Přejít na výpis diskuzí
Video prezentace Steam ovladače při hraní Civ V a Portal 2
12.10.2013 | Petr Poláček
240 příspěvků
-
Stejne tak bych mohl rict, ze lidi ziji poslednich 15 let pod kamenem, ze nevidi, jak jim PC hry vypatlaly hlavy. Pro vsechny je dulezite, aby se vsude trhala latka, aby vse vypadalo realne a serou na hratelnost. Vsechny hry jsou na jedno brdo (80% AAA her jsou: koridor, FPS nebo OTS, RP, ufouni, zbran, kterou si muzes prebarvit na ruzovo), ale hlavne, ze vypadaji bozsky.
A vim, ze mi spousta lidi rekne, ze dobra grafika nemusi znamenat upadek po herni strance. Problem je, ze vyvojari se za grafiku schovavaji a na hru samotnou nezbyva cas ani penize, protoze si kazdy hru stejne koupi jenom podle toho, jak hezky vypada na youtube a ze dostane 9/10 na ign, coz vsechny weby nalezite okopiruji do svych recenzi.
Konzole pro me byly vzdy sance k navratu pozornosti k hratelnosti, protoze na starem zeleze hraci hubu libivou grafikou neucpes.
Z pohledu PC hrace SteamOS vitam uplne vsemi deseti, protoze to znamena, ze se snad zacnou delat hry i na operacni systemy. -
ses proste pro, ja pracuju na PC porat, ale mozoly z toho nemam *3* *1*
-
Mozoly mam i z obycejneho gamepadu. *3*
-
Zase se jedna o jiny uhel pohledu, nelze to brat ze to tak vidi kazdy stejne ale vazne konzole ze "vazne konzole znicily hrani" to uz by mel ten clovek co si to troufa tvrdit prave se obratit k psychologovy to uz je prehnane. *7*
-
popsal jsi to dobre, ale u toho ovladace se bojim, ze naopak nektery zanry zkazi nebo uplne dorazi (rpg a strategie predevsim, uz jsou na kolenou)
zdebilnit fps uz konzolizace zvladla dokonale, prestoze nebo protoze maj casual hraci problem trefit stodolu -
-vadia nam preto, pretoze hry su primarne robene na konzole, a proste to poznas ked je hra konzolova, pretoze musia brat v potaz s akou hlupostou sa to tam ovlada
-ked toto dokaze te rozdiely zmazat, ak sa to siroko uchyti (coz je otazne), tak to bude pre teba ako pcckara len a len dobre, pretoze tvoj ovladac bude mat podobny rozsah presnosti ako maju oni (coz dnes je diametralne odlisne)
-a ziadna zmena v tom ze hry budu najprv konzolove a az potom portovane sa rozhodne nestane
Ja neviem, ludia ziju poslenu dekadu pod kamenom ze nevida ako im konzole vypatlala hranie a dizajn hier ? Keby boli te hry odelena zalezitost tak to je vpohode, lanze dnes sa to robi tak, ze sa spravi jedna hra na 5 platforiem a poriadne sa to nena hrat nikde. -
chápu, že dostanu spoustu mínusek, ale nijak me to netrapi..
spis mi vysvetlete proc tu vsude v komentech nadavate na konzole, ale kdyz vam z pc pomoci tohodle ovladace a steam systemu konzoly udelaj tak vam to vsem prijde super... logika zdejsich "PCckaru" jak se nazyvate mi prijde opravdu divna az primo nenavistna vuci tem kramum v obejvaku.. ale jestli nenadivite konzole, me by vam vadit i tohle a ne to tady chvalit..
a pro vase info.. jsem pcckar, ale konzole mi krkem proste nijak nelezou... ze jsou 100 let za opicema? no a .. tak at si na tom nekdo hraje kdyz chce... to samy jako kdyz vam nevadi rvat kazdy dva roky do pc 10k za aspon nejakej slusnejsi cpu, gpu, ram, mb... -
No to bude rozhodně strašně pohodlné mít ruce ve vzduchu. *3*
-
No, jakožto téměř 100% PCčkář jsem už o klávesnici slyšel, ale pořád mám dojem, že ten můj model zvládá jen klávesu zmáčknutou/nezmáčknutou něco jako plynulý přechod mezi dopředu a doprava tomu fakt chybí.
-
Počkejte, až vymyslí levitující podložku pod myš a bezkabelové napájení! *1* Protože tohle je podle mě přesně ta výhoda, co pad oproti myši má. Nemusí na ničem stát, ale mít takhle ruce zavěšené ve vzduchu a hrát v křesle u full HD tv... Oh my god!
-
Po měsíci to bude v pohodě. Budeš mít mozoly, jak kdybys makal! *15* Ale co teprve první den. *1*
-
tak si zober banan a hop naspat do jungle
-
to si mam vsetky hry kupovat znova? a za jake prachy?
neni to pro ProGaming, je to do gaucu, aby som si na tom vedel zahrat L4D ale aj Civ4 alebo inu strategiu v singlu to je hodne dobre, nebudem predsa obsadzat obyvacku pri kazdodennom drteni CSka.
Aj tak si myslim ze potencial aj pre RTS ProGaming je dost vysoky ... cas ukaze -
ano, presne tak si predstavujem budúcnosť hrania. I keď obávam sa, že pohodlnosť plynúca z vysedávania v kresle s paprčami na myši a klávesnici napokon aj tak zvíťazí :) Ale na kratšie hranie budú riešenia ako STEM dokonalé.
-
Na FPS určitě nejlepší kláveska a myš. Možná se již ale pomalu dostáváme do přelomového období, kdy spolu s VR např. Oculus Rift se zde rýsuje zařízení, které k+m jednou překoná. http://sixense.com/wireless
-
zase miestny iddiot a debiilko trepe sprostosti...ze FPS s gamepadom..o vasich reflex shotoch nehovoriac:D
-
už ich tu pár bolo takže budú aj ďalšie... neboj sa.
-
Treba... jednou urcite, nebo tak vubec ne. *7*
-
kdyby vyvoj zavisel na konzolich, tak hrajes jeste pong s otacecim koleckem *5*
-
Třeba se jednou dočkáme revolučního herního ovladače pro pc.