Přejít na výpis diskuzí
Video z Dishonored říká: jedině stealth je správně!
23.8.2012 | Petr Poláček
45 příspěvků
-
Ja se na tohle tesim cim dal tim vic, jestli to bude dostatecne dlouhe atp opravnene, zpocatku se i to pri tech prvnich stripkach informaci a nic moc rikajicich screenech spise hazel na postrani vlnu meho zajmu, jenze ted s cim vice infem to vypada ze to bude neco zajimaveho a v hernim svete ne moc casto videneho, pevne doufam v dlouhou kampan pac uz ted mi to nejak pripomina Bioshock1 ne 2 ten byl paradni a paril jsem ho stale, az na ten konec a byla to jedna z mala her co mne tak pevne chytila takze jestli mne chyti i tohle bude to jenom dobre. (Stealth her prece jenom je v dnesni dobe jako Safranu a proto uvitam kazdou alternativu.) *3*
-
-
Tak! Vidím, že jsi si výtky vzal k srdci a nyní si to, co napíšeš, před odesláním snad i přečteš *4*. Jsem na tebe hrdý synu.
-
-
Ja si nemam brat co k srdci, dedo *3* Ja na tebe hrdy nejsem protoze si mi ... slusne receno u traktatu.
-
-
-
Další hezky vypadající hra (a krásně sytlizovaná) zkažená nedotaženými animacemi. GTA 5 bude muset zase ukázat, jak se to dělá správně.
-
-
dej si jednu studenou .... to horko tě neomluvá
-
-
A kvůli čemu? Dívali jsme se na stejné video? To, že nekvalitní animace jsou problém většiny her je prostě fakt.
-
-
dodatek:
A to, že Rockstar tuto stránku dotahuje do míst, kde ostatní ani neťukli je bohužel taky fakt. Se podívej na GTA IV a Max Payne 3, radost pohledět.
-
-
-