Přejít na výpis diskuzí
Video prezentace Steam ovladače při hraní Civ V a Portal 2
12.10.2013 | Petr Poláček
240 příspěvků
-
To nebylo o lepsich hracich. Driv to proste nebyla takova masova a komercni zalezitost.
Dnes hry musi zaujmout co nejsirsi publikum a tomu musi holt prizpusobit i obtiznost a celkovou komplexnost her. -
myslím, že si dál než na špičku nevidíš ty. ty vlastně tvrdíš, že budou vycházet hry, který se budou špatně ovládat a nikdo je proto nebude chtít hrát a všichni na ně budou nadávat. možná by ses měl na pár sekund zamyslet nad tím, jak funguje trh. a mimochodem trh s hrami je poměrně přesycen, vždy je na výběr mnoho a mnoho alternativ, pokud se ti něco nelíbí...
-
"Přijde mi hodně divný (špatný) to, jak musím pravým palcem šoupat opakovaně po tom ovladači při otáčení se kolem dokola"
No ja nevim jak ty, ale rekl bych, ze jsem cetl dobre. O "domirovani" v jeho komentari nebyla ani zminka. Naopak reagoval na neco, co bylo ve videu zodpovezeno. *3* -
Teď taky píšeš z konzole co? *1*
Stejně bys měl dostat cenu Troll roku, všichni tě tu vesele krměj tim, že se tu s tebou hádaj. -
Cetl jsi vubec co psal? V tom videu je jasne videt, ze u FPS je to velkej progress, ale porad musi "domirovat" a nebylo videt mireni za behu napriklad.
-
myš je myš
-
Poslouchal si vubec, co v tom videu bylo receno?
-
Tak pokud diskutujem o tom, jestli ta věc bude mít úspěch nebo ne tak musíme zvažovat jaký maj lidi návyky. Osobně mi připadá, že to prostě nebude vyhovovat ani jedný skupině.
Steambox je na PCkáře moc omezená a pro konzolare zase moc slozita (nemysleno spatne, proste konzolari chteji prijit, sednout a hrat. A neresit, jakej level konzole je to, jakou kartu to zrovna ma apod).
To samy je podle mne ten ovladac. Na presny mireni to neni a na zbytek jsou zas pohodlnejsi packy.
Zatim mi to pripada, ze Steam chce byt nekde uprostred, ale podle mne to moc nepujde. Ale rad se budu mylit. -
Přijde mi hodně divný (špatný) to, jak musím pravým palcem šoupat opakovaně po tom ovladači při otáčení se kolem dokola. Pro FPS naprosto nepoužitelné a i u jiných typů her se to v mnoha případech ukáže jako velká překážka.
Každopádně mě těší, že se našel nápad, který je v mnoha ohledech jiný a hodně odlišný od stávajících ovladačů... byť já osobně budu i nadále zastáncem klávesnice a myši. -
To je hodne omezenej pohled. Dle tve uvahy by nove spolecnosti, ktere zacnou fusovat nejake starsi a zkusenejsi do remesla, nikdy nemohli prijit s necim novym a lepsim, protoze ta starsi spolecnost prece vsechno uz zkousela.
A presto se tak deje a dit bude. Trochu nadhledu by neuskodilo. *3* -
Plnohodnotný my ass, pohodlnější když si lehneš do gauče možná, ukaž mi jak to nahradí mojí myš s 3600 dpi (a lepší, ale tuhle mám momentálně) plně programovatelnou makry a já smeknu, když jsem viděl jak hraje civilizaci tak mi to přišlo stejný jako touchpad na notebooku který nepoužívám ani na serfování na netu natož na hraní
-
@Calwin
Kdyby jsi cetl post na kterej reagujes, tak by jsi si precetl, ze jsem si koupil gamepad. Dokonce jsem mel i jeden cas Xbox 360. Ne kazdej notebook se dnesni dobe pece kdyz na nem hrajes.
PS: Smartphone mam a kazdej den ho nabijim, protoze na nem cucim na videa, lezu po strankach apod, kdyz jsem linej jit na pocitac. -
Jo, slovo bleskove je presne to slovo, ktere se kazdemu vybavi pri slove gamepad. lol *1*
Na gamepadu se hraje dobre, nektere hry i lepe nez s mysi/klavesnici, ale na rts a fps proste je a bude lepsi prave ta mys a muzes si tady blabolit kraviny a realnosti hrani s gamepadem (naprosto absurdni uvaha at uz se jedna o jakykoliv ovladac *1* ) a ja nevim co vsechno.
To ovsem neznamena, ze se fps na gamepadu hrat nedaji. Ale s mysi bude hrac vzdy rychlejsi a presnejsi. Smir se s tim frajere. *3* -
A ty jsi odkuď ? Z buzíkova asi podle toho jak se cejtíš. Se vsadim že ani nevíš co ten karpalní tunel je. Idiotko
-
miliony spokojenych uzivatelu steamu...co jim taky jiného zbyva ze?
-
Nemůžu si tady hrát na borce hrajícího na gamepadech, protože to mě opustilo velice rychle. Vyhýbáš se ale tomu, na co jsem narážel. Nemůžeš postavit proti sobě myš a gamepad, protože prohraješ. Na to nepotřebuju smažit PS nebo XboX každý den.
-
No presne tak mistre. Mys je pro deti, gamepad je pro opravdove hrace a tvrdaky. Naprosto s tebou mistre souhlasim.
-
užij si svůj karpální tunel s myší, na dualshocku se hraje pohodlně, ale bleskově. To nemáš nikdy šanci zažít. *7*
Zapšklí čecháčkov je poslední zemí kde se ještě hraje na PC, konzole jinak už dobily celý svět *5* -
Je treba si ale uvedomit, ze ve videu bylo receno, ze se jedna o tzv legacy mode, kde hra na dane ovladani neni nijak upravovana. Hra si mysli, ze se jedna o mys s klavesnici.
A lze predpokladat, ze v jinem modu se to muze chovat napriklad jako analog packy u klasickeho gamepadu. Tedy ze clovek najede prstem na okraj te plosky a postava se napriklad zacne otacet do prava apod. -
Dřív taky byli pořádný hráči, co u hry něco vydržej :)