Přejít na výpis diskuzí
Video prezentace Steam ovladače při hraní Civ V a Portal 2
12.10.2013 | Petr Poláček
240 příspěvků
-
Nedejboze , abysme sudlali na pc na tomhle. To pak ja bejt Pcckar tak bych si nekde sehnal pistoly a vystrelil si mozek, protoze nez zit s timhle tak radsi nezit vubec. *7*
-
Doufam ze pana Newella hraci poslou s timhle napadem nekam, vetsi zbytecnost jsem ještě nevidel. Ale i když, steam taky nikdo nechtel a ma ho dnes kazdej i když se jedna jen o spatnou DRM+smirak. Takze zrejme za par let budeme všichni sudlat plosky na joypadu, pac jinak to nepujde.
-
Prezentace ukazuje ovladač v nastavení "legacy", zcela jistě bude zahrnovat nastavení (a mám pocit, že to bylo i někde avizováno), při kterém se touchpady budou chovat jako analogy. Problém analogů je ten, že je musí podporovat samotná hra. Tady se snaží ukázat, že hry, které předpokládají jako vstupní zařízení kombinaci myš a klávesnici, budou relativně pohodlně hratelné, aniž by je bylo třeba jakkoli modifikovat nebo případně informovat o reálné změně vstupního zařízení.
-
no veď hej... ak to má byť iba ako demonštrácia toho že sa dajú hrať hry aj bez nejakej väčšej optimalizácie tak to funguje veľmi pekne :)
-
A ted jeste kdyby nekdo napsal nedejboze ze ani se nevaly v obyvaku a sedi na beznem kancelarskem kresle... *15* Souhlas, nelze davat svuj nazor lidem ktery s nim souhlasit nebudou protoze to maji radi jinak. To pak ukazuje velmi omezeny pohled jednoho cloveka a to neni uplne dobre. *4*
-
No... to bude tim legacy modem :D. Rekl bych ze u svojich her to zoptimalizujou primo pro ten ovladac.
-
Mozna nekdo, ja i kdyz nejsem zavilej pcckar ocenim Case a vitrnosti , Notebook a to nechci nikoho vubec urazit a jen muj nazor. Neberu jako plnohodnotne pc a vim ze predci a dnes se da sehnat za dobrou cenu. Dal bych vzdy prednost stolnimu pc. (Doufam ze muj skromny nazor nikoho nepopudil.) Je na kazdem co mu vice vyhovuje, stejne jako me vyhovuji na hry vice konzole, zaroven chocvam repekt k pc hracum a jejich pc at je buhvijake jim neberu.
-
pozri tak sa ťa opýtam... skúsil si hrať na gamepade viac ako hodinu? vieš s gamepadom naozaj hrať? hral si na konzole? vieš aký to je pocit... dovtedy ti to ťažko budem vysvetlovať
a ono to sice vyzerá jednoducho ale notebook by ti neuchladil vnútornosti by si ho piekol zbytočne... je to ako mať smartphone a v ňom milión funkcií ktoré ti vybijú mobil do 1 dňa (nepraktické riešenie)... dá sa o tom polemizovať -
ja len narážam na to že niesi sám a ja napríklad som mobilný presúvam sa na intrák a tam fičím na nb... doma mám konzolu... u nás už ani pomaly pc nenajdeš (paradoxne tu mám jeden na ktorý si vykladám nohy :D dlhodobo som ho nezapol a už ani neviem či pobeží :D kapacitne na dnešné hry nevládze) a vela ludí v mojom okolí takto funguje...
-
nesmíš všechny lidi posuzovat podle sebe a svých návyků. máš pak zbytečně omezený názor a ignoruješ další typy lidí, kteří si prostě ten klasický počítač do obyváku tahat nebudou a nebudou si ho tam pak ani propojovat kabely. prostě vezmou krabičku, napojí do televize, vyvalí se na gauč a hrajou s gamepadem v ruce... to že někdo tento styl hraní odmítá neznamená, že neexistuje skupina lidí, který tento styl hraní vyhovuje a má pak z hraní větší zážitek...
-
No hlavně na gamepadu přece nemáš vůbec přístup ke klávesovým zkratkám jako na PC a když máš, tak jsou těžko přístupné, nebo je to komplikované a pomalé. A klávesové zkratky v RTS potřebuješ, pokud to máš hrát dobře.
-
Co takhle si koupit notebook co zvlada hry a kabel za 50 kc a pichnout ho do TV a muzes hrat, pracovat a nemit pocit, ze nedokazes na nic poradne zamirit.
-
To uz je vec nazoru, neda se to tak uplne brat, ja treba rad notebooky nemam. *4* reakce na calwin c.2
-
divil by si sa... poznám dosť ľudí ktorí majú už len notebooky a aj tie majú často slabé vnútornosti... tak to riešia konzolou... veď načo kupovať stolový počítač keď konzola je pohodlnejšia (vec názoru) a je to už povedzme pracujúci človek ktorý na hry nemá až tak úplne čas prípadne dojde zpoza pása/officu kde drel 8 hodín tak sa radšej vyvalí do sedačky ako k stolíku... aspoň mne to príde logickejšie
ono tiež zastávam názor že hrat na gamepade RTS je dosť samovražda a po polhodine by ma to asi nebavilo... ten trackpad ale vyzerá fajn možno to chce vážne iba cvik ale pohyby budú tak či onak neohrabané... -
Tak, tak, nevidím v tom žádný problém, dá se tak hrát i několik hodin v kuse bez větších obtíží.
-
Trefils jsi to. Navic z predstavy hrani treba Age of Empires nebo treba SC nebo cehokoliv co vyzaduje aspon trochu micra s gamepadem mi vztavaj vlasy hruzou.
-
Tak počítač má snad většina normálních lidí tak jako tak ne? :)
-
Trochu drahy spas kdyby slo jen o RTS *15* , kazdopadne to by bylo tak vsecko.
-
pretože investoval do systému ktorý má v obyvačke... má firemný notebook a kupovať mašinu sa mu nechce... takto má všetko v jednom dokonca v obývačke a keď chce tak si zahrá... čo je na tom k nepochopeniu? proste nemá v tej chvíli možnosť výberu alebo jednoducho nechce... tak hrá gamepadom... aj keď je to možno trochu nepríjemnejšie ale ak náhodou aj hrá multiplayer tak je na tom rovnako ako všetci ostatní lebo tiež hrajú gamepadom.
-
Na RTS to bude určitě lepší na TV než současné gamepady, ale pořád tu bude ta otázka, proč by sakra někdo hrál RTS na TV s gamepadem, když na PC s myší je to několikanásobně lepší *3*