Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Žeru, když někdo něco hodnotí aniž by mu to prošlo rukama..pak tu budeš prskat jak je to libový *2*
  • dilinja
    vedle *5*
  • GlaDOS
    Každý má jiný vkus. Já jsem zase rád, že třetí díl se odehrává úplně někde jinde. Taky jsem rád, že hlavní postava bude konečně mluvit a bude mít s kým mluvit. No, brzy uvidíme, jak to nakonec bude vypadat.
  • no..to by som bol veľmi rád, keby to dopadlo dobre. Lebo Bioshock jednotka je u mňa zatiaľ totálne neprekonaná záležitosť. Ale pod morom bolo pod morom...Bojím sa, že to lietanie ma nenadchne...a hlavne sa bojím Elizabeth :) Ja z toho nie som nadšený, že ju tam dali :(
  • funguje BSI aj v DirecX 10 ?. 11ctku na tom mojom nespustim *11*
  • GlaDOS
    Asi máš pravdu. Ale jak jsem psal, když jsem prvně sledoval na trailerech souboje z prvního Bioshocku, taky si říkal, že to asi bude zmatený guláš. A nemáš pravdu, že usuzuji na základě trailerů. Četl jsem spoustu dojmů od redaktorů, co si to šli zahrát a jejich dojmy jsou vysoce pozitivní. Myslím, že já zklamán nebudu :)
  • Rhulad
    Tak Arcane dělali level desing pro Bioshock 2 a je jasné, že se Bioshockem inspirovali pro Dishonored viz plasmidy.
  • Noo a na základe čoho usudzuješ ty? Tiež na základe trailerov. Ako všetci ostatní tu. Stačí sa pozrieť na to, komu a začo sa dávajú mínuská. Niektorí sa správajú ako malé deti. Hra ešte ani nevyšla, a už sú naštvaní, keď im niekto povie, že hra sa mu nepozdáva. No a čo? Zatiaľ ani mne. Na tomto videu tie súboje nemali hlavu ani pätu. A ten design mi práveže príde taký, že sa snaží veľa veci mixovať a vzniká tam určitý guláš. Aby sme neboli sklamaní. Ja netvrdím, že to tak musí byť, len mi to tak zatiaľ pripadá, že u mňa bude stále kráľom prvý Bioshock ...a za ním nasleduje Dishonored...Práve s Dishonored sa tento diel bude porovnávať, lebo si z neho berie niektoré prvky. A nezožerte ma :)
  • misho8723
    Ja som hovoril o novom BioShocku.. samozrejme, že súboje v Dishonored sa podobali na súboje z DMoMM, pretože obidve hry vznikli pod Arkane Studios.. takisto ako súboje v novom BioShocku v základe sú také isté ako súboje v jednotke - len prepracovanejšie, variabilnejšie a podľa všetkého zábavnejšie
  • Tento typ soubojů byl už i v Dark Messiah i v TES. AAA hry jdou kanálovým proudem, prostě srágorky.
  • TheFeardemon
    Proboha,tahle hra...vypadá naprosto úžasně...
  • Rhulad
    Já beru, že se ti hra libí a jsem tuze rád, že sis ji užil na rozdíl ode mě, ale žádám trochu objektivy, jelikož z tvého vystupování se nese pachuť hloupého fanboye. Nejsem expert na sci-fi a vůbec ne na Steampunk ale Dishonored vypadá na viktoriánskou éru (zdroj wiki ) čili jsem usuzoval, že je to steampunk.
  • Malleth
    1. To že Corvo nemluví je záměr. Osobnost mu určuješ ty a mě to tak obsvlášť ve firstperson hrách vyhovuje.
    2.To že nemusíš ve hře nikoho zabít je hodně neobvyklý a následky tvých rozhodnutí se nepromítnou jen v outru, můžeš pozorovat během hry na mnoha místech.
    3. Není to steampunk a po visuální stránce nemá obdoby
    4. Magie byla i v ostatních hrách od Arkane, takže nevim proč by to měli mít z Bioshocku
    5. Měl by sis najít ve slovníku význam slova koridor *9*
  • http://www.youtube.com/watch?v=Lbvm22OSX0E tohle je větší pecka :-)
  • Ochutnávka ze soundtracku - http://www.youtube.com/watch?v=9JO8MqT4cCE

Pecka. *5*
  • Rhulad
    Tak za prvé postava Corva jako říšského agenta.... to by měl být člověk s názorem a s nadhledem-- hmm nedočkal jsem se od něho kloudného slova. Absolutně nic člověka nepohaní hru dohrát jelikož jsem po smrti císařovny věděl kam se bude hra odvíjet. Ty dva prvky jestli člověk nezabíjí a nebo jo a dostaneš jiný konec-- opravdu revoluce. Steampunk ano ..těchto her je jako šafránu tak proč tomu nedali aspoň nějaký facelift. Naprosto uměle našroubovaná magie jako by z oka vypadla pravě Bioshock. Hra se nakonec smrskla víceméně na neživý koridor. Nulová interakce, naprosto chybějící atmosféra moru a dalších problému... hra působí uměle, unyle, nudně.
  • Že by přítel nechtěl, abys přišel o nohy a nosem bořil mýty o Pinocchiovi? :)
  • Malleth
    Zkreslené? Naopak, je právě super že i ten první CG trailer na Dishonored ukázal naprosto přesně o čem ta hra je a v podstatě všechno co tam postava dělá, se dá provádět i ve hře. Takže nechápu z čeho plyne to tvoje zklamání. Nikdy nebyla prezentovaná jako především příběhová hra. A příběh je na Dishonored možná jediný co se dá nazvat tuctovým, když nebudu počítat míru s jakou se dá příběh ovlivňovat.
  • No jasný... Tak 1912. No aspoň jak se zdá, uvažuji správným způsobem *4*
  • GlaDOS
    Proč?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit