Přejít na výpis diskuzí
Videotutoriál z Arma 3 předvede snipery a bazukáče
29.8.2013 | Ladislav Loukota
62 příspěvků
-
Ja si AI normalne davam, podle me neni moc presna. Rozhodne jsem s optikou presnejsi.
-
To neni o tom ze by tam byl VZDYCKY bug, ale o tom, ze jste se to NIKDY nenaucili hrat. Mam v ArmA 2 pres 7000 hodin a uz tam vetsina veci co tu kritizujete byla vyresena uplne v pohode, nic z toho co pisete, ze je ArmA debilni, se mi nestava. Lepsi hra proste neni, jen se ji naucit hrat.
-
Přesně.
-
Bude to asi nic moc, proc nezkusit ze...
-
Jsou proti tanci?
-
Tenhle bug je tam taky odjakziva ... jeden vystrel a kazdej panaca v okruhu 5km hned presne vedel, kde ses ... a zcela bez problemu te trefuje i na par tisic metru ... klidne z pistole.
A nejlesi je demence spolubojovniku ... s oblibou pekne z dalky vystrilej vsechny RPG proti pechote ... a kdyz prijedou vozidla ... tak po nich palej ze sapru ... -
Za idiota ses predevsim tady ... protoze psat u simulace boje, ze ti nevadi, ze se tank zastavi o obrubnik ... ze ti nevadi, ze umela demence te trefi z pistole na 2km ... a kdyz prijdes z druhy strany a neprojdes pres nejakej ten trigger, tak te nevidi ani na 20m ...
Arma se porazi predevsim sama - svoji zabugovanosti a nulovym vyvojem v case. Kdyz totiz vemes flashpoint a armu, tak krom "hezcich" omalovanek je to porad presne stejne - presne stejny bugy, presne stejny nedostatky.
Kdyby se vys…rali na "uzasny realisticky ostrov" a radsi se venovali hre, udelali by lip. Hlavne ze mas moznost otocit hlavou nezavisle na tele ... bych chtel videt aspon jednoho cloveka, kterej to pouziva ... z herniho hlediska je to totiz naprosto nanic. -
Tohle je nejrealnější komentář v celé diskusi, blahopřeji.
-
jj to je pruser, nechapu, ze to tam porad je :(
-
http://goo.gl/qgxD4I
-
Ale myslis ze oni to delaj jako osobni obet? Jako ze obetuji svuj cas aby udelali neco za jine? A maji z toho pocit ukrivdeni, ze to musi delat zadarmo? Ja myslim ze je to jednoduse bavi. Realizuji se tim.
-
Všechny žebříky ve hře jsou stejný jestli se nepletu. Nikdy jsem jich teda víc neviděl. Lišej se jen délkou.
3. osoba, především spolujezdců, se nedá rozumě otáčet, je jakýmsi způsobem vystředěná kamsi a otáčet se od toho bodu vyžaduje občas neskutečné manévry s myší (až do chvíle, kdy se kompletně pod*lá).
Nemyslel jsem kvalitu zvuků, tam jisté omezení chápu. Ale šíření zvuku krajinou tak jak by měly. -
to jo, nemyslel jsem zase preplacat to, jen bych ocenil trosku vic, spis par zajimejsich mist na te placce na severu, obcas nejakej mini kopecek nebo zvlneni, ale urcite si to uziju i tak :) Spis ty budovy jako hospital a ten hezkej kostel, aby byly pouzitelny, snad arma4.
Hrajes PVP nebo COOP? -
Pozdě, už jsem koupil. Ale jo, já jsem rád za mody, jsou super a dělají hru lepší. Ale jsou často jen důkazem (zřejmě) lenosti vývojářů. Přijde mi nespravedlivé, že lidé, kteří hry skutečně vylepšují za to nejsou placeni.
-
krome toho, ze k facce neni vubec duvod, problem s tvou mizernou anglictinou to stejne nevyresi, tak sup, min fackovat rukama, vic pouzivat hlavu, ty narodilej mluvci :)
-
ses naRODIL omg, dej si facku *6*
-
Tak to nekupuj. Jednoduchy. Ja mam zase rad hry ktere jdou modifikovat. Co mi prijde jako dobre vylepseni to pouziju, co ne na to hodim bobek. Je zvykem oslavovat kazdy mod jako drtive vitezstvi nad hlouposti a lenosti vyvojaru, jenomze ono to neni tak cernobily. Je to muj osobni nazor, ale mne se vetsina modifikaci a addonu absolutne nelibi, ten amaterizmus z toho krici. Nicmene jsem velice rad za tech par skutecne kvalitnich.
-
To by asi museli byt vsechny rebriky ve hre stejny aby to slo udelat. Ale na to se fakt mohlo myslet pri stavbe modelu.
3.osobu ve vrtulniku myslis jako cumet na rotor ? Nejak nepostradam. Ale uznavam ze nekdo ano. Zvuky mi prijdou v poradku az na par blbosti jako ze mocal vydava zvuk priboje. Zbrane mozna nezneji ala Hollywood ale zda se mi to uveritelne. Zvuk motoru auta je dosti mizernej jenomze s tim maji problemy i mnohe zavodni arkady, kdezto v Arme si nemuzou dovolit tak slozity system. Neni to o nahravce zvuku, ale o jejim zpracovani v realnem case.
ACE mi neprisel az tak genialni, skupina lidi je z nej navetvy ale ze by sklidil jenom pozitivni ovace... No ale o tom ta arma je. Ze si komunita neco predela podle sebe a ten koho to oslovi to prevezme. -
Třetí Arma nemá kromě větší mapy a hezčí grafiky nic nového k nabídnutí. Problémy, které se táhnou snad už od první Army jsou tam pořád.
Nové zbraně a vozidla? Už teď si komunita portuje ty staré, protože chce mít hru ze současnosti.
Já mám z principu věci problém s produktem, který je vydán za účelem, že si ho dodělá komunita. -
Jmenovitě myslím animaci lezení po žebříku. Která sama o sobě vypadá hnusně a ještě k tomu není nijak zakončená, takže si tam hráč leze ve vzduchy dokud se neteleportuje před žebřík. Dále velmi zvláštně se chovající inventář. Nefungující pohled 3. osoby ve vrtulnících (pravděpodobně i letadlech). Doteď nevyřešená přesnost nepřátel.
Vždyť se podívejte na mod ACE. Lepší zvuky, fugující bipody, dokonale vyřešené vysílačky. Proč takové věci nejsou v "simulátoru"? K čemu je fotorealistická grafika když ta "simulace" není hotová?