Přejít na výpis diskuzí
Video z Battlefield Hardline představuje skoro vše, co o hře chcete vědět
28.5.2014 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
o akých sadoch/sadách to teraz rozprávaš ? :D
-
No je to slatanina CoD BF4 PayDay a SWAT 4...proste bez napadu ale az bude hra venku tak bude reklama kde bude zase padat barak a denenerovana herni komunita si strikne do trenek jako u BF4
-
Já jsem za změnu hodně rád! Akorát by nemuseli tolik žvatlat o singleplayeru, stejně bude kratší než celý tohle video
-
Odpoveděl sis sám...byl by hlavně zadarmo *3*
Asi dvě hodiny před oficiálním oznámením tohoto BF jsem si přečetl na Battlelogu: Bronzové, stříbrné a zlaté sady budou k dostání na portálech Origin.com, Battlelog.com, v herním obchodě služby Xbox Live a v obchodě PlayStation Store. Cena je stanovena na 0,99 € za bronzovou sadu, 1,99 € za stříbrnou a 2,99 € za zlatou.... tak ještě aby vydávali editory, aby si hráči mohli tvořit samy *6* *9* *1* -
Marketing je svina, znacka predava hru.
Tak miesto novej znacky, to schovaju pod overenu, Battlefielda :D
A predpokladaju ze len koli tomu to bude mat vatsiu predavanost.
ROFL
Ale inak ved vizera to fajn, len sa proste smejem co si este EA nevymysli,
len aby viac zarobili. -
Najprv som si myslel, ze to je nejaky bonus pre tych idiotov, co si kupili bf4 failium ale teraz pozeram, ze oni to myslia vazne ako hru :D Ved 99,9 % assetov je tam copy paste z BF3, BF4 a auta copy paste z NFS :D Je vidno, ze to robili typkovia z Dead Space, 100% recyklacia :D :D :D
-
Mě se změna prostředí líbí, je to rozhodně lepší, než aby to opět bylo ve stejných kulisách jako BF3,4...teď jen, aby to nebyl BF3,4 v jenom jiných kulisách, a toho se právě bojím...celkově jsem mírný optimista
-
Docela nuda.
-
Ach... veď to vyzerá ako mod pre bf3 pre boha, modely zbraní, postáv, animácie a všetko naokolo...keby tí krypli z dice uvolnili frostbite toolkit tak vám garantujem, že modéri by do pol roka vydali podobný mód, ktorý by bol lepší a hlavne zadarmo...je mi na grcanie a do plaču z tohto všetkého.BF4 bol posledný battlefield produkt do ktorého som investoval svoje peniaze.
-
"Levolution" :D
-
Naprosto neomluvitelně otřesný netkód hru zničí. Lituju všechny kupující BF4 a předem i kupující Battlefield: Hardline.
-
a já najivka věřil, že by se to aspon trochu mohlo přiblížit SWAT4 :/
-
Vypadá to jako mix CoD a PayDay *7*
-
Luku Skywalkere ty ses vrátil?
-
balicek BF: Hardline obsahuje:
rovnaky bullshit improved netcode ako v BF4
rovnake sound assets z BF4
nove skiny na postavicky
doteraz najnajnajvacsaaaajsje mapy na svete BIGGESTEST MAPS(tm)
nove vozidla(recommended speed is 10km/h, if you go faster than that you may be KILLED IN ACTION)
blablabla....
all aboard the hype train -
Hm, tak nějak nevidim důvod proč to hrát. Kvůli singlu? To asi ne. Nevim jestli někoho přesvědčí ke koupi vystřelovací lano a taser.
Čekal jsem teda dost větší rozdíl mezi timhle a BF4. Dost slabý.