Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrůza, serii BF mám rád, ale tohle je něco strašnýho.... Jde vidět, že to není od DICE.
  • Ani jsem to video nedokoukal... Dice poslali EA do riti s tim ze nechteji byt fabrika na hry, tak si EA nasla jiny opicky co to udelaj... A musim rict ze Battlefield bez Dice pekne smrdi! *12*
  • Toto nemá za cíl nic jiného, než sesadit CS. A podaří se to. Bez větších problémů.
  • Tushan
    a zrovna bad company 2 bylo hodně dobré a mě bavilo mnohem víc než ty megalomanské bf 3/4
  • R.I.P. Battlefield *10*
  • Miserius
    No jasně, vždyť naposled nebylo ani to *1*
  • Krescz
    nekecej....Battlefield si asi snazi dokazat ze umi udelat i (ne)zajimavou kampan pro jednoho hrace....singl do BF her proste nepatri, kdy si toho konecne vyvojari vsimnou? *11* *7*
  • Kravina. *11*
  • Omlouvám se za překlep...
  • EA už netuší co má udělat pro prachy vypadá to nudně a genericky a grafika vypadá dost zastarale prostředí vypadá jak špatná photoshop. Battlefield is Dead.
  • Menorri
    Jestli je tvůj kamarád velký BF fanboy tak toho o BF moc neví...spíš bych řekl, že začal BF hrát od Bad Company 2 což už Battlefield bohužel není...
  • denis.tongel
    Je keby sa to volalo napr C.O.P.S a ukazali toto, tak si každy povie BF 5
  • Kedaro
    No EA to dojení peněz zřejmě nevychytalo tak jako Activision. Kámoš velký BF fanboy je zhnusen čtvrtým dílem a to už je co říct. Hardline bude mít s BF společný pouze engine, jak se na to tak dívám.
  • Mato1987
    neurobili niečo podobné aj ubisoft v prípade nového splinter cell? veď tá hra sa mohla kľudne volať len Blacklist bez splinter cell názvu a nemusela tak kaziť dobré meno tejto hernej série.
    Takže zámer je jasný, podojiť značku čo najviac ako sa len dá.
  • Kozy
    Jakou změnu? Skinu hráčů a map?
  • Mato1987
    to akože už teraz sú na predaj tieto balíčky pre hardline? niečo ako bronzové, strieborné a zlaté battlepacky pre bf4? tak to teda s pánom bohom :D je mi celkom jasné kam tento spoplatnený mód smeruje, mikrotransakcie ... takže pápá battlefield.
  • To mas odkud, ze tam bude stejny net code jako v BF4 ?
  • Ne.
  • cumpi3
    Jsou to balíčky obsahující různé herní předměty jako například příslušenství, tvary emblémů, profilové obrázky, psí známky, bonusy ZK, nože a kamufláže.

Pardon, má chyba *4*
  • No, někdo to říct musí - Je tu nějakej důvod, proč se to jmenuje Battlefield? Kromě toho zjevnýho prachytahajícího?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit