Přejít na výpis diskuzí
Video ukazuje, že W40k: Space Marine není Gears of War!
8.4.2011 | Petr Poláček
46 příspěvků
-
Jak jako, ze ten boj je podle nejakyho GoW? Marinaci takhle bojujou uz tisice let... Co je to vlastne to GoW? Neni to nejake falesne uceni chaosu? Burn heretic...
-
Ukazovat na podobnost GoW armoru a armoru marinaku je uplne smesne protoze vsichni vime co bylo driv (a to vcetne pily). Ve skutecnosti je GoW vykradenej WH40K a jakekoliv prirovnani techto dvou her muze vyvolat u modrych co jiz vedi jen velky usmev.
Jinak video vypada skvele. -
-
No nerekl bych, ze GoW je vykradene WH40k, protoze ty universa maji asi tolik spolecneho co tolkien s rowlingovou :)
motorovka sice byla prvni v WH, ale pochybuju, ze do GoW ji dali KVULI tomu, ze byla ve WH - spis to tam dali proste aby to bylo cool
-
-
Pecka! Pokud vyladi kombinaci boje na blizko a strelby, pak neni co resit. Warhammer 40k ma snad nejstylovejsi svet vubec takze o skvelou atmosferu myslim nebude nouze. Tesim!
-
Vypada to vskutku dobre. Svet WH je klasika a obzvlaste jeho 40k cast. Takovych akcnich TPS neni mnoho a obzvlaste ne na PC. GoW2 mne prislo naprosto uzasne takze at si to je klidne podobne.
Ted by to chtelo aby nekdo udelal taky neco jako Uncharted protoze to je takova skvela akcni jizda ze jednoho zarazi ze to v podstate nema zadnou konkurenci a to ani mene kvalitni. Ikdyz treba se v tomto smeru vytahne pripravovany TR. -
Nechapem jak niekdo moze dojst na zaver ze tato hra je uplny GOW omg GOW !!!!! len z Traileru ktoru ukazal cca 3-4 minuty gameplayu aj to sekaneho. To by ste to iste mohli povedat o Mass Effect 1,2 ze to je vykradacka Gow pretoze tam je 3tia postava a chodis a zabijas v zonach a mozes sa krit za prekazkami. Ale neni to tak ze ? Tak si nerobte unahlene zavery z trailerov.
-
To vyzera, ako by vzali World of Warcraft a Mass Effect a sparovali to....
-
-
Spíš někdo vzal svět Warhammeru a udělal z něj Warcraft, a to samé v případě Starcraftu (tam zase použil Warhammer 40K), tak nevím, kdo tady od koho kopíroval....nejdřív si o tom něco zjisti, než tady začneš tohle psát. *7*
-
Ne, to vyzera jak keby vzali Warhammer 40k a... well a urobili z toho hru z W40k univerza...
-
-
Co furt mate s tim GoW?
Od zacatku bylo receno maximalne to, ze to bude Third Person strilecka a hned ze to bude klon GoW? Takovou blbost mohlo napadnou jen nekoho z games.cz, protoze pred timto videem jsme videli tak maximalne nekolik obrazku, a z toho se neda styl hry vubec urcit.
Nechapu jak si vubec nekdo mohl z nekolika obrazku vydedukovat, ze to bude kopie GoW.... -
Proč musí v W40 hrách poslední dobou tak propagovat marínu :( Já chci hrát za ORKY!!!!
ORCS FTW!!!! -
-
myslím že datadisky budú nasledovať a v nich budeš hrať za ine rasy
-
Pac marinaci su najpropagovanejsia rasa aj priamo od GW. A asi aj najoblubenejsia... Osobne by som radsej hral za Chaos, konkretne Thousand Sons ^_^
-
-
Teda mohli mu na tu palici plácnout alespoň Iron Halo, když už se jim nelíbí helma :). Space Marines možná jsou odolní, ale spoustu práce za ně dělá ceramite... Tenhle si říká o nepěkné zranění.
Nevypadá to špatně no, otázka jak se to bude hrát. -
Je zvláštní, že to vyjde i na PC. Vydělá to na této platformě jistě velký balík ( pokud to bude povedená hra ) a na konzolích minimálně 2x tolik, ale teď mi řekněte, kde jsou PR keci o tom, že na PC se pirátí a vůbec se nevyplatí vyvávat na PC. Viz. zpráva o Silent Hill z tohoto týdne. Pokud toto nevyvrací keci kravaťáků poslední doby, tak fakt nevím kde udělali soudruzi chybu.
-
-
Je to prostě hra s tématikou warhammeru, je jedno jak bude dobrá nebo blbá, ale lidi si to budou kupovat protže jsou fanoušci warhammeru. nechci tím nikoho urážet, sám jsem do wh dost zažranej.
-
-
To já taky! Jsem dost skeptický a opatrný, zvláště co se nových titulů týče, ale třeba mě to překvapí. Jen mi přijde divné, že u toho právě najednou chybí ty keci kolem, že to nevydají na PC kvůli pirátění a nízkým prodejům a cosi kdesi. Je vidět, že to jde, ale musí se chtít. Těším se a držím palce!
-
-