Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Logitech stále není na PS 4 podporován a je otázka, zda-li někdy bude.
  • Ristoro
    Protože ne všichni na PC hrajou hry. Počítej jen herní PC ty chytráku. Konzole jsou určené pouze k hraní.
  • Takze, mam cakat na GT7 a kupit si uplne novy volant? Tak to je skvele :-(
  • Jasně že poznal, ale chtěl jsem mu při pátku udělat radost.
  • zakomplexované pc-nuly, šoustájic pravidelně svoji pravačku, si zase přišli honit svá mrzká ega do konzolové novinky, vytahujíc nějaké 0,04 procentní 4K, ramky a procesory a myslí si, že těmi parametry jim naroste pyj, opak je pravdou, ještě se scvrkne, hraní u PC je nebezpečně socialnímu životu, hrajte na konzilích, pařte ve klubech a užívejte života. Trosky seďtě u PC a měřte si FPS.
  • kennyB
    Pravda, pc se neustále vyvíjí, to se ale nedá říct o těch, co na něm hrají *7* Omluva všem normálním lidem *3*
  • ježíšku na křížku, to jsi nepoznal pc-gumu??? Trapný pc-trolling nějakého Dotaře, ten volant ani nemá..Paří na nějakém pidi notebooku a tady machří. Gumák no...
  • TheGGG
    a přesto víc jak polovina PCčkářů nemá PC na úrovni PS4
  • TheGGG
    Co tě zaujalo na PC? Bota, vypatlaný WoW a LoL?
  • Tvůj super volant G27 od logitechu PS4 oficiálně nepodporuje, takže si neužiješ ani ten poloarkádový Driveclub, A stejně žádný simu "racingy" na PS4 nejsou. Na PC bys asi něco určitě našel.
  • počkej na něcu s Denuvem...Za Denuvo...
  • Jako že na x-box už ti nezbylo?
  • Ahoj chcel by som poradit, hlavne ma zaujima nazor konzolovych odbornikov Hnisavca a GGG. Mam Ps3 a hravam racingy ako GT6 na svojom volante G27 od logitechu. Chcel by som si kupit next gen konzolu, potreboval by som tip na dobry racing na PS4, ktory ma dobry simulacny jazdny model a vyuzijem svoj 300$ volant , ktory som si kupil kvoli GT6.
  • Mám PC i PS4 a jsem spokojený. Hateovat mohou akorát socky, které si nemohou dovolit jedno nebo druhé *1*
  • Snad bychom ale měli být empatičtí a tolerantní i k těmhle neúnavným herojům platformových válek. Vždyť když má někdo v životě jen ty hry, na čem jiném má vystavět svou osobnostní integritu - musí se prostě navážet do těch, co hrají něco jiného nebo na něčem jiném. Berme to neúnavné držkování jako jejich poslední záchranu před pádem do temnot odcizení a ztráty smyslu. Jinak bysme se snad museli myslet, že se jako fanatičtí retardi už narodili, což by od nás bylo přinejmenším neslušné.
  • si ten "filmovy"low res 25fps zazitek uzij, ja si radsi ty dva mesice pockam na opravdove NEXTGEN GTA V zatim nasetrim na 4K monitor, vlastne dik R* presne ty dva mesice a mam ho doma *1*
  • Ristoro
    Pravda. Líbí se mi, jak někteří lidé opravdu věří, že to je next - gen. Už dneska zastaralý HW a stejně se tomu říká next - gen :D. To není hate na konzole, to je čistá pravda.
  • Toto je kvalitní názor.
  • Hraje se to stejně jako každé druhé mmo. Moc dobře vím co je RPG mě o tom nemusíš poučovat. Inquisition je špatná parodie na RPG. Vývoj postavy co se týče skillů je naprosto oholený a bez nápadu oproti Origins. DA:I je nachystané na multiplayer a mikrotransakce a každý kdo má trochu rád klasické RPGsi tím musí utřít p*del.
  • Hanzales
    Ač s tebou souhlasím včetně výčtu těch exkluzivních her, ke kterým by asi něco z těch co teprve vyjde přibylo, díky té první větě se myslím, že se řadíš tak trochu k nim. Fakt zbytečné se neustále napadat ;o) "Nejlepší" na tom je, že až těch pár dokola se hádajících a provokujících se jedinců povyroste, přijdou nově vylíhlí.
    Ať už je na tom lépe jakákoli platforma, chybí vám přátelé tolerance, schopnost vžít se do pohledu jiných, umění pochopit, že každý to má jinak, každý má jiné finanční, časové možnosti, zájmy, někdo rád sci-fi, někdo western, někdo je tak otrávený prací, že chce všechno co možná nejjednodušší, někdo se zase naopak ve věcech rád vrtá a jednoduchost ho nudí a teď si vezměte, že každý jedinec má ještě ke všemu různé kombinace všelijakých takových preferencí a zájmů.
    Já jsem třeba blázen hlavně do simulátorů, ale DriveClub bude určitě jedna z her, které si k PS4 pořídím jako první. Osobně třeba preferuji PC, ale naprosto chápu, pokud to má někdo naopak.
    A ty dokola se točící argumenty taky nemají smysl. Každý extrémista a zastánce pouze svého názoru stejně argumenty svého "protivníka" ignoruje. Kolikrát fakt nevím, jestli to za tu námahu vůbec stojí ;o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit