Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • asi najvacsia konkurencia STAR CITIZENu
    • to si nemyslím už jen proto, že Star Citizen je Onlinovka a X je SP only :)
      • tak ne uplne :D
        • Máš pravdu. Ne úplně ale vůbec. X nijak zvlášť neprorazilo. Pro mnohé hra dost o ničem. Star Citizen naopak vypadá "o něčem".
          • X nijak zvlášť neprorazilo ? né no, jen má doteď aktivní a početnou modařskou komunitu :D
            • Ale jde prece o princip. Proc bych daval 50 ecek za neco, co mozna, ale mozna taky ne, nekdo v budoucnu dodela? Take si nejdes koupit auto za plnou cenu s tim, ze klimu ti mozna pozdeji nekdo domontuje, ze?
            • Xko má tu nejlepší moderskou komunitu jakou sem kdy v jakýkoliv hře zažil. Takže toho že bych celou hru lítal v jedný lodi se opravdu nebojím. Ale tohle je opravdu od egosoftu přešlap jak svi*ě. Na simulátory sem nikdy nebyl, ale Xko hraju už od Reunionu a je to právě kvůli možnosti sednout do jakýkoliv lodě.
            • Ale on ma pravdu. Neprorazilo. Krome skalnich fanousku tu hru opravdu skoro nikdo nezna. To ze mezi temi fanousky jsou zkuseni moderi nic neznamena.
        • né vůbec... i když jsou to vesmírné simulátory přesto jsou dost odlišné. Já osobně je budu hrát oboje (za předpokladu že si zvyknu v X Rebirth létat za hnusnou pidi loď :D)
          • ja urcite vyskusam STAR CITIZEN a ked ma omrzia zivy ludia tak skocim to tej pidi lodi ako si ju nazval :D
            • to tam bude jako fakt jen jedna lod na pilotovani ?
            • walltar
              Nebo, jak tě omrzí živí lidi, můžeš založit vlastní privátní server a hrát Star Citizena stejně jako ten nový X. *4*
            • :D ona je fakt pidi, M6tky takové byly oproti třeba M7/M1/M2 nedej bože M0. Ale já se právě bojím že mě to bavit nebude právě kvůli jedné lodi (která je prostě nejhnusnější napříč celou X sérií), možná to bude tím, že jsem nehrál první X (nebo druhé?) kde byla tayk ejn jedna loď. Mně se prostě líbí výběr lodí, jít z malé stíhačky až na Command Ship, nebo zůstat v agilní M7 nebo v obchodní lodi (často sem to střídal :D).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit