Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    "Jsou mezi námi tací, co už Borderlands 2 hrají od minulého týdne. Říká se jim recenzenti a"....a nebo také piráti. Ale nejedná se o ty samé lidi samozřejmě. *3*
    • rancor1223
      Piráti ještě nehrají, alespoň co vím... Kdyby ano, hraji taky. Nehodlám čekat až do pondělí, kdy mi milostivě přiveze Česká pošta BL2 ULCE.
      • Ethy
        Proč až do pondělí? Má to přijít v pátek 21.ho, ne?
        • rancor1223
          Pátek 21.9., jenže jen pokud bydlíš ve městech. Na vesničky se s*re a tam mi to přivezou zaručeně až v pondělí... (se štěstím v pátek odpoledne, kdy nebudu doma)
          • Ethy
            Tak si na poštu zavolej a domluv se s nima ať ti to nechají na poště v městě kde to máš nejblíž, ne? Nebo aspoň já bych to tak udělal :). Ty další dva dny bych asi fakt nevydržel jak moc sem na tu hru natěšenej :D
            • Taky by me takove cekani stvalo zvlast kdyz mi nahodou vyslo na patek volno :-D.
              Mam predobjednano z xzone, kde davali nejake to DLC + gun club a navic nejake triko,to vse za 899 myslim, tak jsem do toho sel.

Jedine me obavy ohledne BL2 jsou,aby to nebylo zbytecne lehke. Strasne rad bych uvital moznost vetsi tezkosti uz pro prvni zahrani.
        • Podle toho, odkud máš ;)
      • Na Xboxu samozřejmě již hrají.
        • rancor1223
          A pak že na PC se pirátí nejvíc *3*
    • Ahoj,může mi něko vysvětlit,proč se na tu hru tak těšíte?Já to nehrál,ale podle videí mi to přijde jak triviální střílečka,kde snad není ani možný zemřít.V žádnym prewiu sem se nedočetl,o co že vlastně v tý hře jde.Děkuji za info.
      • Možná kvůli jedničce. Je to zajímavý mix střílečky a RPG (véééélmi odlehčené). Celá hra je uhozená a moc se nebere vážně + pěkné úkoly (Kill Dr Ned.... again).

Navíc snad první hra se slučným DLC obsahem. Já si koupil GOTY edici loni na Steamu během helloweenu, zatím jsem zkoušel jen výše zmíněného Dr Neda a jeho ostrov, běhal jsem tam x hodin a stále nemám hotovo. Vlastně bych si mohl celou hru znovu nainstalovat a dohrát *2*

A je tam zánovní co-op... Mno jestli někdy budu mít chuť si dvojku zahrát, tak si stejně počkám na nějakou tu complete edici se vším všudy.
        • Díky Jesusek a Propiska za obsáhlou odpověď. No asi zkusim tu jedničku,na us store je za 17 dolarů.Dík
      • jesusek
        Je to akční RPG, ne FPS. V podstatě Diablo z pohledu první osoby a se zbraněma. Mrkni se na videa z prvního dílu. Nebo si ho rovnou za pár šupů kup.
  • Fajn v patek mam nahodou volno,takze se milym Borderlandsum 2 podivam na zoubek.
    • aby te nepokousal..
      • Kdyz uz to zminujes, tak bych byl urcite rad, kdyby byl BL2 o poznani tezsi nez prvni dil. Ten na prvni zahrati nebyl moc tezky.
    • Ja ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit