Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohke se dá řešit povrchovou úpravou dotykových ploch. Kvalitní touchpady na to netrpí (bohužel dnes se do i relativně drahých ntb cpou hrozné šunty). U telefonů se hledí hlavně na kvalitu zobrazení a dotykové vlastnosti jsou až na druhém místě.
  • Blondyr
    Jsem PCčkář a stejně se těším. Třeba Heroes 6 si na tom zahraju opravdu z chutí. Rozvalim se na gauč, udělám si pití a šíšu a budu hrát Hereosy celej den. *3*
  • Blondyr
    Myslím, že to bude super. :)
  • By mě zajímalo, jak krásně se ti bude na tomdle hrát, když budeš mít trochu zasekané ruce. Nebo se ti trochu zapotí. Známe to všichni z dotykových mobilů - né vždycky je pohyb po displeji úplně plynulý. A to bude podle mě největší chyba tohodle ovladače
  • MrSanta
    Tady se musím Valve zastat. Spousta hráčů už docela dlouho volala po plně funkčním Big Screenu, který by se absolutně obešel bez klávesnice a myši. Stačí zabrousit do příslušných Big Screen fór.
    Mě to taky docela láká. Dokážu si představit hrát s tím spoustu her, které na Steamu mám a podporovaný ovladač nemají. Uvidím kolik to bude stát a jak bude vypadat finální verze. Zatím to na mě působí trochu "bakelitově".
  • Jack: snuska kecu od dementni ovce.
    Projev fuhrera k veznum v koncentracnim tabore:
    Je treba pbratit list a naucit se zit s tim jake to je dnes a hledat na tom to dobre. Ano muzeme(te) horekovat nebo se trapit ale to je tak vsechno.
    Typicky priklad prizdisrace, knedliku nasaklyho pivem.
    ...
    *7*
  • z gauce hraje jen knedik nasakly pivem, nebo imbecil
  • Mart9
    No musel bych si to asi sám vyzkoušet, abych mohl posoudit, jak dobře to funguje. Musím ale říct, že by se mi něco takového hodilo, protože na všech gamepadech, co jsem měl, se mi vždy zk*rvil levý klobouček.
  • Tushan
    reknu to takhle. to co on tam zvladl super cool ovladacem bych ja dal i tim starým *15*
  • Keyz
    Stačí nehrát jako prase a karpál nehrozí.

To samé u gamepadu nesedět jako prase :)
  • Whoossain
    Jak jsem psal při jiný příležitosti - nevidím v celkový koncepci nic revolučního, jenom se jedná o zajímavou alternativu současnýho PC gamingu, která ale ztratí to hlavní, co s sebou PC gaming přináší. Totiž bezprostřednost a multitasking. Jak jsem už popisoval jinde, tak mě osobně u konzole vadí ta odtažitost, která vzníká díky prostoru mezi ovladačem a zobrazovací jedotkou. Což pochopitelně nevyřeší ani steamPC a už vůbec ne ovladač. Jako alternativa je to ale pochopitelně zajímavá věc a když bude nálada a dostatek chuti, tak si to minimálně kvůli vyzkoušení pořídím. Koncepce ovladače nevypadá špatně a vážně by mě zajímalo, jak se s tím hra nechá ovládat (citlivost, odezva atd.)
  • mireni za behu lol, zkus nekdy vyjit ven a probehnout se jak bys pri tom asi miril. ovladac je pro fps daleko realnejší protože v realu se nehybete tak rychle jako s myší. ale to hráč battlefieldu a cod nikdy nepochopí
  • koukam ze si moc nerozumíme, nevadi..třeba se za par let pochopime:)
  • Co je na touchpadu nového a lepšího? Mozna to ze na tom kramu bude 2x :)
  • LTM3
    Oculus rift je náhražka monitoru. A taky z něj nejde zprostředkovat zážitek přes video. Je to tedy také náhražka monitoru a fake? Protože jestli to chápu dobře, tak je to naprosto nepoužitelné. Monitor nabízí daleko lepší zážitek neboť je bytelný a jde si na něj dobře šáhnout.
  • docela revoluce, ovladani strategie gamepadem (zatim sice jen tahovka ale časem prijdou i real time). ted prijde zlom a začnou na konzole vycházet i strategie (a mužeme privitat zjednodušovani a rict papa dalsimu zanru *1* ).

p.s.
    ja se divil proč je civ 5 takova blbost arkadova konzolova a vida, ted to zacina davat smysl
  • Jack1947
    Jo, tak to si jeden z mala , ja ti to preji aspon budou mit nektere , krom te "Mass" ty ktery to opravdu oceni, tohleto nerikej pcckari by to neunesly a meli by jsme zde spoustu hromadnych sebevrazd , to je jako kdyby mel skoncit herni svet jako takovy . *7*
  • Ještě dodám, že já se třeba na ten ovladač těším i jako doplněk ke k+m k hraní na desktopu. Ona mě totiž skutečně začíná bolet ruka z myši a hraní přes gamepad je pro mne někdy velká úleva. Jsem zvědav na ty, kteří tady hrdině vyřvávají, že raděj karpál, než se vzdát k+m, co budou říkat za dvacet let.
  • Tenhle ovladač nemá nahradit myš a klávesnici. Je primárně navržen do obývacího pokoje ke steamboxu, který na TV přenese knihovnu Steamu, což jsou většinou hry hlavně na PC desktop. Valve tedy muselo vytvořit ovladač, který se pokud možno co nejvíce přiblíží klávesnici a myši, ale zároveň bude ergonomicky odpovídat jinému prostředí. Ovladač se tedy musí srovnávat s gamepady k Xboxu a PS. Proč to lidi kruci pořád nechápou? Když chce člověk hrát z gauče, tak si tam obvykle netahá klávesnici a myš...
  • Jack1947
    Ty si vazne beznadejnej *7* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší