Přejít na výpis diskuzí
Videorozbor PC verze Dark Souls III
8.5.2016 | Redakce Games.cz
101 příspěvků
-
Tak ono to asi generuje slušný page views tak proč to měnit *3*
-
Tak pokud vím, tak vrchní velitel Tiscali je zároveň jedním z redaktorů Games:) Takže kdyby fakt někdo chtěl, tak to vyřeší:) Ale ono je "lepší" sledovat 200+ atd.
-
Ne games ale tiscali
-
Rozbitý je jenom proto, že Games je snad poslední velký server, co umožňuje hlasování anonymům.
-
Demon's Souls jsou pěkný, ale díky mizerným fps místy těžko hratelný až nehratelný to mě od nich odradilo.
-
Tvrdí někdo něco jiného?
-
Samozřejmě že ano! Víš, co to je za skvělý pocit mít stovku u svého komentáře? Jaký mě čeká skvělý týden s takovou obrovskou základnou fanoušků. Všem moc děkuji kamarádi :)
-
Duše démonů jsou krásné na PS3 po letech, i teď se kochám.
Little big Adventure jakbysmet. Anebo jsem po vánocích hrál opět Outcast v jeho maximálním rozlišení 512x384 a taky nádhera. Počet polygonů není vše. -
Naco stale riesit uplne rozbity a nepouzitelny system +/- na games? Proste kvoli tym "proxy klikom" je na rovnakej urovni ako keby neexistoval.
-
S takovým vkusem bych opravdu nechtěl nikdy potkat tvoji přítelkyni.
-
Třeba na dvou, když tě to baví.
-
Víš kam běž s chalupama v Zaklínači? Za Vávrou.
-
já si myslím, že to tentokrát chápeš správně :)
-
Ano Dying light aj Witche 3 su skvele hry. Nic na tom nezmeni nepodstatny nazor ds fanboya ;-)
-
Hra se tentokrát ovládá dobře i na K+M.
-
Pouze popularita a nemusím si ji uměle získávat na Jackovi. Lidi mě mají ráda takového, jaký jsem a ty pluska jsou jasný důkaz. Věřím, že do rána budu na stovce :)
-
hate? Tak to se omlouvám :) Zrovna tady jsem si myslel, že jsou to fakta. Pokud jsou tam dva typy chalup, tak jsem mile překvapen :)
-
Vždy hodně zamrzí kritika Dark Souls od člověka, co považuje Dying light za Skvělou hru.
-
Grafika by se tedy měla řešit jen u her, které nemají výrazný art style, chápu to tak správně?
-
Ok dík