Přejít na výpis diskuzí
Video z Dragon Age: Inquisition se snaží říct, že každé rozhodnutí s sebou nese i důsledky
4.11.2014 | Petr Poláček
64 příspěvků
-
Kazde rozhodnuti s sebou nese dusledky.....To jako zase budou tri barevne verze stejneho konce ?
-
-
Upřímně doufám, že se v BioWare z té chyby dostatečně poučili.
-
-
Vy ste vobec hrali Extended Cut kde uz v ziadnom pripade neslo o farby??
-
-
Nešlo? Jsem si nevšiml. *1*
-
-
-
-
.
-
polacku kdyz uz vedete server kde se mazou prispevky neporusujici pravidla jen proto ze sefredaktor nerozumi sarcasmu mozna by bylo nasnade smazat vse, ono ten zbytek je tak trochu vytrzen z kontextu.
Ja to sam smazat nemuzu, samozrejme, coz je asi schvalne ze? -
-
Nejhorší ze všeho je,že se snaží udělat open-world hru jako Skyrim (vím,že Skyrim měl taky chvilky,kdy se nic nedělo ale vývojáři věděli,že modeři se o to postarají u DA:I módy dle toho co jsem slyšel nebudou možné,jelikož se to prý s Frostbite Enginem nedá) viz. 3 roky staré Interview o tom,jak se jim Skyrim líbil stejně tak se do toho ihned pustil CD Projekt se Zaklínačem 3 ale to už odbíhám od tématu,co tím chci říct je to,že open-world hra,která je pusto-prázdná mi příjde naprosto zbytečná a pokud dostane vysoká hodnocení což dle gameplay záběrů,které jsem viděl já na předváděčkách je nemožné,tak opravdu nastala doba,kdy probíhá uplácení recenzentů. Snad alespoň ten Zaklínač dopadne,tak jak má.
-
-
Za prvé: BW nikdy neřeklo, že DAI bude "open world" jako Skyrim, ale několik (asi 15) velkejch prostředí, který budou jako open world. Za druhé by jsi se měl možná podívat ještě jednou nebo možná si o tý hře něco přečíst a nebo ještě líp počkat si až hra vyjde. Rozhodně mi ten svět z preview verzí nepřišel chudej, prázdnej. No, tvůj názor ti v tomto směru brát nebudu snad tě ta hra přesvědčí až vyjde.
S tim argumentem o uplácení jdi do análu. Asi to nevíš, ale embargo pro novináře končí týden před vydáním hry, což svědčí jen o tom, že BW svýmu produktu, na kterým makali víc jak čtyři roky věřej. Já DAI vidim zatim jako obrovský krok kupředu od všech RPG, co kdy BW vytvořilo. Jasně, mám mírné pochyby jako u všech her co mají teprve vyjít, ale curva...nikdy nic předem neodsuzuju. Ten tvůj Zaklínač taky nevypadá na pohled dokonale a odsuzuji ho snad? Vyzerte se na nějaký předsudky a dejte tý hře šanci. -
-
Měl jsem možnost si preview verzi zahrát půl roku zpátky,takže vím co píšu a v roce 2011 tvrdili,že hra bude jako Skyrim. Kdyby jsi ty četl pořádně o tom uplácení nejsem konkrétní ale např. u CoD už se to profláklo a to ne jen jednou.
-
-
-
Look této hry vypadá opravdu příšerně. Modely postav jak z vosku a animace byly zřejmě snímaný z VHSek s Power Rangers
a ty C&C kecy jim už stejně nikdo nežere -
-
mne se "líbí" ty zbrane ktere jim levitují na zádech už od prvního dílu. a taky me irituje že meče na zadech maji rovnobežne, misto aby byli prekrižene. vypada to teple
-
-
Mohl by jsi nekdy sepsat nejaky seznam toho, co vsechno vypada teple? To ze se tobe neco nelibi, neznamena, ze je to hned teple...
-
-
A zapomněl jsem na dabing. Ten je k smíchu. To bych tu postavu radši zabil.
-
-
Poprosím redakci, aby od teď články psala nestranná osoba.
-
-
Jn podle mě Cassandra vypadá i zní moc dobře a dostane takovej hejt :D .. to je celkem drsné :D .. za to Iron Bull mi zní trochu uměle :D
-
-
Ta hra na mě působí ještě uměleji než Dragon Age 2. A to jsem si myslel, že už pomalu ani nejde.
-
Ty zbroje a oblečení vůbec trochu přiteplený. Naleštěný jako zrovna vypravný v nějakým kvalitním pracím prášku.
-
-
Zbroje se neperou, za trest 3x zdrávas.
-
-
also come at me bro! Ja tady tu proxynu muzu rollovat klidne celou noc.
-
Serte na to hoši, tolik zpráv si ta hra nezaslouží.