Přejít na výpis diskuzí
Video prezentace Steam ovladače při hraní Civ V a Portal 2
12.10.2013 | Petr Poláček
240 příspěvků
-
na to nepotrebuju mit realne zkušenosti, stačí iq a znalost fyziky. rychlost jakou se s myší pohybuješ v fps hrách v realu neni možne dosahnout
-
Hraju hodně FIFU (to jen pro vysvětlení, proč levý klobouček). Měl jsem dva levnější Thrustmastery, když nevydržel ani jeden, pořídil jsem si dražší Logitech a už po dvou dnech hraní jsem cejtil, že se levý klobouček opět začíná "točit" (je tam vůle ve směrech, jako když ladíš rádio). Asi na to tlačim moc no, ale v zápalu hry prostě nejsem schopen kontrolovat, co je moc a co ne.
-
Sranda, ze nedavno si ragoval na kritiku tvych gramatickych chyb tim, ze "kdyz dojdou argumenty, zacne se kritizovat gramatika", pricemz ted delas to same.
Ses peknej pokrytec a sasek. *1* -
A jeee, dalsi maslo, co tady basni o realnosti hrani strilecek na gamepadu. Vazne nechapu, jak je nekdo schopnej vubec uvazovat o realnosti strileni jakymkoliv ovladacem.
Pokud se nekdy dostanes k opravdove zbrani, tak pak mozna pochopis, jakou kravinu si tady vypotil. *1* -
Vse bude zalezet na zvolenem materialu. Predpokladam, ze je tenhle problem taky napadnul a maj to nejak poresene.
Pokud ne, tak to muze byt docela problem. -
toto je náhrada myši do obývačky.
ale mne osobne je tento ovládač ukradnutý, v obývačke hry nehrám a skúsenosti z hrania hier na NB cez touchpad sú viac ako odstrašujúce. Nemám záujem o šúchanie prstov po podložkách, to už radšej páčky s menšou presnosťou ale aspoň spätnou odozvou/odporom (ktorá je napr. pri závodných hrách zásadná).
A keď sa tu kecá o nejakej revolúcii tak tú valve neprinesie ani svojim OS a už vôbec nie týmto ovládačom. Revoluciu do hrania hier prinesie Oculus VR, Inc. budúci rok. -
Jan: Tak jestli to vidis takhle, to mas hodne pozkozenej pohled a dementni ovce ? Vol slova, chytreji *3* . Nikde nevtrdim ze me nazory jsou pravdive ale odsuzovat nekoho hazet do jednoho pytle, s ostatnimi "ovcemi". *7* PS: Pivo nepiji, knedliky si obcas dam vzdy je to taky ceske narodni jidlo , co bych to byl za barbara *15* .
-
To jsi teda buď pěkný nemehlo nebo na ten klobouček tlačíš moc silně, a nebo je to jen blbá shoda náhod. Já mám dva gamepady už skoro 8 let a fungují bezchybně.
-
Myš je mnohem rychlejší a přesnější, prostě celkově lepší. Dají se s ní hrát v podstatě všechno i strategie a jde s ní normálně mířit ve střílečkách. Ono to může vypadat úžasně, ale myš je pořád myš a lepší herní ovladač zatím neznám. Nikdy jsem gamepadům na chuť moc nepřišel.
-
Máš pravdu tohle je opravdu revoluční ovladač, ale myš je prostě lepší a pochybuji že se vymyslí nějaká lepší náhražka.
-
no na tobě je vidět, že si s puškou nikdy neběhal, tu povinnou vojnu rušit neměli..
-
Tak tyto touchpady asi nebudou ze skla jako displaye telefonů a tabletů
-
ja jedu uz roky ka K+M ale nedavno jsem si poridil PS2 kvuli nekterym hram a zkousce gamepadu. musim rict ze simulatory se na PS2 hrajou paradne:) s FPS je to pro me horsi na PS2. asi u me gamepad jen tak K+M nenahradi ale tento ovladac od steamu podle videjka je neco presne mezi a urcite vyzkousim:) osobne si uzivam treba stare wii kde je ovladani dokonale. planoval jsem poridit ps3 ale ps2ka me nakonec dostala:) pc i PS ma kazdej svoje + i - takze kombinace obou me vyhovuje nejlepe:)
-
To je právě to, že na každou situaci (kde máš umašťěné prsty, trochu namočené vodou, trochu opocené, nebo jen zahřáté a kůže ti k tomu víc přilne, atd) moc reagovat nemůžeš.... a specialni upravu povrchu si za tezky prachy k tomu kupovat nikdo moc nebude chtit
-
treba to je zamer...snaha zlepsit hygienu mezi parany
-
Jsem tez PCckar a tohle me neni tak proti srsti jako soucasne konzole. Vic pak zalezi jak se toho chopi vyvojari nez vzhled vlastnosti a ovladac. Pokud tu bude mozne prepinat mezi UI nebo ovladanim, mys+ klavesnice a ovladac, coz u vetsiny neni (resp. priserny port a nebo zadny) tak to bude fajne. Stale davam priklad D3, ktere se s rozdilnosti popralo, ale stale to jsou dve hry. Museli by to dat jako jednu hru.
-
kto po tomto videu nepochopi vyznam a aku vybornu evoluciou to prinasa do presnosti ovladania na konzolach tak je hodne natvrdly
uzasne sony a uzasny ms, najvacsi honici gamepadov, co priniesli, nic. pride pc firma a sup hned je zaujimava vec na svete. -
Aj ja suhlasim a samozrejme so zapnutym aimbotom, to je presne ako realitka :) Cim menej sa musis snazit tym viac sa to priblizuje k realite tak tak
-
Možná by se tak dal využít ovladač z Wii (ta část s analogem). Ovladače by pro to snad být měly(neoficiální, samozřejmě), ale horší je, že s tím nepočítají hry, takže by to stejně fungovalo jen jako šipky (awsd).
-
PS3 gamepad přidal gyroskop.