Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rhulad
    Trailery a další věci okolo hypu na Dishonored byly velmi zkreslené jelikož sem od té hry čekal opravdu dost a nedostal nic. Takže pokud to bude u BioShock opačně budu jenom rád jelikož finální verze Dishonored je tuctová hra a vsadím se, že to BioShock nebude. Minimálně příběh bude několikanásobně hodnotnější než v Dishonored.
  • A ty jsi toho zářným příkladem :)
  • Malleth
    Právě že u Dishonored už z prvních trailerů bylo jasný, že to má hlavu a patu.
  • Trisska
    Tak to raději neříkej...
  • jakubtomsa
    Kde to mám podepsat?
  • misho8723
    Nič proti Dishonored (moja naj hra minulého roku), ale že táto hra (BI) nemá svoj ksich? Nič iné podobné som zatiaľ nevidel - štylizácia, grafika, súboje, atď.. v moderných AAA hrách sa asi ťažko nájde niečo čo je viac odlišné od všetkých iných hrách (ani Borderlands 2)
  • Rhulad
    A z čeho usuzuješ z těch pár tralierů? Hodnotit BioShock z trailerů je opravdu odvážné a bavit se o uvěřitelnosti a porovnávat to zrovna s Dishonored to je krajně mimo.
  • misho8723
    Odohráva sa to v roku 1912, čiže ťažko sa to môže odohrávať v 19.storočí.. to je po prvé a po druhé, história v tejto hre je poprehadzovaná, pretože v hre je napríklad možnosť počuť spievať spevákov pesničku od The Beach Boys z albumu Pet Sounds (rok vydania 1966), čiže vidno, že v hre nájdeme viaceré prekvapivé momenty, ktoré ešte viac zamotajú príbeh o dobe v ktorej sa hra odohráva alebo aspoň jej časti
  • residentevilfans
    bez radsi carovat nekde jinde ! *15*
  • Ty jsi totiž mentálně úplně někde jinde, když se podívám na příspěvek výše (GlaDOS) a polovinu věcí, které jmenoval, jsi očividně vůbec nebyl schopný zaregistrovat. Tak se div, ale div se potichu.
  • Jak se opovažuješ něco takového napsat.
  • Malleth
    Využívání těch lanovek je fajn prvek, kterej přidá trochu dynamiky do těch přestřelek, ale jinak je to pěkná splácanina. Jde hlavně o design lokací, nepřátel a těch schopností. Přijde mi že ta hra nemá ksicht a nepůsobí uvěřitelně narozdíl od takovýho Dishonored, kde je všechno tématicky semknutý.
  • Protože tohle je článek o bioshocku a ne jiné značce. *3* Možná to je tím, že zdejší redaktoři jsou fandové, tak mi to přijde, že je kolem hry trochu moc nadšení. Samozřejmě pokud to někoho přitahuje, je to jen dobře. Mně jenom nikdy nepřišel bioshock ničím výrazný a extra skvělý, tak se divím, v čem jsou ty superlativy.
  • GlaDOS
    Když se podívám na ostatní hry, tak tu kultovost dost vidím. Ten setting je víc než trochu netradiční. Zatím jsem nic podobného neviděl (kromě podobných předchozích Bioshocků). Stejně tak i samotné zpracování příběhu a ideologie v pozadí u jiných her není samozřejmost. O rozmanitě soubojů nemluvím. Asi to taky bude celkem koridor, ale koleje, kouzla (sakryš, narozdíl od plasmidů si te název nemůžu zapamatovat), trhliny od Elizabeth a modifikovatelné zbraně tomu dají slušnou volnost. Jinak moc nechápu, proč tu vytahuješ magorii zrovna okolo Bioshocku. Na rozdíl od jiných značek, které sypou díly jako na běžícím pásu a prodávají se po milionech bych řekl, že zrovna tahle značka má menší a specifickou skupinu fanoušků.
  • No právě, že Plasmidy byly objeveny na dně moře u takového zvláštního druhu daleko v budoucnu, Tedy až v Rapture... Crysis technologie je nadsázka, ale jsou tam nějaký lodě s tryskovým pohonem či co...
  • Nějak nechápu tu magorii kolem týhle hry a bioshocku vůbec. Hrál jsem oba předchozí díly, na nějaký to video z tohohle jsem kouknul, a přijde mi to jako obyčejná snadno přehlédnutelná FPS, která má akorát trochu netradiční setting. Stejně jako minulé díly. Hezké, hratelné, ale ničím výjimečné. Moc nechápu, kde se bere ta kultovost.
  • sleepless
    Zviklat nepatří mezi vyjmenovaná slova.
  • to je jenom jeden velkej bordel, to neni technologie
  • Bože to je ulítlá ptákovina, čekal jsem spíše Bioshock 1 v oblacích, ne cirkus.
  • GlaDOS
    Proč by to mělo navazovat? Já si žádných Crysis technologií nevšímám. Plasmidy byly přece taky v prvních dvou dílech.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit