Přejít na výpis diskuzí
Video prezentace Steam ovladače při hraní Civ V a Portal 2
12.10.2013 | Petr Poláček
240 příspěvků
-
A ty dokážeš z videa snad posoudit tu haptickou odezvu? Jestli jo tak seš bůh.
-
No k PC na stole určite :) Ale na klávesnici nemáš žiadne analógové ovládanie, môže to tak byť zaujímavé ako doplnkový ovládač pre niektoré konkrétne hry, podobne ako volant alebo joystick *3*
-
Hodin nohy na stůl, klávesnici na kolena, po pravici mám na gauči hozenej atlas, na něm podložku pod myš a rejdim si tam bez problému
-
Tak to bylo ubohý i na tebe.
-
Zaujímavé video, FPS na PC sa to samozrejme netýka (myšky vládnu), ale k tej ich predstave hrania v obývačke to vyzerá byť super náhrada za klasický gamepad...
Aj keď teda ja osobne si neviem predstaviť, že by som mal hrať na gauči pred telkou. Keď hrám, chcem mať súkromie, naviac myška + klávesnica je proste best na väčšinu hier *2* -
Hm... dobře, vypadá to, že to je pořád jenom gamepad.
Nevíte, jestli existuje nějakej ovladač, kterej by měl jen jeden analog pro pohyb a rozhlížet bych se mohl přes myš? -
Robotron moc hernímu průmyslu nerozumí, tak jeho názory ber s rezervou.
-
tobě se hraje v obyváku na gauči s myší a klávesnicí dobře? a myší jezdíš po noze, jo?
-
Mě spíš jde o tu analogovou část, jestli se tomu tak dá říct. A to snad můžeš posoudit i z videa.
-
Tohle ale přece není tablet ani telefon. Já bych napřed počkal s odsuzováním a vyzkoušel si to a potom dělal závěry. Samozřejmě totéž jsem měl udělat já a předem tě neodsuzovat, snad přijmeš mojí omluvu.
-
No kedze nemam tu schopnost ako ty posudit z videa odozvu tlacitok, tak si radsej so sudmi pockam kym si na tom skusim zahrat ;-)
-
Já to nechápu, proč by někdo chtěl něco jiného než myš a klávesnici? Vždyť to nemá žádné nevýhody.
-
Tak ty máš dost. Za prvé mám konzoli, a za druhé je to podobné jako hry na mobilech a tabletech. Jakmile nemáš skutečnou fyzickou odezvu z mačkání tlačítek, nebo z páčky, tak tě to tak nebaví, i když by to ovládání bylo celkem přesný.
-
Už si to držel v ruce? Já nechápu jak vy PCčkáři dokážete být tak zabedněný, nevidící dál, než před vlastní monitor. Vaše komunita se pomalu přeměňuje v bizarní kult, který předem odmítá cokoliv, co se jen trochu přibližuje konzolím nebo jiným platformám nebo prostě něčemu, co se snaží přinést něco inovativního. Všichni byste se očividně nejradši teleportovali do 90. let a žili po spolu na jedné hromádce a honili si brka nad svými sestavami a posílali navzájem pusinky, jak dokonalý stroje a hry máte. Je mi vás líto. Všichni "normální hráči", opakuji, normální hráči, aby zde nedošlo k mylné představě, že mám na mysli jen konzolisty, mají namířeno dopředu s dobou, vy PCčkáři máte namířeno do blázince. *4*
-
Tak jasne ze to neni pro fps vhodny, ale vypada to ze se to s nim ovlada 20x lip.
-
Tohle video mě opravdu hodně navnadilo. Mám chuť si dát znovu Portal....s myší... *4*
-
Tak tenhle ovladač je hodně luxusní. Velice mile mě překvapil, hlavně odezva.
-
Nelíbí. I kdyby to bylo dobře ovladatelný, jako že nebude, tak evidentně šmidlat prstama při hraní neni zrovna ten nejlepší pocit.
-
No já nevím, ale už ta ukázka Portalu 2 ukazuje, v čem bude tento ovladač nedokonalý a opět nevhodný pro žánr FPS.....Já nevím, kdyby se raději Valve zeptalo, co chtějí hráči a nevymýšlelo takové "srandy". Uvítal bych mnohé jiné věci než ovladač a pc s názvem SteamBox. Prostě Valve mohlo říct rovnou, že chce ukrojit z koláče konzolím a neobalovat to do "sladkých" keců.
-
To Csko je dobrej vtip, dokážu si s tim představit spoustu her ale pro fps to opět nebude vhodný.