Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Nemít u pc gamepad, tak je v dnešní době blbost na entou. Už jenom skákačky, závodní hry se na něm hrají mnohem lépe (tedy kromě trackmanie, tam mi nikdy nesedl)
  • MickeyMutant
    Máš na to pluskování skript, co ti automaticky přidává dvojnásobek oproti mínusům, nebo to všechno děláš manuálně. Každopádně respekt, v prvním případě k "hacker skills", ve druhém k trpělivosti.
  • Veskoslav
    Hlavně si to proklikat, aby jsi se cítil vyjímečně. Mimochodem jak si mlel něco o děckách, tak tvoje chorobná potřeba neustále řešit Zaklínače je naprosto skvělý příklad debility:) Ty prostě nedokážeš řešit svou hru a normálně se bavit. Musíš vzít nějakou hru, co nemáš rád nebo máš s ní nějaký osobní problém a musíš to řešit přes ní. Prostě typický DS "fanoušek" IQ bahna, kdy svět je odpad a DS nejlepší.
  • MickeyMutant
    Will you get soft banned for this?

As with all programs that modify the way an online game is meant to work, there's always a risk, but I think in this case it's very minimal. Technically, even a ReShade mod is risky to use.
    My FOV Fix, as its name suggests, only modifies the field of view, and also some camera behaviour, not to cheat, but to help people enjoy more the game by avoiding for exemple sickness caused by the originally too much narrow FOV, or by providing better adapted camera for keyboard and mouse users.
    Some people will say that it could give you an advantage when playing PvP, but seeing more what or who is around your character with a wider FOV will perhaps help you a little, but will not give you über skills to vanquish your opponents. If you're weak, you will die, even with a 180° FOV... Also, a lot of (good) competitive online FPS have a built-in FOV slider, why not this game (or generally, all TPS games)?
    I must add that since this tool is available and used, no one ever complained about being soft-banned because of it. And I think some of the users of my tool actively do PvP.
    However, if you fear the risk of being soft-banned with this tool, better not use it when playing online, and keep it to when you want to play offline.

Takže je to velmi nepravděpodobné. To by teoreticky hrozilo i třeba v případě grafických modů. Kdyžtak si tam pročti diskuzi.
  • Koplexny leveldesign uz x-ty krat tvori skopavaci rebrik, dvere na zavoru a magicky vytah s tlacitkom uprostred. Tym vsetka fantazia a inovacia autorov konci. Vlasne nie, dobre su aj polmetrove muriky co sa nedaju prejst a neviditelne steny ;-)
  • Draken69CZ
    Díky moc za vysvětlení, jak je to s bezpečností aby člověk nedostal ban nebo preventivně hrát offline?
  • MickeyMutant
    Umožňuje přiblížit / oddálit kameru od avatara, při pohybu do strany "strafuje" po přímce, ne po oblouku kolem kamery a s poslední funkcí se člověk může třeba v úzkých prostorech jako výtah dívat přímo nad sebe bez omezení úhlu. Hlavně možnost oddálit kameru je skvělá - člověk má lepší přehled (větší FOV) a částečně to tím pádem redukuje to zmíněné trhání při rozhlížení. Lze to operativně vypínat a zapínat během hraní pomocí funkčních kláves F1 až F6.
  • Není to úplně zlý na klávesnici a myši, ale gamepad je gamepad. V dnešní době stojí solidní gamepady (drátové) i kolem 500 korun a není důvod, proč si ho prostě na některé hry nepořídit. Samozřejmě FPS (obecně hry, kde je potřeba na něco mířit) a strategie jedině na klávesnici a myši.
  • Krescz
    tak s tím, že budeš potřebovat controller u portu z konzle musíš snad počítat :D....jinak lidi z mého okolí (blbej soused z ciziny, stará paní co mě budí tím, že plaší kočky sprostými nadávkami) taky nevlastní gamepad
  • Nechápu, proč někdo řeší grafiku u her zrovna jako jsou DS, které jasně dokazují, že architektura a cit pro detail>grafika. Hra může vypadat sebelíp, ale co je jí to platné když nemá výrazný ksicht a artstyle. Takových kousků je mraky a po měsíci si už na ně nikdo nevzpomene.
  • Draken69CZ
    Co přesně dělá ten mód nějak to z toho popisku nechápu, mě víc vadí ten trhaný pohyb při rozhlížení pomocí myši.
  • MickeyMutant
    Vzhledem k tomu, že si Wild Hunt ani Dark Souls na Macu nezahraješ, tak ti to žíly trhat nemusí.
  • MickeyMutant
    K+M anděl světla se hlásí. Moc dobré video pro základní orientaci, jen škoda, že se vám nepodařilo dokonale synchronizovat srovnání při rozpůleném obrazu, jako je to třeba tady.

Vyčerpávající článek od Duranteho, člověka, co zprovoznil první Dark Souls na počítače + bezva mod pro oddálení kamery a narovnání "strafování" ve hře.
  • Videorozbor se mi líbí, líbí se mi i rozbor v nastavení co mohu zapnout a jestli je vliv/dopad na hadrware/grafiku v konečném zobrazení znatelný.
  • Plně souhlasím, Zetko... a je vidět že zdejší naklikávač taky. *15*
  • "Budeme rádi, když se v diskusi podělíte se svými zkušenostmi s PC verzí Dark Souls III, potažmo nám řeknete, proč se vám video líbí, nebo naopak nelíbí."

Femtík si opět musel procpat svůj hate na Zaklínače. To už je fakt postížení...
  • Já to dohrál na klasické lampičce s obyčejnou spořivkou a neumím si to představit hrát na K+M...
  • DS3 jsem na k+m dohrál úplně bez problémů (co se ovládání týče) a na gamepadu si to ani nedokážu představit.
  • Naopak, me se na k+m hraje DS3 vyborne...nedovedu si to predstavit na gamepaduy
  • Ovladačem PC je klávesnice a myš. Pokud v tomto opět není hra dobře optimalizovaná, není to dobrý PC port. Osobně neznám vůbec nikoho z mého okolí, kdo by měl gamepad, takže bych rozhodně neříkal, že je to ovladač zcela běžný pro PC hráče a pokud se DS III (já to nevím) pořád dobře neovládá M+K, pak lituji, pořád to není dobrý port.

Samozřejmě jen můj názor. Každý to může vidět různě a nikomu neberu odlišný názor.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit