzí, tam jsou už 3 strany jen o tomhle
      • Veskoslav
        navíc jsme tam už rozdali i pár desítek kódů:)
        • Jestli pak víš, že si odsouhlasil v pravidlech, že ty kódy jsou jen pro tvoji potřebu a nikomu je neprodáš nebo nedáš? :D
  • ajlajkit!
  • Jo tak ultimatni hra to urcite bejt muze vypada to na slusnej masakr :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit