Přejít na výpis diskuzí
Videorozbor PC verze Dark Souls III
8.5.2016 | Redakce Games.cz
101 příspěvků
-
Je to slabý, když už tak to vytahni aspon na litr ty máslo *7*
-
No, tak takhle zbytečné videjko jsem tu snad ještě neviděl. Jinak DS 1, 2 i 3 jsem dohrál naprosto luxusně s Xbox360 gamepadem, i když je u mě většinou konzole spíše jako nadávka. Jednička na K+M nebyla moc hratelná a po 800 hodinách hraní jedničky v NG+++++ na GP jsem si na to v této hře tak zvyknul, že jsem plynule přešel na DS2 a než jsem ji dokončil na NG+++++++, tak vyšla trojka a opět jen plynule přejel. Musím ale podotknout, že DS2 a DS3 je na K+M naprosto precizně hratelná. Čili Praise the sun a jdu na DS3. Mých několik set hodin čeká v řadě. Já v podstatě již nic jiného nehraji. Od Soul her se mě vše zdá takové nudné a plytké.
-
Výkřik poslední módy to není, pravda :-)
-
tak to sorry, ale za mě palec dolů, jsi totálně mimo.....!! Právě tento článek je pro mě poslední dílek skládačky k tomu, abych si tu hru přece jen koupil. Youtube je plné málo kvalitních videí, nebo sice kvalitních, ale konzolových videí, které teda ani náhodou nedosahují kvalit, které vyždímeš z PC verze - i když rozhodně i na konzolích to vypadá dobře. Jenže PC je PC a když máš doma nadupané PC, jako třeba já, tak skutečnost, že hra to dokáže odměnit, je pro mě opravdu důležitá *3*
-
Pokud si dobře pamatuju, tak u dvojky byl ca půlvteřinový mouse input lag (avatar reagoval se zpožděním, což byl v soubojích celkem problém) a externím fixem se muselo ošetřit, aby reakce byla okamžitá. Pak byly rozbité modifikační klávesy jako třeba "Shift", které byly napevno vázané na určité akce a hra se občas snažila provést dva příkazy naráz. Vím, že tam původně bylo ještě pár dalších much, které se už teď neopakují.
-
Hra se ovlada vpodstate stejne jako dvojka, nevim, proc se ji tak brutalne ubira kredit.
Jinak nicmene souhlasim, dohral jsem oboji k+m a da se vklidu, jednicku jsem musel louskat s gamepadem. -
1) Nikde na obalu nevidím (u žádného dílu), že je doporučený ovladač pro lepší ovládání. Jen informaci nebo logo, že to podporuje ovladač, což je velkej rozdíl.
2) Mělo by to být v první řadě na boxu = nejjednodušší a nejefektivnější cesta, jak to sdělit kupujícímu. Nevim, proč by člověk měl něco hledat na Steamu, když to ani přes něj nemusí kupovat. -
Blightown na PC uplne v pohode, asi mas holt slaby kompik.
-
ty jsi zase fešák. Každý je nějaký :)
-
přesně tak. Pokud je můj komentář na hlavní stránce, mám daleko lepší spaní .)
-
"Úplně by stačilo dát da krabici PC verzí informaci, že s gamepadem se ta hra hraje líp, nebo že pro nejlepší zážitek se doporučuje gamepad, pak bych neměl problém. Může to být při koupi rozhodující"
Už první díl to má na krabici napsané. Navíc je to silně doporučováno i na Steamu :) Rád jsem posloužil :) -
Ja dohral DS1 i 3 na K+M uplne bez problemu ba naopak, zkousel jsem hrat na G, ale nebylo to nic moc...
-
Jemu stačí koment na titulní straně. Ale jinak neusiluje o pozornost, to jen ti druzí... *15*
-
Tohle imho není dobrý přístup. Úplně by stačilo dát da krabici PC verzí informaci, že s gamepadem se ta hra hraje líp, nebo že pro nejlepší zážitek se doporučuje gamepad, pak bych neměl problém. Může to být při koupi rozhodující. Po zjištění, že to nejde bez gamepadu dobře hrát, by to taky lidi mohli hromadně vracet a celkem oprávněně - prodeje by se svedly na piráty samozřejmě*1*.
Je to naprostá prkotina, stojí to minimum úsilí a přijde mi to korektnější, než port odbýt a pak říct, že máš mít u každého PC gamepad. To bych taky potom mohl říct konzolovému hráči Diabla 3, ať si tam zapojí myš, když to konzole umožňuje, ale naštěstí Blizzard umí dělat kvalitní porty, že ano. *1* -
"Vždy hodně zamrzí kritika Dark Souls od člověka, co považuje Dying light za Skvělou hru."
Škoda, že si tu jeho kritiku nijak nevyvrátil. Možná by tě pak šlo alespoň trochu brát vážně. -
Draken: To je na tom ještě smutnější.
-
Boha. Ty jsi se dementem stal, nebo narodil?
-
Lukáše máme všichni rádi, na tom se shodnem ale myslím že tento typ videí o nastaveních pc verze moc lidí nezajímá. Tím spíš že rozdíly mezi pc a konzolovou verzí je jak v tech hrách najdi deset rozdílu... nenajdeš...
-
Femto, jestli existuje nejaka cizi planeta Falusia, tak na ni jiste mas obri sochu jako buh...
-
To jsem u Demon's Souls nezaznamenal. Jen u Dark Souls v Blightown, ale to nebyla žádná sláva ani na PC, když jsem si to kvůli porovnání loni koupil. Ale zase nic, co by bránilo si to užít.
Třeba takový Drakan na 5 fps na maximální detaily, to bylo horší :-) Dřív co nám přelezlo 20 fps jsme brali jako naprosto v pohodě.