Přejít na výpis diskuzí
Video: porovnání grafických rozdílů jednotlivých verzí Metal Gear Solid 5
19.2.2014 | Aleš Smutný
101 příspěvků
-
tak z toho obrazku moudrej nejsem. Pro mne skoro stejny. Musim se soustredit, abych videl rozdil u toho ksichta. A v rychlosti leda tak ostrost, ale ne o moc
-
To nevim přoč dělají ten next gen, jan pak dávaj novéí hry exluzivně na to a já si to na xboxu 360 nezahraju, přitom ale všechny 4 vypadaj stejně, jen má každý třeba trošku jinou světlost. Klidně jsme mohli žít s PS3 a Xbox 360 ještě pár let jak na to koukam. Parchanti chtěj jen videlat tím že nám prodaj next-next gen konsole i když ty hry na tom budou stejný jako by mohli bejt a PS3 a 360... Prej že je PS3 a 360 zdržovali ve vývoji. Vždyť ale stejně na těch next-next gen konsolích vyráběj hry který utáhne i 360 a PS3.. Kdyby nedělali šmejdi exlusivity na PS4 a Xbox one tak je snad ani nikdy nekoupím. Možná až za několik let...
-
-
Za prve tam rozdil je, za druhe na hardware nevydelavaji. A ze pri generacni vymene delaji multiplatformni hry mezi generacemi se dalo take ocekavat a nevidim na tom nic spatneho. Kdo chce, muze jet dal na stare generaci, kdo chce, muze jet na nove.
-
-
špatná je exklusivita. Bude méně a méně možné jet na staré generaci kuli exkluzivitě. Je spousta her co vyjde na Xbox one a ne na xbox 360 a ani ne na PC..
-
-
To ovsem nejsme v rozporu.
-
-
-
-
To je jak "Najdi 7 rozdilu" jak maji deti.
Vidim tak jeden a to je pozice ramecku s danou platformou na obrazovce. -
no tak to je obrovsky rozdil to je jasne PS proste jasne vitezi to vidi i slepej
-
Stále se jak vidím nevyplácí kupovat nový next gen krabice. Jak už tady někdo psal v minulem článku, krabičky odložte stranou na nějakou dobu, a já jako vlastník x360 jsem rád. *13*
-
Tohle je celý ten next-gen rozdíl?
-
Pokiaľ budú hry vyvíjať aj na staršiu generáciu, tak to bude vždy lenkozmentický rozdiel. Tak ako sú PC hry brzdené konzolami, teraz sú konzolové hry brzdené konzolami *2*
-
-
To je pekna blbost. Konzole pc hry nebrzdi, staci se podivat na pc exkluzivity, nejsou o nic dal, maximalne maji lepsi technicke parametry. A takove diablo 3, primarne vyvijene pro pc, se mnohym zda lepsi na konzolich. PC platforma se brzdi sama nedostatkem hracu, kteri by zafinancovali pokrocilejsi hry.
-
Jediným, čím jsou PC hry brzděný, jsou nižší výdělky z PC her oproti těm konzolovym...konzole s brzdenim her nemaj nic spolecnyho.
-
Presne, Konami tymto videom len ukazuje ze to ma dobru LastGen grafiku ale otrasnu NextGen grafiku kedze vskutocnosti keby isli len na NextGen tak by sa tam mohli graficky omnoho viac vyblbnut. Ale tak ozaj NextGen hry uvidim az o nejaky ten rok dva, potom to skusajte porovnavat s LastGen :)
-
-
Hmm, přijde mi, že nejhůře to vypadá na PS3 a nejlépe naopak na PS4. Xboxy jsou někde mezitím.
Ale musí se nechat, že to vypadá pěkně v podstatě na všech. A nové MGS opravdu dře výkon starých konzolí až na dřeň. Ono je to vždy zajímavé sledovat, co dokáže hardware na konci svého cyklu ještě vykouzlit. Na začátku autory nic netlačí využívat systémové zdroje ekonomicky, takže se není zas tak moc na co dívat:) -
Ať se dívám jak chci, nevidím žádný rozdíl. Zatím jsem neviděl žádnou "next-gen" hru, která by graficky překonala Crysis 3 na PC. Ti předběhli, minimálně s detaily tváří, dobu.
-
Čekal jsem teda větší rozdíl.
-
-
rozdiely sú skutočne kozmetické, osobne by som za výrazný rozdiel považoval napríklad kvalitné nepriame osvetlenie. Jediné velké plus je snád iba dvojnásobné framerate.
-