Přejít na výpis diskuzí
Video z Driveclub představuje novou japonskou trať
15.1.2015 | Ladislav Loukota
82 příspěvků
-
@haha - taky jsem ti kliknul jeden minusek kdyz ctu ty tvoje hovadiny *15*
-
Tahle hra mě nezajíma, pokud nemá v sobě denovo, tak nemůže být dobrá jako DA:I. Za Denuvo!!
-
EDIT: Na kterou hru, že už to tak dlouho čekám? Jsem si docela jistý, že MGS V na konzolích před rokem a půl nevyšlo.
-
Na kterou hru, že už to tak dlouho čekám? Jsem si docela jistý, že MGS V ještě nevyšlo na konzolích před rokem a půl nevyšlo.
-
Konzolisti pripravme sa na záplavu PC faggotov v konzolových diskusiách, hru na ktorú čakajú už 1,5 roka oproti konzoliam im odložili, tak musíme byť statoční a znášať ich hejt prameniaci z nudy na waiting platforme a písacom stroji *15* *1* *5*
-
Pokud je tvým záměrem hrát hry v nejhorší možné kvalitě tak ano, PS4 je asi nejlepší volba. Jinak je to zastaralý šrot. Na druhou stranu díky vám, blbcům, aspoň ušetříme za upgradování.
-
klik *1* klik *2* klik *15*
-
nebreč a pospíchej si naklikat *7* BTW víš co je DMR? DRM MASTER RACE *1* dobré že ano??? *1* *1* *1*
-
V čem brečím? Ty fakt neumíš pochopit ani jednoduchý text? Ty jsi vážně retard:)
Mimoto GTA V mě nechává naprosto chladným. Smolíček, co? *7* -
nebreč a běž si hrát nějakou pěknou hru s trojitou DRM jako DA:I nebo GTA V. Počkej, to vám vlastně odložili. Smolíček co???
-
Poměr cena výkon je lepší? Za dvacet táců postavíš pc, které PS4 rozdrtí na plné čáře s herními parametry, o kterých se PS4 může jenom zdát. Zase si tolik nefandi. Konzole je fajná věc, ale současná generaci je oproti té předchozí vyloženě slabota. Raději měli dát cenu dvojnásobnou a nešetřit na komponentech než tam dát to, co tam dali. Mimochodem pc člověk nemá jenom na hraní. Což se o konzoli moc říct nedá, tudíž poměr cena/výkon je vždycky výhodnější pro pc i kdyby ses na hlavu stavěl.
-
Ano na PC poskladanom v cene PS4 co je asi 200 eur neda PC ani 10 rocne Need for speed na FullHD....zacnite porovnavat porovnatelne...ked budem mat PC za 5000 eur tak budu ostatni PCkari pre mna len spodina co hra na srotoch. Pomer cen vykon je PS4 ovela lepsia kupa ako PC v 3x takej sume
-
Tak nejakou na PC jmenuj. :)
-
už byste mohli s těma konzolema a pcčkama dojít na řetězy a nože, ať je od vás pokoj *6*
-
Cars a AC aspoň zvládají víc než ubohých 30 fps.
-
A kedy bude aspon naznak simulacie na PS4? Po 2 rokoch existencie , ked vydaju na pCars? Arkadoviek je dost vsade Crew , Grid, Forza Horizon.
-
Jistě *7*
Navíc ty hry na pc jsou simulace a ne arkády jako prase.... -
ty jsi opravdu hlupak
-
dobra zavodni hra chybi zatim jen na PC *15* *15* *15*
-
Nádherná exkluzivita, ktorá presne trafila poloarkádový výborný jazdný model a hlavne graficky vyzerá o 2.triedy lepšie ako PCkárs i Asseto, ktoré vyzerajú pri Driveclube ako hry o generáciu pozadu....