Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslíš tu dávno prolomenou ochranu denuvo? To už je mrtvé synku *1*
  • Nejvíc směšný je ten maďar hnisavec. Jeden den je tady odborník na oldschool RPG, druhý den hnědé líca jak leze gggmu do p*dele
  • Ach jo, tady je zas vypatlanců. Takže. Ano, konzole stojí 10 tisíc, ale za ten rok si za cca 1500,- za jeden titul koupí tak 5 "NAPROSTO HUSTÝCH KULERVOUCÍCH TITULŮ, ZE KTERÝCH SE PCČKÁŘI NAPROSTO PO*EROU!!!" Za mě rozhodně ne. Chtěl jsem koupit PS4, ale jediné exkluzivní hry, co by mě zaujaly jsou Uncharted 4, možná DriveClub a Order a někdy v budoucnu Gran Turismo 7. Jinak NIC. Ty další exkluzivity jsou dle mého názoru o ničem. Cena nad 1500,- Kč žádný problém, grafika v konzolích za rok zastaralá, fps max 30.

PC se neustále vyvijí, ano musíte jednou za 2 - 3 roky vrazit nějaké peníze do hardwaru, ale pokud máte slušný základ (procesor, základní deska, ramky), tak stačí obměňovat jen grafickou kartu a furt budete mít hry v TOP kvalitě v nejbližší době ve 4K a mnohem zajímavější výběr (+strategie, adventury, závodní simulace apod...).

Záleží na každém hráči, co je mu bližší, ale z tohoto výčtu musí být každému hned patrné, že PC je na tom prostě lépe.
  • MMO jo? Ty se ve hrách asi moc nevyznáš, viď... Je to RPG, MMO-RPG je třeba Wowko.. Doufám, že jsem tě trochu vzdělal :)
  • https://www.youtube.com/watch?v=D1ZdrNOaOWE To je teprve frajer a ovečky jak koukají copak se to děje.
  • Fifa je super, Lords of Fallen je crap a DA:I je to nejtrapnější mmo co jsem kdy hrál. Thak god for SKIDROW. Btw. Fifu jsem si koupil.
  • Myslíš ty demovky na toustovači? Ach to si radši počkám na pořádnou verzi, která je zdarma než špatně ovladatelné demo s 20 fps a autoaimem *1*
  • TheGGG
    1:0 pro hnisavce, odpálkoval pleskoslavovy bídné PC hordy a pozvedl náš prapor ke hvězdám.
    SONY ALL THE WAY.
  • TheGGG
    postav si PC třeba za 100 000,- a pak hurá můžeš na něm hrát Botu lOl a ty ostatní barevný chujoviny. Já si za 10 000,- sestavím konzoli (rozuměj, zapojím do zásuvky) a du pařit EPIC LUXUS PC FAGGOTS CAN CRY exklusivitky. Plus asi to nevíš, ale next gen konzole nespotřebují žádnou elektřinu, jsou poháněny nářkem a skuhráním PC boys.
  • díky, jedno poctivé mínusko zahřeje u srdíčka, ne jak ty špinavý čtyti nebo kolik mi jich Veska kliknul, ale i protoho ho mám rád, kluka jednoho ušatýho..
  • Na rozdiel od PS4 maju ale simulacne racingy (Asseto Corsa, Iracing, Rfactor 2) a kopu RPG.
  • Uz len tych typov a zanrov je viac ako exkluzivit na PS4 ;-) Ale tak nechcel by som byt odkazany na remaster tunelovej hry, simulator dazda a nejaku tu slabucku plosinovku. Ale vlastne bol tam aj priemerny Infamous. Ale tak nevadi, ze su to priemerne hry hlavne ze je to AAA a mozu sa zaradit k peckam typu Ryse.
  • "najlepsie indie hry co furt dokolecka vytahujes z metacritic (i ked priemerovanie je podla mna blbost) prejdu vzdy i na PS4"

lháři
  • Jj a India toci viac filmov ako Hollywood...PC = kvalitou exkluzivit Bollywoodu a Konzoly = Hollywood...ale kym najlepsie indie hry co furt dokolecka vytahujes z metacritic (i ked priemerovanie je podla mna blbost) prejdu vzdy i na PS4 tak najlepsie exkluzivity z PSka na PC nie. Prebehol som cely ten rebricek na metacritic a nie je tam ani jedna AAA exkluzivita, iba indie, KS projekty, Blizzard F2P, Blizzard MMO, nejake ruske pofidernosti a par lacnych strategii.
  • Vyšly na PC tři velice dobré hry a to Fifa 15, Lords of Fallen a DA:I. Denuvo dokáže z her udělat ten nejlepší zážitek. Za Denuvo!!!
  • Tak ale vies, tie hry maju odlisne ciele...pCars a Asseto su simulatory aut, Driveclub je simulator dazda.
  • Matematika ti nikdy nesla , tak naco to stale skusas? Ale tak da sa to pochopit, ked si zvyknuty pocitat zaujimave release na konzolu len na prstoch ruk ;-)
  • Hnisavec
    na PC toho chýba veľa....iba indie majú prebytok
  • Hnisavec
    99% indie srájd za 2 doláre
  • Ty si vazne myslis, ze z asi tak 130 nadpriemerne hodnotenych hier co vysli v 2014 na PC sa neda vybrat? To nie je ako cakat na tych par konzolovych titulov v tej mizernej ponuke.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit