Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Práveže obojručáky neslúžily ako zbrane v bitkách, ale slúžili ako ozdoba rytierov a panovníkov. Obojručkáky boli absolútne nepraktické kvôli ich veľkosti a váhe.
  • ehm trochu si rýpnu, ale není už od pravěku mužský tvor posuzovan podle toho kolik hmotných statků je schopný obstarat? :) Mě tak nějak z místních příspěvků přijde, že místní si představujou priority ideální ženy přibližně stylem "tak chci aby mě měl rád a moc mě nebil" :)
  • Magister_Peditum
    Nešlo? Jsem si nevšiml. *1*
  • Magister_Peditum
    To by s tím ta hra ale taky měla pracovat a nevšiml jsem si, že by se tam musel každou hodinu pít lektvar na posílení svalstva.
  • Měl jsem možnost si preview verzi zahrát půl roku zpátky,takže vím co píšu a v roce 2011 tvrdili,že hra bude jako Skyrim. Kdyby jsi ty četl pořádně o tom uplácení nejsem konkrétní ale např. u CoD už se to profláklo a to ne jen jednou.
  • lol ty si dobra sliepka
    dobre vediet ze mas jasno v prioritach, hlavne aby mal chlap velke konto, to je najdolezitejsie...btw a ja som si myslel ze dneska sa to hra akoze na tu rovnopravnost
  • myslim e hej
  • Oni si to ti Ťunťíci dělají sami.. kdo chce kam, pomozme mu tam aneb dobře jim tak :D
  • Ty máš tak ráda chlapy... Tvoje bába měla ráda chlapy!
  • je to opravdu Hawk z DA2 cca v 1 min 42 ?
  • No jestli ten mulťák je tak těžký jak slibují, tak nám to při prvním hraní první lepší boss pořádně vysvětlí :D
  • nevěřim tomu
  • Realisticky jestli je tam vsechno to co slibuji, tak to v hratelne podobe bude tak za rok - po 3 - 4 velkych patchich.
  • Michas jablka a hrusky, TSFH delaji vyhradne hudbu k trailerum, ne k celym filmum. Svuj ucel plni (podle me vice nez dobre) a srovnavat to s plnohodnotnym soundtrackem, de facto s jednim z nejlepsich, neni vhodne.
  • Rozhodne ne.
  • Jack1947
    Me šablona? *7* I když tam to nebylo tak citelné, jen v některých částech jestli tady každé tak to bude tedy nářez no. To aby člověk hrál obezřetně, (nespal s určitými postavami atp... nevěřil špatným aby mu nakonec nebodly kudlu dozad).
  • eStar
    Jsem jediný kdo se rozhodne jestli se mu to líbí nebo ne až po vydání hry?
  • Jestli my ten multiplayer nevymlátíme tak já už nevím :DD
  • a ako sa dnes ma spravat skutocna zenska ? ked uz mas v tom vsetkom tak jasno ? nechat sa vydrziavat ? :D
  • Rozhodně nejsi na hru se těším, už mám na 21. listopadu domluvenou dovolenou :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit