Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A jedna důležitá otázka bude recenze???
    • Nebude,EA zakázalo.. :))
      • tak oni to zakázaly i v Re-play
        • Smutné,jak je tu (no ono vlastně všude) protlačované EA...
          • mluvil jsem Vojtěcha Nováka(tvůrce Re-play) a tvrdil že prý nebylo kdy
  • cumpi3
    Pecka, PECKÁ!! Moc se těším, bude to velká pecka..snad snad snad *1*
  • hraju PES 2013 a dost mě baví režim Fotbal LIFE , kde je to o hraní ale i o managingu.... pro mě první fotbalová hra kde se dostavilo trochu toho manažeru a zároven to je i zábavné...... na pes 2014 se těším..... Pes jsem hned od prvního dílu na psx a baví mě stejně jako dříve. super hra....
  • Vidlec
    Oproti Fifě mi příjdou animace hráčů mnohem reálnější, nejsou tolik trahané.
  • No vypadá to nadějně,konečně se budu moct od tý kraviny fify vrátit k PES. Návrat krále PES!
  • A tohle uz je jako ten jejich novej engine ? Tak to maj jediny stesti, ze EA next-gen bude jen na konzole
    • cumpi3
      Je to jejich nový engine. To že to graficky není na špici je tím, že to vychází pro současné konzole, kteří by next-gen grafiku logicky neutáhly *3* Nový engine je vidět takřka ve všech ostatních aspektech *3*
      • No tak nějak mi přijde, že víc než grafiku ani ve ve videu ukázat nechtěli. Když se člověk totiž dívá na hráče, kteří nemají balón, tak se musí smát, jak jsou nepřirození, AI mi přišla úděsná, zejm. ten gól byl teda supr nefotbalovej a co tam teda na tom videu zbývá ? Hrac, kterej dělá kličky 3 metry od obránce :-)
        • Každej je hned generál..Víš mladej,to je předváděcí verze ;) Předváděl to nějakej amatér a ještě na nejnižší obtížnost. První screeny ze hry vypadaly jak z 2013ky,další už byly mnohem lepší..postupně odhalujou
        • cumpi3
          Tak jsi jdi zahrát FIFU, ty rozumbrado *4*
  • Koukam, že u golmana všechno při starym *1* ..je mi to líto ale na FIFU to opět mít nebude
    • cumpi3
      Fifa by mohla být arkádový mód v Pro Evu
      • Přesně tak :))
    • kapalka
      Pokud sis dobre vsiml, tak fifa taktez nic noveho zatim nepredvedla. Rad sahnu po PESku v pripade, ze FIFA bude stejna jako aktualni dil.
      • Sáhni po čem chceš ;) ..i kdyby FIFA vůbec nic nepředvedla a byla stejná jako loni, tak na tom bude podle mně pořád líp než PES.
        • kapalka
          Tak FIFA je zamerena spis na casual publikum, takze tam prorazi i kdyz se opet nic nezmeni. Jakoze se nezmeni, protoze makaji na novem enginu pro konzole.

Hratelnostne je na tom FIFA zalostne, takova parodie fotbalu s pozlatkem okolo. Problemy FIFY - z 11 hracu hraji v jedne chvili maximalne 2, ostatni se o mic a deni na hristi temer nezajimaji.
          - Spatny system oznacovani hracu, nelogicky, nefunkcni.
          - Extremne spatni rozhodci.
          - Fotbalisti jsou gumovi, vse se od nich odrazi v nemoznych uhlech. Jak jini hraci, tak i balon.

Aktualne mam nahrano pres 300 hodin.
          • Aha takže PES je pro ty hardcore hráče který chtí u hry trpět, to i souhlasim *1*
            Zkus změnit taktiku, osobní obranu apod. třeba jich pak bude hrát víc.. Jinak bych o AI úplně mlčel bejt tebou, protože v PSovi je k smíchu.. a o brankářích radši nemluvim, to je totální tragédie *1* Navíc je nutný stahovat tuny addonů aby tam byly reálný týmy a ne nelicencovaný bláboly..

-FIFA se hraje a ovládá o dost přijemněji než PES,
            -s označováním nemam problém a navic to jde nastavit,
            -rozhodčí občas písknou nějakej podivnej faul jinak v pohodě (spíš u psa tragický)
            -pohyby hráčů, jejich kolize atd. jsou daleko před psem, kde jsou přednastavený 4 typy upadnutí (třeba skluzem někoho sejmu a padá úpně nereálně jinym směrem) a animace jsou horší a nejsou vůbec plynulý... V nemožnejch úhlech se neodráží nic :)

a ještě mě zajímá proč když je FIFA taková nehratelná sračka, tam máš odehráno přes 300 hodin a nehraješ svuj milovanej PES, kde je všechno mnohem lepší :))
            • Abiczko
              mám odehráno v PES 2013 602 rating matchů a přes 300 v Master league a můžu s jistotou říct,že jsem neviděl jeden gól 2x,pohyb,trajektorie i odrážení míče je 100% náhodné a to je to ,co na pro evu mám rád,fifa je pro mě taková divně uplácaná kaše politá tunou PR řečí a propagace s co největším počtem módů přičemž zábavný není ani jeden,štve mě na ní snad vše,20 druhů kamery a ani jeden tak jak chci,divný naprosto nelogicky poskládaný ovládání a kapitola sama o sobě jsou přihrávky a střelba.Poslední dobrá FIFA byla 2000,hraji každý nový díl ale nikdy mě nebavila už déle jak hodinu,PES má mnoho designových i technických chyb(zvláště online řešení čehokoli) aleoproti FIFĚ to je určitě menší zlo,ale protože fotbaly jsou na trhu jen tihle dva,tak podle mě je PES jasný vítěz. *14*
  • Tak jsem zkouknul videjko a přijde mi to všechno takový zpomalený a sekaný.
    • PES nikdy nebyla arkáda.To musíš k FIFĚ.
      • Cože ? :) co je na ztrátách fps arkádovýho ?
        • tak to se omlouvám. Já si ničeho nevšim.
  • Po E3 by mohli vydat demo,když ne tak bude někdy v červenci..Ať si to konečně můžeme osahat sami. Videa s nejnižší obtížností mě nudí.
  • 5:30 lopta prejde od zadneho mantinelu do brany cez zadnu siet :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit