Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • DangerousDave
    S Dishonored som ako na húpačke, prvý dojem super, ďalšie videá s usekávaním hláv a prevtelovaním do rýb ma schladili ale čím ďalej sa dozvedám tým moje nadšenie narastá. Ako prvé povypínam všetky tie wallhacky, superability a grafické sprostosti ktoré lietajú okolo postáv a hru sa pokúsim prejsť bez zabíjania. Neviem sa dočkať... Dúfam, že T4 bude v podobnom duchu.

Stealth is back !
    • No nevypadá to vůbec zle, ale ty zdejší schopnosti, se mi zdají strašně přehnaný, infravidění, zorný pole nepřítele, ovládnutí, zastavení času a další; doufám, že tyhle blbosti nebudu muset ve hře vůbec používat. *10*

Už dlouhá léta čekám na nějakej Stealth kterej by se alespoň vyrovnal starým Thiefům, marně. Dost by mě překvapilo kdyby tou hrou bylo zrovna Dishonored. Ať už z toho vyleze cokoliv Thief 4 to jistí. *14*
      • DangerousDave
        T4 podľa mňa nebude riadnym nástupcom T1-2, už len ten kladkový luk naznačuje že sa bude hra niesť v duchu modernyćh trendov.
      • První Splinter Cells měly docela obstojný stealth element. Například.
        • Starý Splintery nejsou špatný, patří rozhodně k tomu lepšímu co je v tomhle žánru k mání, ale Thiefům se to level designem prostě nevyrovná ani omylem. Ty propracovaný a rozlehlý levely z Thiefa byly prostě lahůdkový, nic podobně propracovanýho jsem od těch dob neviděl.
          • Obecně level design her od Warrena Spectora (Thief, Deus Ex, System Shock) je celkově naprosto zázračný i po těch letech - stačí porovnat původní Deus Ex s novou reinkarnací.
    • Tohle video je boží a pokud hra bude nastavená tím způsobem, že mi umožní hrát čistě stealth, což zatím vypadá, že bude, tak ať si ostatní klidně sekaj hlavy.

Thief 4 samozřejmě vládne. *5*
  • BoB.2
    Stealth já rád
    *14*
    • "Stealth já rád"

No to ti bude asi k ničemu, pokud to bude pouze v angličtině že?
      *2*
      • bob nepozná ani vlastní matku, pokud sebou nebude mít česky psaný popisek "tvoje matka"
      • Dishonored bude mít lokalizaci, tak se nesnaž být za každou cenu vtipný *3*
        • Já jsem ale s Bobem. Kéž by byly české titulky standartem u všech her...
          • dle mě špatný přístup. Bez znalosti angličtiny nenajdeš ve většině případů pořádnou práci, nikdy si pořádně neužiješ film v angličtině - jasně, máš titulky, ale ty pořád odtahují oči mimo záběr...a hlavně, angličtina je nehorázně lehkej jazyk na naučení, kór když ho máš všude kolem sebe

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit