Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Posledni vetu jsem jakoze nenapsal. Neprecetl jsem si tvou posledni vetu. Rano, jeste jsem nemel kafe.
  • Journey, Dark Souls, Ico, Little Big Planet, MGS, Uncharted, Final Fantasy, Katamari, Okami ...

Mas pravdu, ze dekadence na konzolich je. Je vsude. Ale to neni problem konzoli, ale trhu. V 90 letech byla zlata era. Ale to je 20 let nazpatek. To, ze na PC vychazeji braky neni problem konzoli. Brak neznamena spatna grafika. A pokud si to myslis, je to jen dukaz toho, ze ti nezalezi na hratelnosti. Jenom hrstka her je spatna protoze autori nedokazou udelat nove rozhranni pro PC controllery. Myslim, ze zbytecne blamujes konzole za neco, za co nemuzou.
  • Jack1947
    PC ale neni tak narocna cinnost. *3*
  • Tilwaen
    A to? *4*
  • Jack1947
    Skoda ze si to napsal, opet. Ted totiz budou znas nepratele. Hate at je jakykoli, a neni jeste spravny neprekousnu ja tedy budu hateovat lidi jako ty. Comprende amigo ? ... a yep, comprende... *3*
  • ale jinak si za hejtovanim toho, co konzole predstavujou a jejich uzivatele konzumujou stojim

hra s velkym (nejlepe) otevrenym svetem potrebuje velky studio, ktery se ted ale bohuzel venujou vyvoji brecek pro konzole
  • Jack1947
    Jeste ze tak.
  • ok, omluva, ten tvuj prvni je na kolegu ze slovenska *5*

(ona ta cervena je jinde)
  • psychologa si mi doporucil jako prvni, me takovy reci nevzrusujou (i kdyz je treba nekdy pouziju, tak stejne neverim, ze pricetnyho cloveka muzou nejak rozhodit, tudiz ani me)

pokud si reagoval na jinyho, tak nevim proc je to navazany na muj prispevek (kdyz najedes kursorem na tvuj prispevek, tak vlevo se objevi cervenej okraj, ten signalizuje, k cemu se vaze)
  • Jack1947
    Ne vsechny, odvozujes to od jedne hry a pokud se hry na konzole zjednodusi tak jake to pote bude na pc he ? Presne tak, za upadek rozhodne konzole nemuzou ale i hraci spolecne s dobou. *3*
  • Ze ty neumis na Gamepadu neznamena ze na nem neumi nikdo
  • K Oculus Riftu bude lepší podle mě něco úlně jiného. :D
  • Jack1947
    Fakt, to jsem si jeste donedavna myslel ze mas normalni nazory, ted mi prijdes jako obycejnej anonym kterej krom toho, ze teda pise blbosti o kdyz pominu "psychologa" Navic jsem nereagoval na tebe ale nad toho nad tebou ale chapu proc by sis nedupnul. Doporucuji tobe navstevu psychologa a zaroven i psychiatra az tam budes. Jo, jeste jsem asi pro mene znale nezminoval, jak moc mam rad nazory "anonymu"? tak pro tebe to pripominam.
  • C-BEAM
    *1* to nemôžeš myslieť vážne. Veď drvivá väčšina konzolových hier súčasnosti sú v hratelnosti doslova tragické, trend zjednodušovania je tak zretelný že ho nevidí iba naprostý ignorant alebo kaktus. Veď primárne práve na konzolách sa rozmáhajú interaktívne filmy ktorých hratelnosť sa obmedzuje na mačkanie tlačítok aké ti hra ukáže . Takže o akej hratelnosti to hovoríš ? V 90-tych rokoch mali PC hry daľeko lepšiu, rôznorodejšiu a nápaditejšiu hratelnosť ako súťčasné hry na konzole. A to že dnes i na PC vychádzajú braky je dôsledok toho, že drvivá väčšina z nich sú porty konzolových titulov. Hry ktoré vychádzajú primárne na PC sú na tom dobre.

A ešte aby som to upresnil, za úpadok nemôžu konzole, to je iba kus hardwaru ale rozmach masového hrania, čím viac ľudí hrá tým logicky klesajú nároky na hratelnosť. Keď si spomýnam ne niektoré puzzle zo starých hier tak v dnešnej dobe by to bolo nemyslitelné, pretože by boli plné fóra zúfalých pologramotných deciek ktoré by v hre nevedli ako dalej.
  • Tilwaen
    Pivo je přeci české národní pití - co jsi to za barbara?
  • Tilwaen
    To znám. Já takto partnerovi jednou urvala volant *15* V zápalu smyku...
  • Tilwaen
    Když už mluvíš o revoluci a Oculus Riftu, tak se zkus zamyslet: co k Oculus Riftu bude lepším ovladačem, myš a klávesnice, gamepad, nebo tohle?
  • konzolisti, co kupujou ten brak muzou za to, ze se produkuje brak, pokud nesouhlasis, muzes se obratit treba na toho psychologa, pokud ti to pomuze *5*
  • Jo dobrý nápad. A ještě jestli u steamBOXu půjdou měnit jenom komponenty, proč ne *3*
  • Takze se na tom bude hrat skoro tak dobre, jako na touchpadu na notebooku, wunderbar

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit