Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kulomet jako v GoW? Pila jako v GoW? Chlapče, na čem jedeš? Jak můžeš srovnávat Boltery s obyčejnými "sranda puškami" z GoW? Nebo Chainsword s obyčejnou pilou? Jelikož GoW je inspirováno právě WH40K, tak je logické, že naprostému laikovi může TPS z tohoto universa připomínat GoW, ale už samotné zbraně, brnění či technika jsou úplně někde jinde. Je to to samé, jako když někdo přijde do diskuse o WH/WH40K a začne psát, že je to Warcraft/Starcraft...
  • Spades
    No nerekl bych, ze GoW je vykradene WH40k, protoze ty universa maji asi tolik spolecneho co tolkien s rowlingovou :)

    motorovka sice byla prvni v WH, ale pochybuju, ze do GoW ji dali KVULI tomu, ze byla ve WH - spis to tam dali proste aby to bylo cool
  • Bliss
    Takže ted mi říkáš, že GoW se opičí po Warhammeru? Dík, že se můžu zasmát.
  • ehmm.. jasne 20let chodej marinaci (nebo jak je W40K stary... Fantasy asi 26let) se stejnou vybavou a najednou se opicej po GoW? Sorry, ale na tohle se da opravdu rict jen: Kolik ti je?
  • Bliss
    Střelba přes rameno, kulomet jako v GoW, motorová pila jako v GoW, krev jako v GoW, akorát místo Locustů tu jsou orci....řekni mi spíš ty co je na tom jinýho, když seš tak chytrej.
  • Nešlo by prostě uznat, že ty hry nejsou podobný, místo toho se tady neustále odvolávat na svojí neznalost tématu? To je jako kdybych se připojil do diskuse o typech hvězd, a nestále se hádal a trval na svém, že neutronová hvězda je to samé jako rudý obr, a kdyby někdo něco namítal, tak mu řekl, že o hvězdách vím úplný kulový a proto mi přijdou stejný. Vím, je to reductio ad absurdum, ale mě to tak připadá. Proč musí mít někteří vždycky pravdu, i když jim ostatní dodali důkazy, že to tak není?
  • MikeJay
    Díky za vysvětlení - opravdu, jsem rád, že odpověděl i někdo s mozkem. Chápu, že Ty to vidíš jinak, protože oba "světy" očividně dobře znáš a máš rád.
    Já hrál jen GoW1, proto si to "spojit" dokážu a tyhle rozdíly po jednom shlédnutí traileru těžko poznám - stejně jako spousta dalších lidí, co v životě nehráli/neznají Warhammer... Ti to dost pravděpodobně uvidějí stejně, jako já.
  • To ano, ale datadisk na první díl měl dodatek "Beyond the Call of Duty", takže... ;)
  • Black_Hand
    tak to je spatny porovnani, commandos jsou dobra hra :).
  • Promiň, ale tohle mi opravdu již připomíná komentáře "to je jako CoD" či "to je jako WoWko". Já v tom GoW nevidím, ať dělám co dělám. Hrál jsem oba GoW, WH40K miluji, ale prostě celý gameplay, co byl zatím vidět, je úplně někde jinde než ten z GoW. Předně, není tu krytí, na čemž GoW staví, boj s Rotomečem je brutální a nadělá v řadách Orků paseku, kdežto Marcus s řetězovou pilou takovou paseku nenadělá. Kopanec od Mariňáka (je to v tomto videu) nadělal z Orka sekanou, což opět Marcus nezvládá... V podstatě z těch pár videí je vidět obrovský rozdíl mezi oběma hrama.

    Jinak WH40K neměl TPS, měl pouze FPS (jednu "klasickou" a dvě takové netradiční).
  • A jsi si jistý i těmi položkami? Grafika a prostředí? Podívej se ještě jednou. *1* *5* Vtipálku *3*
  • To já taky! Jsem dost skeptický a opatrný, zvláště co se nových titulů týče, ale třeba mě to překvapí. Jen mi přijde divné, že u toho právě najednou chybí ty keci kolem, že to nevydají na PC kvůli pirátění a nízkým prodejům a cosi kdesi. Je vidět, že to jde, ale musí se chtít. Těším se a držím palce!
  • (irony) Pravda,Commandos je vlastně taky takovej call of duty,akorát je tam jiná kamera. (/irony)
  • MikeJay
    Koukám, že spousta lidí začne dřív psát, než aby se vůbec snažila pochopit, co měl dotyčnej na mysli, ono je to tak snazší... Neporovnávám svět W40k a GoW, jak tady pár lidí asi pochopilo, ale hru W40k:Space marines a GoW a jen reaguju na článek Petra Poláčka "Space Marine není Gears of War!". Neřekl jsem, že je...
    Že Warhammer existuje mnohem déle vim, znal jsem se s lidma, kteří hráli už deskové verze (což většina lidí ani nebude vědět, že je to na motivy deskových her) *3*
    PC hry z W40k univerza jsem některé taky zaregistroval, ale šlo vesměs o strategie, ne? Ale nevim o 3rd person střílečce ze světa W40k - bylo něco, co vypadalo takhle a vyšlo ještě před GoW?
    Řikal jsem, že nejsem znalec W40k, takže když jako laik vidim trailer Space marines, vidim dost podobností s GoW - z traileru těžko pochopim, že to brnění, co má, je "posvěcené keramitové brnění předků", že to "neni tak docela člověk" a další detaily, který bude znát jen geek, nebo člověk detailněji seznámenej s timhle světem - což, jak jsem řikal, nejsem.
    Když očešete veškerý pozadí obou her (v jakym vesmíru se co odehrává, o co komu jde), a soustředíte se JEN na akci, která je na videu vidět, grafické zpracování a styl hry (krom krytí a pár detailů) - sory, ale vypadá to dost PODOBNĚ (pro ty vzadu - neřikám, že je to to samé)...
    Kdo to nevidí a vidět nechce, bude dál mlít, že je to "úplně něco jiného, protože mouchy nad mrtvolama maj ve W40k úplně jinou barvu, než mouchy nad mrtvolama Gers of War" (pro ty pomalejší - tohle je sarkasmus) *3*
  • tohle jsem už hrál jmenuje se to dawn of war 2 akorát je tam kamera vic vzdalena od hrdinu ale princip stejny.
  • Black_Hand
    hmm, jsem docela zklamanej :(. cekal jsem od toho vic, to jak o tom mluvi, co vyzdvihuji. to mi neprijde jako zrovna to co jsem chtel.
  • Je to prostě hra s tématikou warhammeru, je jedno jak bude dobrá nebo blbá, ale lidi si to budou kupovat protže jsou fanoušci warhammeru. nechci tím nikoho urážet, sám jsem do wh dost zažranej.
  • nejsem si jistej, ale u tehle hry se MP myslím neplánuje
  • Takže z toho chceš Black LidOps. Zapomeň.
  • "...vidím s GoW podobností dost, ať už jde o 3rd person..."

    Ahahaa, každá 3rd person hra je kopie Gow *1* Ty ses pták. Podobný hrdina? Pila?

    Můžu říct, že super mario se podobá Cod - taky se tam chodí, střílí a umírá...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit