Přejít na výpis diskuzí
Video z Kingdom Come: Deliverance se věnuje záludnostem dobového šermu
1.3.2016 | Aleš Smutný
116 příspěvků
-
vcelku je podobna tem zahranicnim, kde je tematem KC. Par fanboju jeste z mafie, par normmalnich, co to berou jako malou indie hru, par normalnich, kterym se to nezda. Vyhoda tech zahranicnich spociva v tom, ze Vavru a jeho hlody nikdo nezna. Steam, ofiko forum a pod nepocitam.
-
srovnavat singl a cistej f2p multak je trochu mimo
-
ten šerm je najednou nějakej horší, než co si ho pamatuju z prvních ukázek... postavy do sebe dle videa občas nějak divně zapadnou, fyzika je otřesná, působí to strašně nepřehledně... zatím teda vávra nic moc...
-
Takový Heroes and Generals nebo War Thunder je taky pořád beta. *4*
-
To je pořád alfa pak alfa 0.01 teď dokonce beta atd.Herdek já chci normalní hru kterou budu moct hrát a dohrát do konce.A pokud tam nebudu moci kadit tak to přežiju hlavně a´t je tam te zbytek.
-
ty kjávo ten s tim mečem kvedlá jak s měchačkou když se vaří guláš
-
"Kingdom Come: Deliverance enters beta in a couple of days, on 3rd March."
-Eurogamer -
Nezastírám, že i já mám lehce zvednuté obočí určitýma pochybnostma, ale gatě zatím nestahuju, brod je ještě daleko.
Až se budou cítit na to, že jsou s tím hotoví a vydají to, pak poznám, jestli je tahle hra to, co měla být a jestli mne zklamala, nebo ne.
Ke který hře dneska není hype.. *5* -
Tady ale mluvíme o Kingdom Come - Deliverance, spletl sis asi forum *3*
-
A co ty děti tam? *1*
-
Než začneš mlet h*vna ty tak si něco přečti ty vymatlanče (www.ceskatelevize.cz/ct24/ekonomika/1704606-bakala-odchazi-ze-zadluzene-nwr-pod-kterou-spada-tezebni-firma-okd-ovladli-ji). A já se bavím o začátcích prací na KC, kdy ještě vůbec na kickstarteru nebyl. Ale jo, jinak si fakt nejchytřejší..
-
A ty prihodis dalsich par melounku ze svyho? Nebo jako vetsina zdejsich naivu ocekavas, ze na tom budou makat gratis? *7*
-
Jenze hra nema s nizkama spolecnyho nic, rozhodne 3 uz ani trochu. Uz jen ten zaklad, ze zaklinac vzdycky VI, co de zabit a podle toho se na to pripravi. To jeste jakoz takoz fungovalo v jednicce. Hlavne ze ve trojce se vsude povaluje hromada kramu, ktery ti akorat plnej invetar, protoze jinak nejsou knicemu.
-
JOoo ... a co teprve ty dokonale vybaveny domacnosti, at vlezes kam vlezes, tak vis, ze vpravo do sednice, vlevo ohniste, na nem kotlik a vnem varecka ... nic nemusis hledat. V kazdym baraku je to presne stejne.
-
Arény prý mohou být. To by bylo hodně dobré. Neco jako dobové turnaje. Snad se hra bude prodávat a tohle tam dají
-
Nebude. Čistě SP hra.
-
Ješte poznámka. Když už mají tak propracované souboje, vyložene by se tam hodil kompetitivní multiplayer. Když už nic jiného alespoň jeden na jednoho jako v Chivalry nebo male areny. Samozrejme ideální by byly velke multiplayerove bitvy s oblehanim hradu atd. *4*
-
ja to video dokoukal až ted a je tam vidno i jine typy zbraní, i když tam treba chybí kopí halapartny atd. ale zas v nekterych scenach je videt i halapartny tak nevim
-
zatím nebudou, možná později jako dlc
-
Až na to, že v té době ještě Husité tak nějak nebyli v "kurzu":) To ještě náš tlusťoučký Jan hus byl naživu.