Přejít na výpis diskuzí
Video z Bloodborne ukazuje nové prostředí, plamenomet a kooperaci
6.12.2014 | Adam Homola
47 příspěvků
-
Dark souls je tak čistě nadesignovaná hra, že i sebemenší změna v mechanikách (jako odstranění štítu nebo přidání nových itemů) dokáže zážitek výrazně změnit.
Ty co-operační vychytávky co zmiňuješ byli v Dragons Dogma i když jen s NPC. Tady se jich asi nedočkáme, ale na druhou stranu sem přidali procedurálně generovaný dungeony, což hru rozvine mnohem víc a směrem kterej sérii sedne. -
V těhle hrách je ale kooperace jen když už nemáš sílu na to, sundat po několikátém pokusu bosse sám *4* Multiplayer je tu spíš na invade, arény atd. Každej si chce to bossáka udolat sám...
-
Omlouvám se případě všem za OT, ale pokud někdo chce, tak na PS4 - můj nick je DefkorCZ
Můžeme dát Destiny, či FarCry4 ;-) -
Přepokládám, že budeš muset účet přenechat...jinak přijde o online složku;-)
Ale tohle nevím jak funguje, na PS3 jsem pařil jen exkluzivky a to pouze a jen single...
Ohledně účtu, rád jsem pomohl;-)
Můj nick je DefkorCZ -
Nemluvím jen o itemech, je to prostě stále jen podobné - viz, udolávání bosů neustálím skákáním do stran, chybí více roztříděné postavy...neviděl jsem výsledný produkt, ale je asi pravda, že jsem očekával asi příliš mnoho :(
Co mi třeba chybí a oživení by to bylo, by byla možná komba v kooperaci. Jeden si dřepne, druhý vyskočí z jeho zad a udělí bossovi critické poškození...či nějaké podobné prvky. Dokázal bych si představit třeba i eventy typu, že budeš moci někoho zachránit, ten ti dá předmět atd....
Tomu asi říkám posunutí série dál. -
Plamenomet? to do téhle doby moc nesedí nebo se pletu... *7*
-
To je jako by ses ptal jestli je nutny mit krev ve filmu o Sweeney Toddovi
-
Lepsi verze mistrovskyho dila? To mi prijde jako dostatecnej duvod k povyku
-
Pravda, ale i v jednicce by mohli klidne pridat
-
To bych taky bral ale dost si toho uzijeme ve witcherovi
-
Tak jsem změnil mailovou adresu verifikace na seznam kde mam druhý mail a už to fachá :-) Díky za tip.
-
No, ved to aj je lepsie vyzerajuci Dark Souls, dokonca od povodneho tvorcu (Miyazaki). There you go, to je ten dovod preco je okolo toho tolko povyku.
-
v DS 2 si asi myslel. DS jej krvava celkom slusne
-
když už z toho dělaj takový jatka, měli zapracovat i na možnosti usekávat ruce, nohy a hlavy.. to uměla už stařičká Severance Blade of Darkness
-
a bude to mít zničitelný prostředí?
-
Hra mi přijde až moc násilná a krvavá.
-
U nás pro to máme hezký výraz: Prvok :)
-
Kdo nema "playko" tak si ho proste koupi, az dostane chut si Bloodborne zahrat. Ja to u sebe vidim tak za 5-6 let, kdy bude PS4 na konci sveho cyklu a bude to hezke retro si na tom zahrat.
-
To kladivo me zrovna prijde uz trochu uchylny. Obzvlast kdyz ho ma na zadech. Me se nejvic osvedcila ta sekyra.
-
Krev do ty hry patri. V DS mi chybela