Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Připadá mi to že ve dvojce jsou postavy ještě víc orientovaný pro co-op. A hlavně mě žádná z těch postav nezaujala. To v jedničce Mordecai + Bloodwing jasná volba *14* *1* Nový jsi to ale rozhodně nekoupím.
  • Jsem moooc zvědavej kdy to přijde mně z Amazon.co.uk....
  • 15k3
    No tento trailer se mě moc nelíbil... Vypadá to jako by to chtělo nalákat lidi z CoD... no nic ale na hru se pořád těším, až mi v pátek přijde...
  • Může mě někdo říct , čim je ta hra tak dobrá, jak se pise ?
    • rancor1223
      Proč je tak zábavné Diablo? Protože tě táhne k získávání dalšího - lepšího - vybavení. "Ještě 5 minut, třeba konečně najdu novou sekeru s útokem +5" *1* Tohle je úplně stejný princip, jen aplikovaný na FPS. Ono to vlastně je moderní RPG. RPG prvky jsou lehce zjednodušené (ale ne tolik co ve 3. Diablu), ale jsou tam a hrají zásadní roli. Jediný rozdíl od Diabla je prostředí a pohled.
    • Neni tam aukce a nonstop online..
    • N7N7
      Je to pařba, střílečka se spoustou zbraní, člověka táhne dál možnost najít lepší zbraně, do toho několik RPG prvků a vylepšení postavy, občas i nějaká ta sranda. Prostě takový mix žánrů, který ale nemusí sednout každému. Já jsem si pošmákl. *4*
  • Nevíte jestli bude mít hra českou lokalizaci?
    • rancor1223
      Ne, oficiální určitě ne. První Borderlands snad 2 roky po vydání nějakou fanouškovskou češtinu mělo.
  • N7N7
    Viděl jsem už lepší trailery na B2, tento mě příliš nezaujal. Nicméně to nic nemění na tom, že se na tuto pařbu kurevsky těším.
  • Coze? Bylo jich tam sotva 30 a ostatni jen v jiny barve
  • FPS hry uz tolik nehraju jako kdysi ale na tohle se tesim uz roky :) prvni dil nekolikrat dohran idealni mix nekolika zanru :)
  • Vypadá to na zábavný víkend. *3*
    • rancor1223
      Kdyby jen víkend *7* *1*
      • RazorProduction
        zase sa to zvrhne na pol roka prace z expenim *15* a zbieranim tich najlepsich gunu z hry,no co som zberatel *3* *4*
  • Však já už to mám předplacené, kolik navíc musím zapaltit abych to mohl hrát hned a netrápili mě dalšíma videama? :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit