Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No je to slatanina CoD BF4 PayDay a SWAT 4...proste bez napadu ale az bude hra venku tak bude reklama kde bude zase padat barak a denenerovana herni komunita si strikne do trenek jako u BF4
  • Naprosto neomluvitelně otřesný netkód hru zničí. Lituju všechny kupující BF4 a předem i kupující Battlefield: Hardline.
  • Ani jsem to video nedokoukal... Dice poslali EA do riti s tim ze nechteji byt fabrika na hry, tak si EA nasla jiny opicky co to udelaj... A musim rict ze Battlefield bez Dice pekne smrdi! *12*
  • cumpi3
    Mě se změna prostředí líbí, je to rozhodně lepší, než aby to opět bylo ve stejných kulisách jako BF3,4...teď jen, aby to nebyl BF3,4 v jenom jiných kulisách, a toho se právě bojím...celkově jsem mírný optimista
  • Kravina. *11*
  • čakal som junglu a mame gta režbu *13*
  • Nevíte jak je to s tou Visceral Star Wars hrou, jestli to pustili, nebo dělaj na obojím?
  • :D :D

Zase novej skin pack a map pack co je prodavanej jako plna hra ? :D

Ovce kupujte kupujte !
  • Omaha je kodovi nazev hry? Podle wiki to pojede na Frostbite 3. Takze hra se o moc neposune dopredu oproti BF4. A taky berte na vedomi ze BF4 je vemku uz hodne dlouho a multiplayer jeste nefunguje. On se MP da hrat ale je tak diravy ze tam jsou cheateri.
    • oktavius66
      A řekni mi jednu hru, kde ty hova*a nejsou ? *9*
  • Pokud to nebude zlí rád si zahraju, ale battlefield to není. Asi jako fallout 3 - ta hry mě baví, ale fallout to není..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit