Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zase se tu banda Dem.ntu rozplyva nad deme.tni hrou..

Jdete radsi delat neco pro sebe nez ztracet hodiny zivota tak takovejma nulama *1*
  • No tak ty pohyby kdy hráč zrychluje jsou otřesné!!!! Hrál jsem poslední díly jak pes tak i fify a pokaždé byla FIFA co se ovládání hráčů daleko ve předu. Pro mě byla prozatím FIFA vždy daleko lepší a myslím ze ani letos se nic nezmění. PES je prostě ne mastné ne slané.
    • Ano,Fifa je jednoduchá ,fifa je pro lidi,co buď nikdy nekopli do míče,anebo když do něj kopli,tak se jim zamotali nohy.Chápu,že 90% hráčů fify žere nejvíc grafiku,pro mě je to nepodstatný u fotbalu.Těším se na konečně pořádnej fotbálek PES.
      BTW mám fifu od fify10 a vždycky mi vydrží tak tři měsíce,pak mě to nebaví vůbec,to se dřív u psa nestalo.Pes stál ale bohužel poslední roky za hovno,takže nebyla jiná volba než FIFA,teď snad příde ten očekávaný Návrat krále.
  • zkuste nekdy vyjít s kámošema ven na travnik, proč hrat fotbal u pocitace omg *7*
    • a můžu s kámošema na louce vyhrát Ligu Mistrů? *1*
      • u kompu tu pravou taky nevyhraješ.. na tý louce máš alespoň šanci se někam propracovat *3*
        • OMG.. tak určitě no *1* vedle na kameni budou sedět scouti a druhej den přestupuju z louky do Realu *1*
    • cumpi3
      Když mě nabídka hrát za Real ještě nepřišla a venku taky na mě nečumí 70 tisíc lidí *1* *4*
      • to na tebe nečumi ani ve hre, jsou to jen polygony, je to jen jakože. a stejne si to muzes predstavovat i venku ze jsi messi. a shodis tunu sadla jako bonus
        • takže proč hrát třeba Call of Duty, když můžu jít ven a postřílet pár lidí *1* ..fakt logika
          • kdyby postrilel takove jako ty aspol. (resp. ty ktery si na kompu hrajou na to co nejsou..) tak to neni zadna skoda *2*

Yep fotbal je proste demence..
            • Abiczko
              *15* *15* *15* Tys mě pobavil jako nikdo už dlouho *15* *15* *15* "kdyby postrilel takove jako ty aspol. (resp. ty ktery si na kompu hrajou na to co nejsou..)" a ty teda hraješ co?simulátor Honzy Nováka co dává osmičky ve fabrice nebo co?Radši běž okomentovat nějakej článek o Farm ville a neurážej,že nemáš rád fotbal nikoho nezájímá,tady se komentujou hry! *12*
            • Jdi si dementovat domu ...Určitě jsi jeden z těch,co nadává na hráče protože hrajou,na alkoholiky porotože pijou,na kuřáky protože kouří,určitě ti vadí i konopí naopak propaguješ rasismus xenofobismus
            • ty seš demence ;) a na co si tu jako hraju mi vysvětli? *1* řek bych že tim tvym drsnym příspěvkem sis právě zahrál ty..
  • *1* Nad tím obrázkem se musím smát .... jediné next gen jsou ty (doufejme) volumetrické mraky z dýmovnic ... a to už je na nový díl ;) *13*
    • cumpi3
      znova...next-gen není o grafice, ale o možnostech enginu...grafika není next-gen
      • Jsou zdegenerovaný:) ani pořádně neví co to next-gen je :)
  • Mód Champions League v PES. Neni nic lepšího.
  • Letošní PES zadupe fifu do země i s jejím next genem.
    • tak to tazko :D
  • Dost se bojím té hlouposti jménem Heart, aby to nedopadlo jak přeskriptovaná Fifa, kde prohraješ 0:1 a máš 25 střel a soupeř 1 nebo se míč věčně odráží k protihráčům.
    • Abiczko
      tak ale psychlogie by do hry měla být zapracována,je to nedílná součást sportu a vše se od ní odvíjí,ale vím co jsi tím myslel,tak snad to dotáhnou do konce a hře neuškodí,ale naopak ji pozvednou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit