Přejít na výpis diskuzí
Videotutoriál z Arma 3 předvede snipery a bazukáče
29.8.2013 | Ladislav Loukota
62 příspěvků
-
Záleží jaká destrukce, takový WarThunder určitě destrukci nemá jen jako lokální side efekt. Podobně bych si představoval destrukci v "simulátoru".
-
Mě akorát mrzí na této hře, že je podstatně nejméně z velké trojky BF4,CODG,ARMA III finačně podporovaná. Nicméně v každém ohledu to je na ní znát.... Chtělo by to prostě více peněz. Narážím na to jak si spusta lidí stěžuje že to je zabugované boteď by ne když na to není dostatek lidí,času,technologií (na fyzice by opravdu ještě mohli zapracovat), engine je ale opravdu povedenej... Jediné co tu hru může opravdu položit je v době vydání zabugovanost...
-
Destrukce je ciste local side efekt, se serverem to nema nic spolecnyho. Navic se to, ze to je hnusny resi uz od flashpointu ... kde se to svedlo na malo vykone stroje ... a v ty dobe se to dalo prejit, ale dneska? Si delaj z lidi prd…el. I lecjaka blba arkada umi predvist postupnej rozpad podle toho kam jdou zasahy ... a pokud se budem bavit o realite, tak se podivej na DCS. Arma jednoduse stale tezi ze slavy flashpointu a z velky komunity ... ale herne je vyvoj naprosto nulovej.
-
Oboji - zoufalej engine + na to kaslou. Ostatne ... uz projede tank drevenym plotem?
-
Dobře já začnu, v nicku ti chybí dvě písmena......
-
pravda bolí co? vy noNamemáci, co jste dokázali vy? já se tady vyjadřuju k jeho angličtině, vy debí*ci. Je mu hov*o rozmět, klidně bych to namluvil já, anglicky mluvím jako rodilej mluvčí. A teď do mě... *6*
-
Však kolega hore se nenápadně nabídnul. K ZVS si sice ani nečuchnul, ale počítám, že jeho precisní naštudování filmu Copak je to za vojáka a pár akčních epizod ze Zemana, by mohly postačovat, aby hrou provedl výrazně komplexněji.
-
Radeji nechtej vedet, jak pusobis ty ...
-
mas niekoho lepšieho nez byvaleho marinaka?
-
Zatím je AI v ARMA 3 taky až moc přesná.
-
proboha to tam nemohli dát někoh jinýho, aby k tomu udělal komentář? Tenhle na mě působí jako flegmatickej retard, kterýmu ani není rozumět. *10*
-
Vzkaz ArmaHaterum:
Placejte si co chcete kritizujte co chcete. Altis je obrovska a neskutecne verohodne udelana mapa. Nevidim zadnou konkurenci na dohled. Mne to slape bez problemu a hra vypada uzasne. Rad si pockam na odstraneni tech par bugu ktere mi ale nepripadaji nijak zavazne. Za malo penez neskutecna porce zabavy ktera nebude mit konec protoze budou k dispozici nove a nove mise od komunity. Nevim o hre ktera by mi dokazala nabidnout tolik. Pokud vy o nejake vite tak si ji uzivejte a neztracejte tady cas rejpanim do neceho co evidentne neni pro vas. *5* -
Destrukce techniky by byla určitě náročná jak finančně tak časově. Plus už teď potřebuješ dost výkonej server aby to utáhlo jejich netcode, natož do toho hodit ještě destrukce.
Ale může mi někdo vysvětli proč pořád ještě není zakončená animace lezení po žebříku? -
Nechápu jestli mají tak blbý engine aneb na to kašlou. Ta destrukce techniky je po takové době zoufalá. Prostě zásah -> jiná textura celého modelu a hotovo.
-
Kdyby jenom poškození, ale v Armě je tolik bugů a blbostí, které za ty roky nikdo nevyřešil a stále to nevypadá jakože s tím někdo něco hodlá dělat.
-
chapu, ze to maji by "zbrane z blizke budoucnosti", ale sakra tu drahu "strely javelin" by uz konecne mohli opravit.
-
Ty pohyby mi připadají furt stejné, ale spíš by mě zajímalo jak reagují AI když zaznamenají snipera. V MP možná, ale v singlu ať v OFP nebo ARMA bylo maskování v podstatě zbytečné, protože po prvním výstřelu mě okamžitě odhalili a rozstříleli na stovky metrů i bez optiky :-(
-
mrzi me, ze se vraky a vizualni poskozeni od flashpointu vubec nezmenilo. Zasazena cast tanku proste zcerna a vrtulnik jen zmeni model na trosku a pada... Je to dost skoda, vzhledem k tomu, ze ta hra jinak vypada krasne.
-
mozna tal call of dudy nebo booty... *5*
-
Ta fyzika je fakt ale strašná :) V hlouposti ji předčí jenom umělá inteligence.