Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vidím, že ostatní čekali asi něco víc nebo jim vadí, že se na webu o hrách píše zase jen o hrách, což už je jejich problém ale... Mě se Dying Light jako nový nástupce po Dead Island líbí, nevidím tu žádnou CoDčkaci toho stejného dokola bez nových prvků, když je to nástupce je jasné, že to bude jednat o podobnou hru, ale ne o stejnou, to je hlavní. Všechny prvky vypadají fajn, je vidět posun a to se mi líbí, proto se těším...
  • Draken69CZ
    A čekal snad někdo něco jiného než DI ve městě? Fakt? Vy jste čekali něco jiného? *15*
    • Lawliet
      Diť je to 2x lepší a 2x vertikálnější, co mrčíš?

Oprava. 3x vertikálnější.
  • a bude to tiez tak stereotypne jak dead island? ..+ nemozeme zabudnut na bugy.
  • Na vzhled to vypada fakt pekne. Uvidime jak velky bude prostor volneho pohybu na mape. Muse se z toho stat stereotyp a nuda a muze to byt pecka. Uvidime.
    Meli by se na to podivat kluci co delaji DayZ. Vzhledove tomu s rozlehlou Cernarusi asi konkurovat nemuzou. Ale meli by si vsimnout jak funguje animacni engine z 21. stoleti. *1*
  • Paráda.. Tohle si koupím..
  • firebug
    Ta zombie epidemie zachvacující herní průmysl se mi prozatím vyhýbá (asi to bude i tím, že už dávno nehraji všechno, co zrovna vyjde). Pamatuji si jenom na Dead Light a Dead Island a u obou jsem se skvěle bavil. DI byla taková kostrbatá a ke konci už i dost stereotypní, ale já jsem si neskutečně užil rubačku s rpg prvky, která nebyla z fantasy světa, nebo středověku (konečně!). Na Dying Light se tak opravdu těším a asi i kvůli tomu, že to vypadá jako dotažené a doladěné pokračování DI.
  • prudislav
    hm tak denní gameplay nic moc, noční vypadá mnohem líp :-)
  • A nevíte někdo, jestli tam budou různě generovaný úkoly, nebo předem daná linie?
  • líbí, v coopu muže byt zabava
  • Špatně to rozhodně nevypadá, ale už jsem dal šanci contagion, kterej mě nadchnul přímo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit