Přejít na výpis diskuzí
Videorozbor PC verze Dark Souls III
8.5.2016 | Redakce Games.cz
101 příspěvků
-
Takže Dark souls jsi nehrál, protože nevypadá dost dobře na to,abys ji hrál. A až informace o tom, že DS3 již aspoň částečne využije potenciál tvého nadupaného PC tě přesvědčila, aby sis ji koupil. Co teda neplatí na tom, co napsal Psychotic?
BTW: DS3 je ze všech souls her nejslabší. Sice vypada vizuálně nejlépe (i když mě se třeba syrový vizuál Dark Souls 1 líbí více, s DSFixem a HD texturama je to paráda), ale po 20 hodinách to prostě pro mě nemá ten "Souls" feeling, jako jsem měl v Demon Soul, Dark Souls 1 a částečně v DS2. -
Blahoslaveni chudi duchem
-
naprosté PR. To samé PR bylo u Bloodborne, že to NG+ nikdo nedohrál. Jen hlupáci tomu věří...
-
docela smutné, že čekáš jiné reakce, když navíc píše naprostou pravdu a člověk s nickem Horrido na něho reaguje jako někdo s vystudovanou pomocnou. Co to je doprdele za komentář: "Řekni drogám NE!" Bylo by třeba fajn se nějak vyjádřit, kde s ním nesouhlasí, ale to bych chtěl asi moc...
-
Jak nabíhaj ty pluska iSpiritovi a mínuska všem ostatním... chlapec se činí... *15*
-
Řekni drogám NE!
-
Co sem četl, tak nový Doom na Nightmare ještě nikdo z testovacího teamu nedohrál... *15*
-
Mně se nejvíce u těchto her líbí stejně ty skryté detaily. Člověk si řekne, že u téhle hry se prostě přemýšlelo. Dám příklad - Nigtmare Slain dostaneš ve všech nočních můrách až Nightmare Frontier, což dává jasně najevo, že původní Amygdala tady pořád někde je nebo to jenom druh. Rom který krvácí dvěma způsoby dává najevo, že to není originální Great Ones, dvojsmysly typu Shadow of Yharnam a další a další. Ta hra je celá prošpikovaná takovými detaily, že člověk opravdu jenom musí smeknout.
-
Tebe proste vubec nezajima, zda je hra dobra, tebe zajima, jak vyuzije tve pc, to je mega LOL. Holt tu krome hracu her jsou take hraci grafiky :-).
-
Aké fakty? Tvoj názor je fakt?
-
jsem docela zvědavý na nového Dooma a Nightmare na jeden život, ale věřím, že se najdou magoři co daj i to
-
To by nebola zase diskusia na games.cz ku DS hre, kde by si ľudia nekopli do Zaklínača.. ježiš mária, to fakt neviete nič iné iba kydať na tú hru/sériu? Sú hry, ktoré si zaslúžia oveľa väčšiu a tvrdšiu kritiku ako hry zo série Zaklínač, ale tu sa každá diskusia na hru od From Software musí premeniť na "nenávidíme Zaklínača 3".. patetické a od ľudí, ktorí majú radi DS hry by som čakal niečo lepšie a hlavne inteligentnejšiu diskusia..
P.S. každý jeden dom v Novigrade vyzerá inak ako druhý, no a že chalupy na dedinách v staroveku/stredoveku neboli stavané vyučenými architektmi, tak pardon.. -
Tak obtížnost si samozřejmě v DS3 můžeš regulovat, nasadíš si calamity ring, ale o tom se nebavím, Bloodborne je rok starý a hned první boss mi dával napoprvé dost zabrat, tady se to rozjede až od půlky. Spíše bych to viděl na nějakou ne konzistenci hry... Jinak většina současných her na trojích insane je přijmeně lehkých. Opravdu těžké hry jsou Akuma u TEW či nejtěžší u MGR:R....
-
Ta obtížnost je další ze skvělých "originálních" vychytávek pochybného gamadesignu, která se autorům vrací jako bumerang, v ostatních hrách nalezneš klasickou volbu obtížnosti, easy pro děcka v mateřské školce, normal pro casualy, hard pro tvrďáky a insane + ironman pro magory, každý si tak může vybrat to svoje, ovšem nezařazení volby obtížnosti se jim teď docela bije s tím, že chtěj bejt hrou pro všechny a v podstatě AAA titul pro mainstream trh *7*
-
Stejně se mi stýská po Demon Souls a prvním Dark Souls, to byly úžasné hry. To je to nejlepší za poslední roky. Trojka je sice hodně artová záležitost po všech směrech, ale ty bossové jsou v první části naprosto stupidně lehcí a měl bych i další výtky... Jestli náhodou raději neměli udělat remaster Demon Souls místo trojky, ale je to můj názor, nikomu to necpu...
-
input lag byl způsobenej nesmyslim napamováním na doublkeclicky ... oboje jak shift tak input lag se dal lehce spravit v nastavení ... jen u shiftu bylo poptřeba odstranit vsechny místa kde se to pouzivalo jako modifikátor
-
Nevím, kde bereš tu drzost, překrucovat moje slova v něco, co jsem nikdy neřekl. Co ti dává právo si myslet, že víš, co jsem tím chtěl říct. Slušný člověk by se zeptal, třeba i uštěpačně, namyšlenej kre*én jak ty rovnou mou odpověď překroutí ve svou vlastní domněnku..... Dark souls ani jiné verze tohoto universa jsem nikdy nehrál, a to z několika důvodů. Ten první je, že postavy vypadají hůř, než vypadaly před 15ti lety v béčkových hrách. Další důvod je, že když jsem se začal o celou sérii blíže zajímat, byla již na světě dark souls 2, která vypadala hůř, než psí blitky. Jenže odevšad slýchám, že hratelnost je nesrovnatelně lepší, než co dokáže nabídnout konkurence a hlavně, v tomto žánru snad ani adekvátní konkurence není. Jenže jsem na vážkách a když už na vážkách jsem, tak jakákoliv pozitivní informace, jako třeba že na mém nadupaném PC ta hra prostě bude vypadat dobře, mi pomáhá v rozhodování. A to je vše. Takže abych se vrátil ke kontextu toho všeho, tak díky za podobná videa a snahu redakce ukázat možnosti, které lidem jako jsem já mohou pomoct k tomu, aby se rozhodli si hru koupit. Jen škoda, že to vede lidi jako jsi ty, hejtovat a zesměšňovat vše kolem. Je vidět, žes ten svůj nick trefil.... *16*
-
Dobrý paradox, co?
"Ha, mám nadupané PC, aby mi neunikla žádná kvalitní hra!" -> "Tuhle kvalitní hru si nekoupím, pokud mě neodmění za to, že mám nadupané PC!" -
Grafiku řešíš u her co chceš hejtovat. Naopak u her co se ti líbí potom musíš tvrdit, že na grafice nezáleží a důležitá je imerse a filmový zážitek.
-
Jenže tahle grafika těžko prověří nadupané PC na maximum. Technicky ty obrázky vypadají jak u 10 let staré hry. Tím nemyslím, že by se na to nedalo dívat, celkově to vypadá dobře, ale kvůli technické nedokonalosti je rozdíl mezi konzolí a PC skoro nulový.