Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ta parkour cast mi hodne pripomela Mirrors Edge. Vsechny ty pohyby jako kdyby pouzili cely engine Mirrors Edge jenom tam pridali zombikov :)
  • Jack1947
    Boj krome efektnich skluzu ktere tedy budou taky ku prospechu veci pusobi celkem prirozene a rekl bych ze i lepe nez v DI, preskakovani prekazek a tak treba se vyhnuti boju je vitane a hra je hned dynamictejsi. No zatim to vypada celkem nadejne, tedy jeste je treba aby ukazali pouzivani strelnych zbrani a nejake ty lidske ai nezbyde nic jineho nez se tesit, verit ze to dopadne takjakto dopadnout ma. *4*
  • Vyzera to vyborne. Techlandu ide robenie trochu exoticky map a tiez mesta v exotickych oblastiach. Z DI mi prislo prave najlepsie to zamorene mesto. Ale niesom si isty ci to bude az taka uspesna zalezitost, jednak mam pocit ze hraci su uz podobnymi zombie hrami dost prejedeny, dalej ak to bude ako v DI, kde strelne zbrane boli normalne dostupne az dost neskoro a rozne chladne, hlavne motovane zbrane sa strasne rychlo kazily tak neviem. Tak isto je super ze zobrazuju ktora kost sa ako zlomila, to vyzera fakt zaujimavo ale nemuseli by to po kazdom zasahu zobrazovat spomalene. Iste prvy krat je to cool ale pri 350 zombie to spomalenie, presne ako v DI, bolo akurat otravne.
  • michaliuz18
    pekna onicom kopirka dead islandu a rovnako ako ten ani tento ma bavit bavit nebude lebo cele to zas bude o tom istom a stereotipne zabijanie s nulovym pribehom ja nepreferujem
    • Ne kazda dobra hra musi byt o pribehu. Dead Island se ke konci pravda stal trochu stereotypnim,ale ve vice lidech to byla dobra zabava. Jen naivka u toho mohl hledat intelektualni vyziti.
    • presne..ten stereotyp pochoval aj Dead island
  • ten dead island to bolo strasne sak objekty mi tam doskakovali meter predomnou a obraz sa nechutne trhal
    • copak tohle ale ta hratelnost/ovladatelnost hruza po 5ti munitach uninstall a pritom to vypadalo tak nadejne a ten skvelej trailer
      • Jack1947
        Potom tedy lituji tech 30-40hodin + (zbytecny DLC nicnerikajici) zivota co jsem u toho "hnusu" stravil, ja se bavil az tedy do te doby nez jsem dorazil do vezeni To byla nejslabsi cast hry dle meho nazoru.
  • Jo, jo zombie her je strašně málo...
    • Zvláštní že takhle nikdo nepyskuje o ostatních žánrech přitom jich je na trhu mnohem víc např high fantasy .
    • Dobrých zombie her je ale fakt málo, protože většinou to jsou jenom hovadiny, kde ani nejde umřít, žádný survival. Na tohle jsem celkem zvědavej.
  • dalsi zombie nuda jak originalni
  • Dead Island byla vyhozena hodina casu a 900 stovek, na tohle jim uz kaslu.
    • Hm kupoval jsem za 500Kc a dobre se bavil.
    • Já to koupil za 450,- na PS store ve slevě, ještě že tak, koupit to za plnou cenu, tak se rozběhnu proti zdi, po necelé hodině jsem to vypnul.
    • BookerDeWitt
      900 stovek = 90 000. To byla dosti dráha hra teda. Kdes to kupoval?
  • Pilgrim66
    Jak jsem byl natěšenej tak tohle mě docela zklamalo...

Go... kill zombie... go kill zombie ... meet human... oh wait... kill human for no apparent reason...
    • Kallessin183
      A proč ne? Byl to den. Navíc mám pocit, že ostatní lidi, nepůjdou sundat tak lehce.
    • Go on web about games. Mock mainstream zombie game for being mainstream zombie game and use english for no apparent reason..,
  • V podstatě Dead Island . *Filthy console pesants* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit