Přejít na výpis diskuzí
Video z Bloodborne ukazuje nové prostředí, plamenomet a kooperaci
6.12.2014 | Adam Homola
47 příspěvků
-
Temny genius z pekla Myiazaki sa nezaprie...vidim ze jeho vizia stvorit hru atmosferou podobnu urovni Towers of Latria z Demon s Souls sa mu dari. Kto nema playko moze lutovat lebo toto i demon s souls su hry ktore za to stoja a ktore dnes kopiruju desiatky hier principmi a stali sa etalonom vo svojom zanri temneho stredovekeho WRPG.
-
-
Kdo nema "playko" tak si ho proste koupi, az dostane chut si Bloodborne zahrat. Ja to u sebe vidim tak za 5-6 let, kdy bude PS4 na konci sveho cyklu a bude to hezke retro si na tom zahrat.
-
-
Nenapadá mě žádný důvod proč se na Bloodborne netěšit, obzvláště po alfě, která jen dokázala kvality hry a to že sami vývojáři věří, že Bloodborne bude super. Navíc je tam Kirkhammer.
-
-
To kladivo me zrovna prijde uz trochu uchylny. Obzvlast kdyz ho ma na zadech. Me se nejvic osvedcila ta sekyra.
-
-
Jesteze kvuli odkladu vydani zrusili jen digitalni predobjednavky☺ Moje herni vanoce zacnou az s dorucenym (snad krvi, smrti, tichem, poezii nevyrceneho a intenzivnim prezivanim nasakym) BLOODBORNE balikem.
-
Jako na hru se těším, ale ty potoky krve. Je to fakt nutné?
-
-
To je jako by ses ptal jestli je nutny mit krev ve filmu o Sweeney Toddovi
-
pozri sa na názov hry a polož si otázku ešte raz
-
-
Název Bloodborne znamená něco jako zrozen z krve pokud se nemýlím. Můžeš mi vysvětlit, kde je v tom překladu naznačeno, že by ve hře měla střík@t krev po proudech? Pokud by se hra jmenovala Bloodbath neřeknu ani slovo.
Příspěvek obsahuje zakázané slovo střík@t. To si dělate srandu ne? -
-
80 kilový človek ma 5.5 litra krvi, 2 tonové fantasy monštrum bude mať tej krvi hektolitre, takže nevidím vtom problém a striekanie krvi ad absurdum je štýl japonských hororov od nepamäti a takisto akčných filmov....v dnešnej dementne pokryteckej dobe PG 13 hollywodských zlátanín je také dačo asi výnimka pre bežného konzumenta, ale práve preto kajnšmejkri vyhĺadavávajú japonskú a inú kinematografiu...
akurát včera som si pustil blurayko Battle Royal a tam strieka z ľudí krv ako z fontány a to explicitné násilie tam je kilometre ďalej od sterilného halyúdu
-
-
-
-
Plamenomet? to do téhle doby moc nesedí nebo se pletu... *7*
-
Nooo, akoze from software a Dark Souls seria je pre mna jedna z naj veci co na konzole kedy bolo... ale z tohoto mam husiu kozu... Ved budem mat strach to hrat...Pred tym som tiez zabijal kadeco ale bol som rytier, so stitom, nejakou to magiou aspon...
Tu si pripadam ako rovnake monstrum ako to co zabijam...
Tie zbrane sa mi vyslovene hnusia :D a celkovo sa po zhliadnuti citim nejak mdlo... -
To množství krve je tam komický :D
-
-
Krev do ty hry patri. V DS mi chybela
-
-
v DS 2 si asi myslel. DS jej krvava celkom slusne
-
-
Pravda, ale i v jednicce by mohli klidne pridat
-
-
-
táhní hrát Dotu omalovánko
-
A které video herní násilí není komické?
-
-
This War of Mine
-
-
V TWoM je násilí komické kvůli divným animacím.
-
-
-
-
Osobne nechápem celý ten povyk okolo bloodborne, mne to stále pripadá ako o trošku lepšie vyzerajúci dark souls.
-
-
Lepsi verze mistrovskyho dila? To mi prijde jako dostatecnej duvod k povyku
-
No, ved to aj je lepsie vyzerajuci Dark Souls, dokonca od povodneho tvorcu (Miyazaki). There you go, to je ten dovod preco je okolo toho tolko povyku.
-
ty si ret1rd od teba ani nikto nečaká žeby si niečo chápal svojim slepičím mozečkem
-
-
Že niečo také píšeš práve ty, prototyp exotického jednobunkovca, tak to ma nesmierne hreje na srdiečku *15*
-
-
U nás pro to máme hezký výraz: Prvok :)
-
-
-
-
Trošku mimo téma, zeptám se těch co mají ps4, nejde mi se přihlásit na ps4 k PSN pořád mi to píše že mám verifykovat email, že mi poslali mail na adresu a že to mam verifykovat ale na email mi od sony nic nepřichází takže nemůžu verifykovat ůčet na mojí emailovou adresu a nemůžu se připojit k PSN neví někdo co stím ??? Díky
-
-
Ahoj Zdendo, hele dělalo mi to taky. Nemáš náhodou email na centrumu? Pokud ano, pak je to emailem. Mám ještě email na atlasu, tam to od sony přišlo okamžite. Lidé s tím mají hrozně problémů, je to něco s firewallem a spam filtrem na emailech....
Zkus ještě projít složky Spam a Koš na emailové stránce. -
-
Tak jsem změnil mailovou adresu verifikace na seznam kde mam druhý mail a už to fachá :-) Díky za tip.
-
A ještě nevíš, když třeba chci prodat ps3 můžu tam nějak změnit účet aby tomu novému majiteli šly hry co ode mně koupí i online, nebo bych mu musel přenechat svůj účet komplet ???
-
-
Přepokládám, že budeš muset účet přenechat...jinak přijde o online složku;-)
Ale tohle nevím jak funguje, na PS3 jsem pařil jen exkluzivky a to pouze a jen single...
Ohledně účtu, rád jsem pomohl;-)
Můj nick je DefkorCZ
-
-
Ahoj mám, díky za tip vyzkouším, mám ještě mail na seznamu, ale nevím jestli teď můžu u svého stávajícího účtu změnit emailovou adresu na tu seznamáckou, anebo budu muset založit nový účet.
-
-
-
Omlouvám se případě všem za OT, ale pokud někdo chce, tak na PS4 - můj nick je DefkorCZ
Můžeme dát Destiny, či FarCry4 ;-)