Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až ty záběry z bety uvidí Bakala, tak se začne ptát, kam zahučely všechny ty peníze. Já bych se na jeho místě teda ptal. Tu "bitvu" by soudný člověk vůbec veřejnosti neukazoval. Ta je prostě příšerná. Umělá inteligence i animace. Přitom kousek vedle les jak z pohádky.
  • nemyslím to vůbec špatně a moc jim fandím!!!! Mám trošku obavu z toho, aby ta hra nebyla zastaralá v době kdy vyjde, když jí to tak trvá. A to by byla škoda. Už si nepamatuji co to bylo za hru, ale byla to nějaká AAA hra, která na to dojela. Pořád něco přidávali a dodělávali až jim zastarávaly ostatní části. Také mi v poslední době vadí, že než hry vyjdou, téměř všechno už si o nich člověk přečetl a nemá ho co překvapit. Já vím nemusím to číst, když nechci:-) Prostě mi chybí ten pocit tajemna a neznáma jako býval dříve, kdy si člověk kupoval většinou hry jen na základě recenze.
  • OMG tak uz jsem chtel blahem slintat, kdyz jsem videl "animaci hromadneho boje" od casu 2:21 ve videu.... rikal jsem, ze to snad neni mozny tak realisticky vymodelovany, ale pak mi doslo, ze to je nafilmovany realny souboj lidi :-) :-) Skoda...
  • Mimochodem, nezvanil neco Vavra o realismu? Ze tam tak pekne realne od tech mecu srsej jiskry, ja kdyby je nekdo pohladil rozbrusovackou ...
  • Hmm to je tezky. *7*
    Ve hrach obecne je pohyb postav neustaly prusvih. Slozka vyrazne zaostavajici za grafikou a rekl bych i fyzikou. Jeji slabe urovni se vyrovna mozna tak umela inteligence.
    Nektere hry jsou na tom s pohybem relativne slusne a alespon zakladni pohyb postavy po terenu zvladaji jakz takz. Napriklad GTA5. Pak jsou hry ktere to nezvladaji vubec, jako od nasi slavne Bohemky.
    Jenomze zatim nic nenasvedcuje ze by hrozil nejaky posun vpred. Proti realnemu pohybu je to nebe a dudy. A za takove situace chtit realizovat slusne souboje s pouzitim secnych zbrani jest mission impossible.
    Kluci se mohou snazit jak chteji, stejnak to bude vypadat blbe.
  • Hm začínám se obávat své investice, kterou sem jim poslal. Tohle zdaleka nevypadá a ani se nepodobá, tomu co naslibovali na kickstarteru. Velká huba a skutek utek! *12*
    • kostejnesmrtelny
      Ta tvoje poslední věta Vávru pěkně vystihuje *3*
    • kdyz ptacka lapaji... :D
  • To je pořád alfa pak alfa 0.01 teď dokonce beta atd.Herdek já chci normalní hru kterou budu moct hrát a dohrát do konce.A pokud tam nebudu moci kadit tak to přežiju hlavně a´t je tam te zbytek.
    • Magister_Peditum
      Takový Heroes and Generals nebo War Thunder je taky pořád beta. *4*
      • srovnavat singl a cistej f2p multak je trochu mimo
  • pro mistni japanology, co tahle hra?

The Gate of Firmament

tahovy rpg a na pomery asijsky produkce umirnenej vizual, do toho bych mozna i sel...
    • Ve videu na Seamu je zvuk čínsky a titulky jsou japonsky. Jak se zdá hra bude primárně čínsky, takže doporučuji se obrátit na odborníky přes čínštinu. *3*
      • aha *1*

ten mazlicek a cervenej nepritel mi prisly jak neco z pokemonu
    • http://store.steampowered.com/app/427030/
  • ješte mala poznamka ohledne dialogu - zda se mi že toho textu je tam mnoho, nebude se mi chtit dlouze vykecavat s nejakou vesničankou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit